"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 22

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 gru 2005, 22:56

Sory zapomniałem, że jesteś kibicem Interu. Oni to potrafią się cieszyć z małych rzeczy.

Za nędzne prowokacje też są ostrzeżenia. Pracuj, pracuj..... :roll: //maestro

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 gru 2005, 23:01

buahahaha a co jest duże :lol:

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj bo w tej chwili tylko głupio prowokujesz. To tyle na twój temat
Najcenniejsze są chwile które cieszą :) ta taka była :D

ADRIANO BĘDZIEMY CIĘ NOSIĆ NA RĘKACH :D :!:

GRAZIE :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 gru 2005, 23:25

Najcenniejsze są chwile które cieszą
Z tym że dla nas to rutyna. Co tydzień, albo i częściej, 3 punkty na koncie, kilka bramek do przodu, zieeew. Wy to macie życie stresujące :?.

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 11 gru 2005, 23:42

Najlepsze napisali na polskiej stronie Milanu że przegrali po kontrowesyjnych decyzjach sędziego :lol: :D nawet napisali że Adri wykonywał watpliwy rzut wolny przy drugiej bramce Martinsa :lol: :D
A jeśli chodzi o ręke Nesty w polu karnym to moim zdaniem była islusznie podyktowali karnego a i tak sedzia był pobłażliwy do Nesty bo powinien jeszcze w pierwszej połowie wyrzucić go z boiska po bardzo brutalnych faulach na ADRIM.Ale to wszystko jest nieważne bo INTER wygrał i ton on jest Królem Mediolanu aż do następnych derbów.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 gru 2005, 23:44

Hym, ogolnie to cieszy mnie wynik tego spotkania.. co raz wieksza przewaga nad Milanem. Ogolnie gdyby ten mecz nie mial zadnego wplywu na wieksze szanse na Scudetto 05/06 to kibicowalbym Milanowi.

PS. Tak wlasciwie to mogliscie zbanowac zaze dopiero w poniedzialek :whistle: :mrgreen:

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 12 gru 2005, 13:16

Wczoraj nikomu nie kibicowałem, chciałem zobaczyć dobre widowisko :D, i zobaczyłem. Bardzo fajny mecz. Tylko sędzia nie dorównywał piłkarzą i 'troche' podrukował :evil:.
Widać, że Adriano niedługo dojdzie do perfekcji wykonywania wolnych z ok. 25/30 metrów :).
Figo rozegrał bardzo dobry mecz, w sumie nie spodziewałem sie po nim, że będzie mógł jeszcze zagrać na takim poziomie :wink:.

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 12 gru 2005, 13:24

mlody_10 pisze:sędzia nie dorównywał piłkarzą i 'troche' podrukował .
No może troche :!: Dzisiaj se obejżałem mecz na spokojnie i Messina nie miał najlepszego dnia ale w obie strony
mlody_10 pisze:Widać, że Adriano niedługo dojdzie do perfekcji wykonywania wolnych z ok. 25/30 metrów
No te jego wolne z prawej strony są najlepsze na świecie
Praktycznie kazdy strzał to zagrożenie dla bramkarza
mlody_10 pisze:Figo rozegrał bardzo dobry mecz, w sumie nie spodziewałem sie po nim, że będzie mógł jeszcze zagrać na takim poziomie

Naprawde zgrał wspaniały mecz walczył jakby miał z 10 lat mniej
Widać że przeżywa drugą mlodość niech Real żałuje :!:
Brawo INTER
Wspaniałe widowisko stworzyli nam obba zespoly

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 gru 2005, 14:09

Snipp_ pisze:Z tym że dla nas to rutyna. Co tydzień, albo i częściej, 3 punkty na koncie, kilka bramek do przodu, zieeew. Wy to macie życie stresujące .

Jeśli ty porównujesz największy mecz derbowy z meczem z Cagliari to Kongratulejszyn :lol: Pozatym ten mecz był super także z innego powodu bramka w ostatniej minucie i max erozja :D ale co ty możesz wiedzieć ironiczny kibicu

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 12 gru 2005, 15:07

Bardzo ładny i szybki meczyk. Fajnie się go oglądało. Muszę przyznac że kibicowałem Interowi i się nie zawiodłem. Troche dziwiło mnie podniecanie się komentatorów Canal+ grą Cambiasso, ajk dla mnie to nic wielkiego nie pokazał. Miał parę strat i parę odbiorów i na tym bym zakończył. Dobry mecz Figo. Stankovic był jokoś mniej widoczny, nie mówiąc nic o Szewie, którego w drugiej połowie nie widziałem :? . Dobrze że Adriano nie przeszedł do jakiegoś Realu bo dzisiaj Inter byłby zupełnie inną drużyną, gorszą.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 gru 2005, 15:10

Po pierwsze :arrow: Inter wygrał zasłużenie …
Po drugie :arrow: ja nie widziałem ani jednego karnego …
Po trzecie :arrow: wszystkie bramki padły po stałych fragmentach ….
Po czwarte :arrow: WRESZCIE WYGRALIŚMY !!!!

Obrazek

Ps. Zaza dokonał samozbanowania na znak protestu ? bo chyba wcześniej go odbanowali ?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 gru 2005, 16:41

Mecz na poziomie jak prawdziwe derby, stadion pełniutki i klimat też był. Milaniści pewni swego dostali po tyłku, aż się pewnie ździwili, że nie wygrali :lol: Bardzo dobrze wszystko wyszło i to mnie cieszy. Juve dawno nie miało takiej przewagi jak teraz i nie mogą jej stracić. Będą musieli zagrać z dużą determinacją żeby inni ich nie dogonili.

Tym razem Święta Wojna dla Interu (w końcu po 3 latach im się udało :roll: ). Naprawdę nic tylko pogratulować bo to był mecz o 'być albo nie być' w Mediolanie :wink:

leffmeister
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leffmeister » 13 gru 2005, 7:36

brawo , brawo i jeszcze raz brawo. W końcu całemu Ancelottiemu i temu jego Milanowi dostało się po dupsku :bicz2:
Cieszy mnie zycięstwo Interu , a z nieoficjalnych informacji mam przeciek , że Juve zamierza zgubić kilka pkt.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 kwie 2006, 23:34

To co panowie reaktywacja.

Mecz juz w piatek trzeba ruszyc temat.
Troche wspomnialem o tym wydarzeniu w temacie Milanu ale moge sie powtorzyc.

Nadaza sie swietna okazja zeby pokonac Inter i odskoczyc im na 5 punktow oraz odzyskac panowanie w miescie co zapewni nam troche spokoju w lidze i radosc wsrod kibicow.Inter trapiony wewnetrznymi konfliktami nie tylko miedzy poszczegolnymi pilkarzami ale rowniez na linii druzyna-kibice.Posada Manciniego tez jest niezbyt mocna i wielu kibicow domaga sie jego glowy.Tylko czy to byl trener na miare Interu?Swietnie mu wychodzi zdobywanie Pucharu Wloch (dzisiaj awans do finalu) oraz Trofeo TIM ale to jednak za malo zeby mogl sie obronic.
Dobrze ze to nie problem Milanu :)

W naszym obozie panuje duza pewnosc siebie.Zespol jest w dobrej dyspozycji gra skutecznie i co wazne do konca.Zdazaja sie co jasne slabsze i gorsze spotkania ale ogolnie Milan nie schodzi ponizej pewnego przyzwoitego poziomu co musi cieszyc jego kibicow.
Problemem jest za to dyspozycja poszczegolnych pilkarzy.Mowa tu o Pirlo oraz Gilardino a w mniejszym stopniu o Kace.
Gilardino bedziemy niedlugo liczyc minuty i mecze bez bramki niczym Rasiakowi w reprezentacji (wybacz Alberto za to porownanie).Pirlo natomiast mialby problemy z wywalczeniem miejsca w skladzie warszawskiej Polonii (moze troche przesadzilem co nie zmienia faktu ze Andrea gra dramatycznie ostatnimi czasy).
O ile Gilardino a nawet Kake jest kim zastapic to z Pirlo juz gorzej.Dlatego nie mam watpliwosci ze w piatek wybiegnie on w podstawowym skladzie.Pozostaje nadzieje ze jego forma ekspoloduje w niewytlumaczalny sposob wlasnie teraz gdy jego umiejetnosci sa nam bardzo potrzebne.
W Milanie nie zagra Stam a tak poza nim to wszyscy sa do dyspozycji pacynki (moge sie mylic najwyzej potem zweryfikuje te dane).

Dobrze by bylo gdyby jakis fan Interu przedstawil sytuacje kadrowa w obozie Nerazzurrich.

Derby to derby ale jestem przekonany ze zwyciestwo w piatek bedzie nasze.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 kwie 2006, 9:47

Ten mecz dla Interu może być decydujący. Po ostatnim meczu Ligi Mistrzów spadła na nich duża krytyka ale nie ma co się dziwić bo należało im się to. Tym samym sposobem kolejny sezon zakończą z pustymi rękoma ale derby będę chcieli wygrać napewno bo prestiż dla nich jak i dla nas jest bardzo ważny. W Interze napewno nie panuje teraz odpowiednia atmosfera to odnoszenia sukcesów ale lekceważyć ich nie można bo właśnie w takich meczach jak ten derbowy mogą szukać drogi do wygrania i tym samym podbudowania się troche. Martwi mnie fakt że zagra Materazzi, bo możemy kogoś stracić a mecz z Barcą już nadchodzi. Milan będzie szukał okazji do rewanżu za pierwsze spotkanie które przegraliśmy 3:2 przez własną głupote i troche kontrowersyjne decyzje sędziego. Zobaczymy jak będzie tym razem ale wierze że przejmiemy władze w Mediolanie. Nie ulega fakt że jesteśmy zespołem poprostu lepszym :lol:...

Kibice Interu ostatnio się nie popisali ale mam nadzieje że będzie to czysta gra na boisku jak i na trybunach.

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 12 kwie 2006, 9:59

No ja się boję że nie do końca mecz zostanie rozegrany...w internecie widziałem wydania włoskich gazet a że trochu kojarze i ze słownikiem sobie przetłumaczyłem iż kibice któzy mają wejściówki na Mecz Milan-Inter to grupa która nie ma zamiar dopingować...ale manifestować swoją złość :roll:

wie ktoś czy Canal+ pokaże mecz ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”