Forza Milan
A Juve robią zrzutkę na Dollara
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 01 cze 2021, 7:01

Vol'jin

Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 01 cze 2021, 7:51
According to Gab Marcotti on ESPN FC, Mino Raiola contacted Milan asking if they can sit down and negotiate Donnarumma renewal even after signing Maignon.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 01 cze 2021, 8:04
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 01 cze 2021, 8:18
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 01 cze 2021, 8:26
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 01 cze 2021, 8:35
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 01 cze 2021, 8:38
Nie zdziwiłbym się gdyby naprawdę tak było ale nie z woli grubego tylko Gigio bo obaj próbowali wyruchać Milan na kasę z tym że dla samego zawodnika ważne było także to żeby zostać natomiast dla grubego było to bez znaczenia ważne żeby kasa się zgadzała i teraz może duży chłopiec płacze w rękaw że chciałby zostać.seba82 pisze: ↑01 cze 2021, 7:51According to Gab Marcotti on ESPN FC, Mino Raiola contacted Milan asking if they can sit down and negotiate Donnarumma renewal even after signing Maignon.
Pobega ma być podobno oceniony przez Piolego. Ja bym go zostawił, ma fajny sezon za sobą, mamy mało wychowanków i zawsze to dodatkowa opcja do rotacji. Z drugiej jednak strony będziemy miesiąc bez Kessiego i Bennacera, więc jeszcze ktoś by się przydał w obwodzie.
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 01 cze 2021, 8:47
Oczywiście Raiola robi swoje, bo jak czytam pseudo dziennikarzy piszących, że Raiola nie chciał żadnej prowizji i to Donnarumma zawsze marzył o grze w.. Juve/Barcelonie(w zaleznosci co napisze Di Marzio/Romano) to aż mi lżej na sercu, że Maldini to uciął w huj.Raga #donnarumma regretted not having renewed with #Milan
There was contact between the parties
Maldini makes a wall
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 cze 2021, 9:46
Moim zdaniem nie zostanie, a bedzie element jakiejs wymiany. Ciekawy gracz, ale nie wiem czy odpowiedni na poziom LM. Wydaje mi sie, ze scenariusz moze byc taki, ze jak Locatelli uruchomi domino transferem do J to pozniej beda ewnetualne manewry w kontekscie Berardiego wraz wlasnie z Wlochem.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 cze 2021, 10:12
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 01 cze 2021, 10:13
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 cze 2021, 10:16
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 01 cze 2021, 10:17
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin