Grupa E: Hiszpania, Szwecja, Polska, Słowacja

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4450
Kibicuję: AC Milan

Grupa E: Hiszpania, Szwecja, Polska, Słowacja

Post autor: Eyesmon » 14 cze 2021, 22:52

piotrcies pisze: ↑
14 cze 2021, 22:50
Chlopaczek pisze: ↑
14 cze 2021, 22:46
Ten remis w meczu Hiszpania Szwecja to wymarzony wynik dla futbolowych matematykow ktorzy beda wyliczac jak bardzo mozemy przewalic z Hiszpania i co potem musi sie stac zeby Polska mimo wszystko wyszla z grupy.
matt_ pisze: ↑
14 cze 2021, 22:48
Niech wygrają Szwedzi, mam kilku w Fantasy i drabinka fazy pucharowej będzie ciekawsza.
najgorszy jest właśnie remis, drugie najgorsze jest zwycięstwo Szwecji. Przy remisie, jeśli przegramy z Hiszpanią, a Szwecja wygra ze Słowacją, lecimy z turnieju. Przy wygranej Szwecji, to tak naprawdę musimy pokonać Hiszpanię, bo inaczej też jesteśmy poza turniejem, a mimo wszystko, jakkolwiek niemal niemożliwe będzie wygrać z którymkolwiek rywalem, nieco łatwiej ograć Szwecję. Dlatego dla nas lepsze zwycięstwo Hiszpanii.
A jakie to ma znaczenie, jak my zrobimy 0 punktów na Hiszpanii i Szwecji. Ty naprawdę wierzysz w cudowną zmianę tej kadry? Ja widzę 6 mecz Sousy w którym dalej króluje chaos i jedynym zespołem z którym byliśmy lepsi była Andora...

Naprawdę już Wuja byłby lepszy bo on by tym swoim 442 pokonał Słowację i może zremisował ze Szwecją. Sam nie wierzę w to co piszę ale zespół Brzęczka w LN i el. MŚ dało się oglądać, nawet z najlepszymi. Może miał więcej szczęścia ale to też jest potrzebne. A tu ewidentnie widać że nie wiedzą co grać, te 352 nam nie służy (już się na tym wyłożył Nawałka w 2018) - dla nas 442 i tyle.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2021, 22:54 przez Eyesmon, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „EURO 2020”