F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 14 gru 2005, 21:21

Krzysztof Jarzyna pisze:Best, Maradona, nawet Wasz Ronaldinho (o ktorego nocnym zyciu w Paryzu chyba slyszales
Ja też nie wiem jak to jest :? Patrick Kluivert swoją postawą pracował intensywnie na jakieś wyróżnienie i nic :lol: Chyba nie było takiej dyskoteki i takiego pubu w Barcelonie w którym 'Party Pat' nie bawił się doskonale :wink:
Krzysztof Jarzyna pisze:Podpowiem Ci, ze pilka nozna to gra zespolowa. Jezeli caly zespol gra zle, to ciezko jest zrobic cos samemu. A i tak Rooney jest wybijajaca sie postacia w obecnym skladzie ManU.
101% racji po stronie Krzysztofa Jarzyny.
Krzysztof Jarzyna pisze:eszcze niech VV dopstanie nagrode dla najlepszego bramkarza i przerzuce sie na szachy
Na wszelkie wypadek zakładaj już temat o szachach na forum bo szkoda by było gdybyś zniknął całkiem :wink:

Jeżeli chodzi o wpływ postawy poza boiskiem na nagrodę to nie powinno mieć to zasadniczego wpływu, ale w przypadku kiedy obaj zawodnicy mieli mniej więcej równe szanse to kto wie czy właśnie nie ten czynnik zdecydował. Albo sędzia był z Barcelony po prostu.
Krzysztof Jarzyna pisze:Swiat jest okrutny.
Life is brutal and full of zasadzkas.
Krzysztof Jarzyna pisze:Widzac chwilami Twoje probki ironii nieodparcie nasuwa mi sie jedno skojarzenie - romantyk...
Ostro po bandzie pojechałeś w tym momencie :wink:
VunDer pisze:A czy Ty (AdekK) uważasz, że pomimo kilku bardzo dobrych meczów w reprezentacji i Barcelonie można go uważać za znakomitego zawodnika?
Nie wiem czy Adekk tak uważa, ale ja tak. Tych meczy było więcej niż kilka i uważam, że Messi jest świetnym zawodnikiem. Tym samym nie mówię, że Rooney nie jest świetny.
VunDer pisze:podczas gdy Leo raczej grzeje ławe w FC Barcelonie.
To chyba masz na myśli innego Leo.
VunDer pisze:Pewnie, że nie, ale jest jeszcze przecież coś takiego jak instynkt strzelecki, umiejętność znalezienia się w polu karnym, przygotowanie motoryczne, zgranie z zespołem itp. Nagroda przyznawana jest za tego typu umiejętności, a nie zachowanie po meczach.
Wymieniłeś całkiem sporo umiejętności ważnych dla klasycznego napastnika jakim jest Rooney. Leo potrzebuje innych cech trochę i posiada je, ale mniejsza o to.
luk1208 pisze:moze niektórzy kibice Realu nie mogą sie pogodzic ze nagrode zdobył pikarz Barcy a nie Realu Question moze chcieli by widziec Robinhio jako zwyciezce?
ehhhhhhhh :angry2:
janiofcb pisze:Widzę, że fanom Realu żal się zrobiło, że żaden z ich (jakże wielu przecież Confused ) młodych talentów nie znalazł się nawet w piątce wyróżnionych zawodników i teraz z uporem godnym lepszej sprawy forsują tezę o rzekomym spisku elit dziennikarskich, które promują tak bezczelnie graczy Barcelony. I nie ważne, że takie sławy jak Capello, Maradona, Beckenbauer, Pekerman widzą wielkość Leo - "znawcy" pokroju Jarzyny czy VunDera wiedzą wszak lepiej.
Jawna nadinterpretacja z Twojej strony. Nie zauważyłem forsowania opinii o spisku. Widzę tylko przedstawienie swojego zdania. Chyba nikt tutaj nie posiada monopolu na jedyny słuszne zdanie na dany temat :roll:
luk1208 pisze:te twoje teksy stają sie coraz bardziej załosne, starasz sie byc oryginalny, ale jakos ci to nie wychodzi
Odezwał się ten któremu wychodzi :roll:

Ogólnie jestem zawiedziony postawą niektórych kibiców. W tym Barcy niestety, ale to bez znaczenia. Szkoda, że mnie nie było od początku. Teraz też nie mam za bardzo czasu na pisanie, ale najwyżej późnym wieczorem nadrobię. Nie przeszkadzajcie sobię frustraci i napinacze :lol:

Wróć do „Hiszpania”