Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 44

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 19:40

Juv pisze:Bodajże Guerrero biegł z piłką, był przy polu karnym a sędzia w tym momencie zakończył mecz
bzdura
brazzo pisze:mi sie wydaje ze nawet prawie ze w momencie strzalu sedzia zagwizdal
bzdura
robo-bvb pisze:nie przerywa sie akcji ofensywnej tym bardziej w polu karnym
w polu karnym nie, sędzia gwizdnął kiedy piłka jeszcze wędrowała pomiędzy piłkarzami Bayernu, przed polem karnym. A taki był hałas, że nie słyszeli i dopiero późiej Guerrero wbiegł w pole karne i strzelił gola.

Wiem bo oglądałem kilka razy 8)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 10 gru 2005, 1:01

:lol: :lol: :lol: glupoty gadasz

sedzia nie moze przerwac meczu w trakcie ataku druzyny na bramke, na dodatek w tak klarownej sytuacji. W pierwszej chwili nawet pilkarze Brugii na siebie krzyczeli a po nieuznaniu bramki na twarzy jednego z obroncow mozna bylo zauwazyc wielkie zdziwienie.

watpie zebysmy te mala francuzka gnide zobaczyli jeszcze na jakims meczu LM.

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 10 gru 2005, 11:26

krotko i na temat: to sie nazywa wypaczenie wyniku meczu przez sedziego!!!

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 gru 2005, 11:38

Prawda jest taka, że Bayern sam sobie jest winny i tyle. Mecz w Turynie był spokojnie do zremisowania i teraz by nie było gadania, że sędzia itp. Trzeba się z tym pogodzić. W 1/8 trafimy na silnego rywala i rewanż gramy na wyjeździe, co z pewnością nie stawia Bayernu w komfortowej sytuacji. Oby tylko los nie przydzielił nam Barcelony, choć z drugiej strony jak to powiedział Kahn: "Jeżeli chcemy wygrać Ligę Mistrzów to obojętnie na kogo trafimy, każdego kogo spotkamy na swojej drodze musimy pokonać"! Jednak jednych będzie pokonać łatiwej, a drugich (czyt. Barcelona) trudniej :wink:

Wreszcie do wysokiej formy powrócił Claudio Pizarro! Peruwiańczyk pokazuje jakie ogromne drzemią w nim możliwości. Początek sezonu miał słaby, ale to wiązało się z kontuzją, którą odniósł w okresie przygotowawczym. Obecnie chyba najlepszy zawodnik FCB. Niestety zawodzą (przynajmiej mnie) Ci, którzy mieli grać pierwsze skrzypce w Bayernie, czyli Roy Makaay i Michael Ballack. Holender nie wrócił do formy, którą prezentował przed kontuzją. Jednak od momentu wyleczenia urazu minęło ponad 2 miesiące i chyba był czas, aby się rozstrzelać. Michael zagrał dopiero dwa mecze po urazie uda, którego doznał w meczu Francja - Niemcy, ale oba były jak na jego możliwości bardzo słabe. Od tych zawodników oczekuje znacznie więcej! Oby teraz nie stało się tak samo z Lucio. Brazylijczyk grał bardzo dobrze dotychczas, ale odniósł kontuzje i... mam nadzieje, że nie podzieli losu Ballack i Makaaya.

A jutro Bayern gra ostatni mecz w tej rundzie w Bundeslidze przed własną publicznością. Rywal - Kaiserslautern. Nie widze innego rozwiązania niż 3 pkt dla FCB! Mówi się, że w tym spotkaniu od pierwszych minut w ataku mają zagrać Pizarro i Guerrero, a Makaay na ławe. Może to jest dobre rozwiązanie...

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 12 gru 2005, 13:23

gratulacje dla Bayernu--zasluzone zwyciestwo na polmetku.Co do LM to niestety szans na wygranie pucharu to nie widze choc chce tego.kibicuje bayernowi i bremie w tych rozgrywkach.ale czy sa w stanie pokonac chelsea,barce,liverpool,juve czy milan??bez powaznych wzmocnien w zimie to bedzie ciezko niestety.chetnie bym widzial w ataku Cisse bo napastnicy zawodza.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 gru 2005, 17:18

robo-bvb pisze:Co do LM to niestety szans na wygranie pucharu to nie widze choc chce tego.kibicuje bayernowi i bremie w tych rozgrywkach.ale czy sa w stanie pokonac chelsea,barce,liverpool,juve czy milan??bez powaznych wzmocnien w zimie to bedzie ciezko niestety.chetnie bym widzial w ataku Cisse bo napastnicy zawodza.
panie robo, martw sie lepiej o swoja Borussie bo to wlasnie im przydaloby sie lekkie wspolczucie. Co do Bayernu to widze ze niezabardzo sie orientujesz. Obecnie z wymienionych przez ciebie druzyn nie chcialbym aby Bayern trafil na Barce. Reszta jest mi calkowicie obojetna. Juve-na remis w tym roku, Milan-bez zartow, Liverpool-graja dobrze ale jeszcze z nikim dobrym w tym sezonie nie wygrali.

co do Cisse to na co Bayernowi zawodnik ktory
1.gral juz w LM a wiec w innym klubie by nie zagral.
2. Pizza jest od niego lepszy.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 gru 2005, 18:25

Bayern Monachium wygral w lidze z Kaiserslautern 2:1 i idzie jak burza po mistrzostwo Niemiec w tym sezonie. Nie bedzie to takie latwe, ale ten sezon bedzie dla Bayernu. :D
Najbardziej w ostatnim meczu zwrucilem uwage na to ze Khan obronil karnego. Tak nawet bym nie zagladal do tego tematu, ale mysle ze trzeba go za to pochwalic. :D Ma juz swoj wiek, ale jak umi jescze bronic karne w taki sposob to powinien jeszcze sobie troche pograc. Ja bym mu nie zabieral miejsca w podstawojej "11" reprezentacji Niemiec, bo slyszalem za jest juz jakis zastepca. :roll:
Tak czy inaczej, po Mundialu, powinien porzegnac sie z profesjonalna pilka. :twisted:

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 13 gru 2005, 17:46

Gomez---orientuje sie dobrze jak chodzi o Bayern i zycze im powodzenia w LM.Cisse jest lepszy od Pizzaro.Wiem,ze nie moze grac w LM.Co do kpin z mojej BVB to sa duze klopoty ale smianie sie z nich jest nie na miejscu.Wiec wiecej szacunku dla BVB i innych klubow. Forma klubow o ktorych pisalem jest na dzien dzisiejszy taka czy inna ale nie zapominaj,ze 1/8 finalu jest za kilka miesiecy i wtedy wszystko moze sie zmienic.

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 13 gru 2005, 17:49

Gomez---jestes znawca Bayernu a nic nie piszesz o wzmocnieniach tego klubu badz kim sie interesuja.Mowisz,ze ja sie nie orientuje ale wiem,ze chca pozyskac obronce Nelsona z Benfiki tylko 25 mln euro to za duzo jak na Bayern chyba.Twoje pisanie tutaj ogranicza sie tylko do komentowania innych....

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 13 gru 2005, 19:15

Komentuje posty tych ktorzy nie znaja sytuacji Bayernu, tych ktorzy pisza o Bayernie nie prawde oraz tych ktorzy pisza wogole juz jakies glupoty.

co do tego calego Nelsona to Magath tylko raz cos tam wspomnial, chlopak jest dobry ale max cena to 10mln. Procz niego jezeli nie wiesz, Bayern interseuje sie Pascalem Chimbonde oraz Dario Srna.

transfer Dos Santosa jest juz praktycznie przesadzony, a Kranjcarem(tez Ulli go bral pod uwage) zaczelo interesowac sie Bremen dlatego mysle ze zarzad juz go sobie odposcil.

Kolejnym wzmocnieniem mial byc atak. Tu 2 kandydatury:
1.Luca-niezamlody ale zajebisty gracz, wydatek rzedu 18mln. W ten transfer osobiscie watpie.
2.Podolski-cos chlopak przygasl ostatnio, moze to i dobrze,gdyz Kolonia sobie nie zarzyczy niewiadomo ile. Zawodnik genialny i do tego bardzo mlody. W sumie to wole aby Bayern sprowadzal Niemcow i dlatego jego kandydatura bylaby idealna.

ciekawy jestem moze juz cos sie wyjasni juz w styczniu...oby im szybciej tym lepiej.

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 13 gru 2005, 20:26

Gomez--poszukaj tutaj mioch postow starszych bo w nich pisalem o Chimbondzie i o Srnie i Krancjarze.Dos Santos--2.5 mln dolarow.Atak---Luca masz racje odpada.Podolski to temat juz stary ale i tak mysle ze go sciagna jak nie w zimie to latem.A Nelson podalem,ze 25 mln za gazeta--La Gazetta dello Sport,Kicker i TV RTL. Tak wiec troszke sie orientuje w temacie-Bayern jak i innych klubow Bundesligi.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 13 gru 2005, 21:41

robo-bvb pisze: bez powaznych wzmocnien w zimie to bedzie ciezko niestety
to zdanko wg mnie bylo bardzo mylne, dlatego chcialem cie naprowadzic na wlasciwa droge, i uswiadomic tobie ze Bayern naprawde ma duze szanse aby cos osiagnac w LM.

a tak apropos to LM nigdy nie nalezala do latwych rozgrywek i zadna druzyna z latwoscia tego trofeum nie zdobedzie.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 14 gru 2005, 16:08

Zajebiste info z obozu Bayernu.

1.Mlody paragwajczyk Dos Santos przeszedl pomyslnie badania lekarskie i w najblizszych dniach stanie sie graczem Bayernu, i oby w przyszlosci dobrym zastepca Ballacka. :D

2.Podobno Bayern dogadal sie w sprawie Poldiego, w zamian za mlodego niemca Bayern ma oddac Karimiego i dlolozyc pare mln euro.

3.Sprawa przdluzenia kontraktu przez Williego obrocila sie ponoc o 180stponi, znaczy sie francuz chce pozostac nadal na Bawarii. "Wygląda to dobrze" stwierdził Uli Hoeness

4. Dla mnie najlepsza wiadomosc :D , Seba Deisler przdluzyl kontrakt do 2009r. W obecnej formie jest jednym z najlepszych graczy Bayernu. I pomyslec ze nie gra jeszcze na 100% 8) . Osobiscie wydaje mi sie ze jesli na jego drodze nie stana zadne kontuzje lub inne przciwnosci to Basti Fantasi moze stac sie najlepszym graczem zarowno Bayernu jak i Reprezentacji Niemiec, a na skrzydlach pomocy na swiecie nie bdzie wielu lepszych. :D

Przed mistrzostwami najprawdopodobniej odejda Karimi i Ze ktory ma bardzo lukratywna oferte z Japonii, te zmiany maja zapewnic 2 wolnemiejsca dla przyszych graczy nie posiadajacych europejskiego paszportu.

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 14 gru 2005, 17:04

Gomez--- punkty: 1.--- tak dokladnie,podobno cena wg.roznych zrodel to 2.5 mln euro lub 2.5 mln dolarow. 2.---to prawda zreszta juz dawno Podolski powiedzial,ze chce isc tylko do Bayernu. 3.---decyzje ma podjac w styczniu.oby zostal ale i tak widzialbym chimbonde lub srne w bayernie. 4.---Hoeness twierdzi,ze lepsza kase dostanie u nich bo w Japonii placa podobno tylko 1.5 mln dolarow za sezon.tu oczywiscie sie myli.ze Roberto twierdzi ze w Japonii proponuja mu lepsza kase niz bayern.niech odejdzie a ja proponuje Holendra Arjena Robbena bo w Chelsea mu sie nie wiedzie(zabiega o niego rowniez Tottenham).mysle ze sprawdzilby sie w Bayernie. Gomez-- wiesz moze gdzie mozna zobaczyc mecze z Klubowych Mś??FINAL ZAPOWIADA SIE CIEKAWIE LIVERPOOL--SANTOS I WART BY BYLO GO ZOBACZYC.prosze o odpowiedz ,dzieki[/list]

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 14 gru 2005, 17:49

Przede wszystkim świetny ruch Bayernu to przedłuzenie kontraktu z Bastim Fantastim :wink:.
I tutaj mam pytanko!
Komu jeszcze po bieżącym sezonie wygasa kontrakt??
Sagnol, Misza, Ze Roberto ...i kto jeszcze??
Karimi??

pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”