Bardziej bym się obawiał o Monaco . CSKA będzie bardzo zdeterminowane by wygrać , jeśli wygrają awans mają pewny . Że są nieobliczalni już udowodnili wygrywając w Liverpoolu i Leverkusen .
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 14 gru 2005, 12:58
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 gru 2005, 13:10
To jak obstawiasz mecze na dzisiaj ?fieldy pisze:Monaco też gram - walczą o awansLoczek pisze:Monaco - CSKA Sofia 1
Marsylia - D.Bukaresz1
Manch.Utd. - Wigan 1
Sao Paulo - Al Attihad 1
Everton - West Ham 1
Ale taka np Marsyli już ma awans w kieszeni i moga sobie ulgowo potraktować mecz. Więc bym odradzał [no, chyba że już postawiłeś]
A Everton z WHU moze sobie nie poradzić. Ale to tylko moje odczucia - a ostatnio mi nie idzie - wiec może akurat wejdzie
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 gru 2005, 13:20
skoro musisz wiedziećLoczek pisze:To jak obstawiasz mecze na dzisiaj ?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 14 gru 2005, 16:03
vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 14 gru 2005, 19:42
W składzie Man Utd zabraknie Q.Fortuna czyli w sumie żadne osłabienie.fieldy pisze:fajny kursik znalazłem na wygraną Wigan z ManU. równo 10
nie powiem - kusi, a wcale nie jest to niemozliwe
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 gru 2005, 19:45
podałem to jako ciekawostkę - bo kurs bajecznie duży, a typ też nawet prawdopodobny, ale jak widac w moim poście - postawiłem zupełnie inaczej - na ManU. Liczę, że wygrają - w końcu muszą.infernus pisze:W składzie Man Utd zabraknie Q.Fortuna czyli w sumie żadne osłabienie.
Ponadto kontuzjowani są Paul McShane i Gabriel Heinze.
W Wigan prawdopodobnie nie zagra Arjan de Zeeuw a kontuzjowani są Emerson Thome i John Filan.
Biorąc pod uwage ostatnia forme Man U i to że graja u siebie słabo można sie skusic zeby postawić na Wigan... W koncu grali już z Chelsea i z Liverpoolem wiec powinni być troche zachartowani jesli chodzi o gre z wielkimi klubami i pokusić się o zwycięstwo.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 14 gru 2005, 19:47
vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 14 gru 2005, 19:59
fieldy pisze:Hertha - Steaua -------- 1
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 14 gru 2005, 21:41
Kur... jak stawiam na nich to nie wchodzą a jak przeciw nim to wygrywająvieris pisze:I mega kupon Fieldy mnie troche skusił ty, swoim kursemja znalazłem troche mniejszy ale też wysoki
Manch.Utd-Wigan 2
4zł=28.80
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 14 gru 2005, 21:45
vieris pisze:A tak przy okazji znacie jakąś dobrą strone z wynikami na żywo koszykówki bo mam na kuponie Eurolige kobiet i nigdzienie moge znaleść wyników
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 14 gru 2005, 21:52
fala pisze:vieris napisał:
A tak przy okazji znacie jakąś dobrą strone z wynikami na żywo koszykówki bo mam na kuponie Eurolige kobiet i nigdzienie moge znaleść wyników
http://www.fibaeurope.com/
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 gru 2005, 12:48
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 gru 2005, 12:53
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 gru 2005, 12:54
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 gru 2005, 12:59
że w meczu padnie więcej niż 2 bramki [1:2, 2:2, 3:3]Lakier pisze:Dortmund-Bayern LB 2,5 2
Co dokladnie oznacza taki typ?
no ....fieldy pisze:+ jeszce jeden - i wy mi pomorzecie
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio