Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 cze 2021, 22:16
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 cze 2021, 22:17
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 14 cze 2021, 22:20
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 cze 2021, 22:22
Eyesmon
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 cze 2021, 22:23
Powiedział prawdę, przewaga była i to zdecydowana. Polacy częściej atakowali, ale pod bramką nic z tego nie wynikało. Mak zrobił jedną akcję, babole i gol. Odrobiliśmy, totalnie zdominowaliśmy Słowację i tu popisał się Krycha. Po tym już można było się spodziewać, że będzie ciężko dowieźć wynikEyesmon pisze: ↑14 cze 2021, 22:11i słowa Lewego po meczu
"Od pierwszej minuty byliśmy częściej przy piłce, kontrolowaliśmy grę i jedna niefortunna sytuacja sprawiła, że musieliśmy gonić. Odrobiliśmy straty, strzeliliśmy bramkę i wydawało się, że wszystko idzie po naszej myśli. Brakowało jednak ostatniego podania, lepszego rozegrania naszych akcji"
[k****], ja chyba inny mecz oglądałem. Pewnie wina TVP, burdel mają i puścili inną transmisję...
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 cze 2021, 22:25
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 cze 2021, 22:26

Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 cze 2021, 22:31
Fajnie, że pokazujesz mi statystyki pomeczowe kiedy ja pisałem o dominacji w drugiej połowie przed czerwoną kartką Krychowiaka. W pierwszej połowie w pewnym momencie było 68% posiadania piłki i nie piszę tu o pierwszych minutach. Jak Słowacja straciła bramkę zaraz po przerwie to totalnie się pogubili i pełną kontrolę miała Polska. Później durny stempel Krychowiaka i wszystko jebło. Wystarczyło mecz oglądać, a nie posiłkować się ogólnymi statystykami z całego meczu
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 cze 2021, 22:36
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 cze 2021, 22:38
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 cze 2021, 22:39
piotrcies
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 cze 2021, 22:43
Słowacy mieli fajne indywidualne akcje Maka i Haraslina. Poza tym nic wielkiego nir pokazali. Polacy podchodzili pod pole karne co rusz, ale Słowacja miała ogarniętą obronę w przeciwieństwie do Polaków i za to zdecydowanie plus dla przeciwników. Jeśli chodzi o kontrolę gry to jej po prostu nie mieli. Zagrożenia też nie było bo Szczęsny się w żaden sposób nie napracował, a jednak dwie bramki wpuścił. Przede wszystkim trzeba pochwalić Polaków za reakcję w drugiej połowie bo od początku grali świetnie, pressingiem i chcieli ten mecz wygrać. Za pierwszą połowę bura bo oprócz podawania do siebie nic konkretnego nie zrobiliEyesmon pisze: ↑14 cze 2021, 22:36No właśnie oglądałem mecz i widziałem zadziornych Słowaków z pomysłem na tle nieporadnych Polaków. To raczej nam wyszła 1 akcja z bramką Karola i to Słowacy w przebiegu meczu zasłużyli na zwycięstwo, a mam wrażenie że próbujesz napisać, że byliśmy lepsi i mieliśmy pecha.
Nie, nie byliśmy. Byliśmy fatalni w każdym elemencie. Amen
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 cze 2021, 22:46
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio