Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 65

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 12 gru 2005, 18:19

adekk pisze:...
We wczesniejszym poscie, nie mowilem do konca powaznie, bo nie jestem za tym zeby uznawac takie bramki, ale rowniez nie jestem zadowolony z nagonki jaką wszyscy robią na Chelsea. Równie dobrze po każdym meczu Milanu można by wymyslec jakas kare dla Gatusso bo gra on też bardzo ostro, brutalnie, a do tego jeszcze jego ogólne zachowanie :?
Chelsea jest bee bo ma kase i wygrywa ? Czy moze dlatego kazdy probuje wymyslic jakis powod aby zaszkodzic jej poza boiskiem, bo na nim nikomu to nie wychodzi?
Jesli taki sam faul przydarzylby sie ktoremus z graczy ManU albo Arsenalu to nie bylbym takiego samego zdania, bo bym nie musial, troche by bylo gadki, że był faul i był niebazpieczny ale zadnych konsekwencji raczej by zawodnicy z tych druzyn nie poniesli, no chyba ze bylby to taki faul jak Roya Keana ( nie pamietam teraz w jakim meczu ale zostal ona zawieszony chyba na 4 spotkania :P)
Essien gra ostro, to juz jego taka druga "akcja" ale zaraz wykluczac go na kilka meczy, to tez troche niesprawiedliwe, owszem zeby zrobil jakos krzywde swojemu przeciwnikowi ale na szczescie nic sie nie stalo, a sam Michael po tych zarzutach i grożbach ze wszystkich stron, raczej już nie bedzie taki brutalny :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 gru 2005, 18:31

AspHalt pisze:nie jestem zadowolony z nagonki jaką wszyscy robią na Chelsea.
Nie na Chelsea tylko na Essiena.
AspHalt pisze:Równie dobrze po każdym meczu Milanu można by wymyslec jakas kare dla Gatusso bo gra on też bardzo ostro, brutalnie, a do tego jeszcze jego ogólne zachowanie
Gattuso rzeczywiście często gra brutalnie. Niemal zawsze na granicy przepisów i nie rzadko je przekracza, ale w taki sposób jak Essien wcale nie fauluje często. Zobacz ten faul Michaela jeszcze raz i dopiero pisz. Jak chcesz podam Ci link, ale pewnie masz. Za takie zagrania powinień dostać oklep po twarzy i dopiero potem 2-3 spotkania zawieszenia.
AspHalt pisze:Chelsea jest bee bo ma kase i wygrywa ? Czy moze dlatego kazdy probuje wymyslic jakis powod aby zaszkodzic jej poza boiskiem, bo na nim nikomu to nie wychodzi?
Chelsea jest bee bo ma kase i wygrywa i Essien w chamski, brutalny, prymitywny, szczeniacki, debilny sposób fauluje Hammana po czym ucieka z miejsca zbroni by następnie dziwić się w prasie na nagonkę na niego. Postawa godna zawodnika sprowadzonego za 24 mln funtów. Brawo!
AspHalt pisze:no chyba ze bylby to taki faul jak Roya Keana
To był faul za gatunku tych absolutnie najgorszych i najbrutalniejszych.
AspHalt pisze:Essien gra ostro, to juz jego taka druga "akcja" ale zaraz wykluczac go na kilka meczy, to tez troche niesprawiedliwe, owszem zeby zrobil jakos krzywde swojemu przeciwnikowi ale na szczescie nic sie nie stalo,
Niesprawiedliwe? A sprawiedliwe jest to, że nie dostał czerwonej kartki?
Na szczęście nic się nie stało? Owszem, ale jeżeli kara ma być wymierzana dopiero wtedy kiedy coś się stanie to ja dziękuję. To jest chore podejście.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 gru 2005, 8:56

Niggaz daj linka do tego faulu bo ja nie widziałem...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 gru 2005, 12:00

AspHalt pisze:Chelsea jest bee bo ma kase i wygrywa ? Czy moze dlatego kazdy probuje wymyslic jakis powod aby zaszkodzic jej poza boiskiem, bo na nim nikomu to nie wychodzi?
Ojj, spierałabym się ze stwierdzeniem, że na boisku nikt nie potrafi Chelsea zaszkodzić, wierzaj mi, że racji nie masz... Poza tym nagonka na ekipę ze Stamford Bridge istotnie jest w niezrozumiałych momentach - przecież rzeczą normalną jest, że można się pomylić, i pomyśleć, że jakiś debil-trener innej drużyny ustawia mecz z sędzią. Przecież oni razem rozmawiali, to oczywiste, że łapówkę arbiter brał! :angry2:

Essien to samo - każdemu może się zdarzyć prawie połamać nogi innemu piłkarzowi, nie? Geez, po co robić tyle zamieszania... Chelsea nie jest 'beee', bo ma kasę, tylko jest 'beee', że z powodu kasy jej piłkarzom i działaczom poprzewracało się w główkach.

AspHalt pisze:)
Essien gra ostro, to juz jego taka druga "akcja" ale zaraz wykluczac go na kilka meczy, to tez troche niesprawiedliwe, owszem zeby zrobil jakos krzywde swojemu przeciwnikowi ale na szczescie nic sie nie stalo, a sam Michael po tych zarzutach i grożbach ze wszystkich stron, raczej już nie bedzie taki brutalny Wink
Essien po groźbach i zarzutach nie będzie już brutalny. Essien po groźbach i zarzutach nie będzie już brutalny... będę to sobie powtarzała zawsze przed snem, bo to naprawdę bardzo ciekawe i może rozwinąć mó umysł. Nie chcę Cię martwić, ale niestety - pomocnik ten będzie faulował, bo sobie nic do serca z tych 'gróźb i zarzutów' nie zrobił. Ciągle odpiera te zarzuty, i mówi, że nic się nie stało. Fakt, prawie połamał gościa. Prawie.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 gru 2005, 14:36

janiofcb pisze:Niggaz daj linka do tego faulu bo ja nie widziałem...
http://rapidshare.de/files/8766796/Essi ... d.avi.html

I niech mi jeszcze ktoś po obejrzeniu tego faulu powie, że nagonka jest niepotrzebna. Jeżeli takie coś nie jest karane to :roll:

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 14 gru 2005, 18:47

Anka pisze: Przecież oni razem rozmawiali, to oczywiste, że łapówkę arbiter brał! :angry2:
No jasne, ze tak bylo. :lol: Ja juz czekam na przelew od ciebie bo tez z toba tak jakby rozmawiam. (numer konta na pw wyslalem) :)
Anka pisze: Chelsea nie jest 'beee', bo ma kasę, tylko jest 'beee', że z powodu kasy jej piłkarzom i działaczom poprzewracało się w główkach.
Oj chyba cos ci sie pomylilo, albo nie ogladasz Chelsea w akcji. Jakby im sie poprzewracalo to by grali tak jak np ManU. Po Chelsea widac ze chca grac i wygrywac, ciesza sie gra, nie sa znudzeni nie czekaja tylko na wyplate :/

Anka pisze: Essien po groźbach i zarzutach nie będzie już brutalny. Essien po groźbach i zarzutach nie będzie już brutalny... będę to sobie powtarzała zawsze przed snem, bo to naprawdę bardzo ciekawe i może rozwinąć mó umysł.
Powtarzaj, powtarzaj ;)

i pamietaj zycie jest piekne, nie ma sie czym przejmowac, bedzie dobrze, twoja ulubiona druzyna zawsze bedzie wygrywala, a my bedziemy zyc szczesliwie az do smierci :lol:

Pozdrawiam. :** :oops:

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 15 gru 2005, 21:38

UEFA zadecydowała dzisiaj, aby zdyskwalifikować zawodnika Chelsea, Michaela Essien'a za brutalny atak w nogi Dietmara Hammana podczas grupowego spotkania Ligi Mistrzów.

Reprezentant Ghany nie wystąpi w dwóch kolejnych spotkaniach LM.
---------zrodlo: chelsea.pl

No i sie wszystko wyjasnilo :) NIe jest to wesola wiadomsc dla kibicow Chelsea, ale nic na to nie poradzimy, mam nadzieje ze ktos z szerokiej kadry niebieskiego zespolu godnie go zastapi(oczywiscie nie chodzi tu o faulowanie :P )

Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 gru 2005, 21:43

AspHalt pisze:UEFA zadecydowała dzisiaj, aby zdyskwalifikować zawodnika Chelsea, Michaela Essien'a za brutalny atak w nogi Dietmara Hammana podczas grupowego spotkania Ligi Mistrzów.

Chcę się spotkać z Chelsea w następnej rundzie LM. Najpierw brak Makelele(kontuzja?), a teraz jeszcze Essien. Tak zdecydowanie to jest dobry moment na detronizację Chelsea, a nawet jeśli Juve by przegrało(nie daj Boże) to przynajmniej nie będę się bał, że Essien zawodnikowi Juve nogi połamię.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 15 gru 2005, 21:44

Wielka strata dla Chelsea szczegolnie jesli w pierwszej rundzie trafia jakiegos bardzo wymagajacego rywala.Chociaz wiadomo ze ławka szeroka...
No ale jak dla mnie to moglby wogule nie grac tez bym sie nie przeją :P

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 15 gru 2005, 23:10

Makalele to podobno na Champions League ma być w pełni sił :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 gru 2005, 23:21

Makalele to podobno na Champions League ma być w pełni sił Confused

Jeśli Juve nie trafi na Chelsea to nie mam nic przeciwko...niech gra, bo naprawdę szanuję to co robi dla zespołu, ale dla przeciwnika The Blues w następnej rundzie lepiej by było gdyby on nie wyzdrowiał do tego czasu ;)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 gru 2005, 11:46

bagg pisze:niech gra, bo naprawdę szanuję to co robi dla zespołu, ale dla przeciwnika The Blues w następnej rundzie lepiej by było gdyby on nie wyzdrowiał do tego czasu

Dobrze powiedziane.

Taraz beda ejszcze mieli brak Essiena ciekawe kto zagra na Dm'ie jeśli Makalele nie ebdzie gotów? Moze Huth :wink:

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 17 gru 2005, 13:54

Toudinho pisze: Taraz beda ejszcze mieli brak Essiena ciekawe kto zagra na Dm'ie jeśli Makalele nie ebdzie gotów? Moze Huth :wink:
Jesli juz piszecie nazwisko piłkarza to róbcie to poprawnie.

Ona nazywa sie Makelele a nie Makalele :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 gru 2005, 14:16

AspHalt pisze:Jesli juz piszecie nazwisko piłkarza to róbcie to poprawnie.
Ona nazywa sie Makelele a nie Makalele
:lol2:
AspHalt pisze:Gatusso
:roll:

Dostosuj się do własnego zalecenia :wink:

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 17 gru 2005, 14:25

Oj tam :oops:
Moj blad :]
Pisze na kacyku :P i jakos mi sie miesza wszystko :P Bede juz grzeczny i nie bede poprawiał innych dopoki sam sie nie poprawie :D

Wracajac do tematu to przeciwnicy nie maja sie z czego cieszyc, Makelele wroci na LM, a jesli nawet nie to do skladu wskoczy jakis innym pomocnik i tez bedzie dobrze, a moze jako defensywny pomocnik swoja szanse otrzyma Lassana Diarra 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”