Niestety, nie czuję się obrażony, bo piszesz do mnie z dużej litery.
Przecież Hiszpanie grają jak kelnerzy. Mam rozumieć, że piszesz o swoim przypadku. Wspominasz, co było kiedyś, bo obecnie pozostał tylko płacz.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 06 lip 2021, 18:49
Niestety, nie czuję się obrażony, bo piszesz do mnie z dużej litery.
Przecież Hiszpanie grają jak kelnerzy. Mam rozumieć, że piszesz o swoim przypadku. Wspominasz, co było kiedyś, bo obecnie pozostał tylko płacz.
Realista69 2.0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2021, 18:51
Wkleje Ci to raz jeszcze:
Dlatego jeśli znów Hiszpanom powinie się noga na euro to pewnie będą mieli ogromny niedosyt.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lip 2021, 18:53
piotrcies

Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 06 lip 2021, 19:00
no ferran technicznie jest urodzony w XX wieku, ale chodzi mi o takich z "dwojka" z przodu, czyli wlasnie jego, pedriego czy erica garcie, ktory wychodzil w pierwszym skladzie na slowacje i chorwacje
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 lip 2021, 19:24
To juz ten etap zwiazku ze usmiechacie sie do siebie i idziecie spac? Pozdro dla was wariaty.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 06 lip 2021, 19:28
Spoko, ale Ty wyciągasz jeden mecz z szerszego kontekstu. Jak Juventus kupi paru młodziaków i zrobi finał LM, i zagra tam z Borussią, to też mógłbyś napisać z grubsza coś podobnego (jeden mecz, wynik powyżej oczekiwań, wydawało się, że przyszłość klubu rysuje się gorzej, może zadecydować szczęście lub pech), ale po 23 przegranych finałach byłaby jednak ogromna presja, żeby w końcu wygrać taki tytuł, zwłaszcza, gdy Juve byłoby faworytem. Jak Real grał w 2014 finał z Atletico, to sportowo szanse były bliskie 50/50, Atletico wygrało przecież ligę, a pod względem presji to było pewnie 90/10.
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lip 2021, 19:35
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lip 2021, 19:37
Dziewczyna kolegi kibica Realu ma łatwiej, pomyśl jak moja musi się do mnie intensywnie uśmiechać po meczach Arsenalu.Chlopaczek pisze: ↑06 lip 2021, 19:24To juz ten etap zwiazku ze usmiechacie sie do siebie i idziecie spac? Pozdro dla was wariaty.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 06 lip 2021, 19:47
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 06 lip 2021, 20:01
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 06 lip 2021, 20:19
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2021, 21:04
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lip 2021, 21:04
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 lip 2021, 21:17
I bardzo dobrze. Jak sędzia nie jest w 100% pewny to niech nie podnosi. Zawsze jest ryzyko że przerwie akcje bramkowa, a tak to mamy var i zawsE można potem sprawdzić.
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio