F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 212

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 gru 2005, 23:18

Jones pisze:Didy

Nie widziałeś chyba Didy w tym sezonie...gra tak nie pewnie, że nie wiadomo czy go czasem Kalac nie zastąpi :lol:

Valdez dla mnie jest zwykłym przeciętniakiem jakich wielu...nie jest jakiś super słaby, ale nie wybija się ponad przeciętność...a na świetną Barcę to z pewnością nie wystarcza. Nie jest on miernotą, ale aż nadto widać, że to właśnie on jest tym najsłabsym ogniffem ( pozdro Niggaz :lol: ). Ale z drugiej strony...obrona Blaugrany prezentuję się w tym sezonie dobrze, więc po co cokolwiek zmieniać ?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 gru 2005, 0:10

Jones pisze: . Smieszy mnie gadanie, że VV to miernota, a ty Smithu oglądałes jego gre w tamtym sezonie? Ile on nam punktów zapewnił? Ile setek wybronił? :?
Jestem ciekaw ile nam tych punktow zapewnil i setek wybronil??
Nie koloryzujcie go tak bardzo

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 16 gru 2005, 9:10

nikt go Bienias nie koloryzuje, ale trzeba mu oddać co sie mu należy. Nie mówie że Valdes jest jakims super hiper zajebistym bramkarzem, bo jest przecietniakiem jakich wielu(obecnie), ale bez przesady miernota to to nie jest.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 gru 2005, 10:15

Victor cały czas ociera się o powołanie do reprezentacji Hiszpanii, więc taki "mierny" chyba nie jest :?
Co do jego umiejętności to IMHO stoją one na bardzo dobrym poziomie, a błędy które popełnia wynikają z właściwej Valdesowi postawy cwaniaka - czasami po prostu wpada mu do głowy głupi pomysł zaimponowania swoją nonszalancją czy pewnością siebie.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 gru 2005, 12:27

No i mamy powtórkę sprzed roku - Barca zagra z Chelsea. :? Nie wiem, czy się cieszyć, czy nie, bo w sumie z jednej strony Londyńczycy mają formę zniżkową, z drugiej jednak zawsze są bardzo groźni...

Mam nadzieję, że Barca pokona Chelsea, bo przecież trzeba się zemścić za zeszłoroczny pechowy mecz na Stamford Bridge (gola Terry'ego nie było! :? ). W sumie można pocieszać się tym, że Real wylosował Arsenal... ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 16 gru 2005, 12:41

No to będzie zwonu przedwczesny finał na Camp Nou i Stamford Bridge. Szkoda, bo to dwie wielkie drużyny. Żal mi Romka bo tyle sie napompował tej kasy w klub z Londynu a tu tylko 1/8 w tym sezonie. Mam nadzieję że będzie to wielkie widowisko i nie zabraknie bramek i cudownych akcji (po Barcie tego nie trzeba pisać :D ). Liczę również na to że Arsenal odp[rawi z kwitkiem Real, albo nie jeszcze lepszym rozwiązaniem byłoby zwycięstwo Realu i po kolejnym losowaniu pojedynek Barcy z tym klubem. Szykują się wielkie emocje :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 gru 2005, 12:43

Anka pisze:No i mamy powtórkę sprzed roku - Barca zagra z Chelsea. Nie wiem, czy się cieszyć, czy nie, bo w sumie z jednej strony Londyńczycy mają formę zniżkową, z drugiej jednak zawsze są bardzo groźni...

Mam nadzieję, że Barca pokona Chelsea, bo przecież trzeba się zemścić za zeszłoroczny pechowy mecz na Stamford Bridge (gola Terry'ego nie było! ). W sumie można pocieszać się tym, że Real wylosował Arsenal...

Pozdrawiam.
wiedziałem, że barcie kibicujesz - a ty się wypierałaś, że tylko Tottenham. I proszę :lol:
Barca ich rozniesie - Chelsea nie ma znowu takiej wspamniałej formy [w przeciwieństwie do Barcy]

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 gru 2005, 12:46

Anka pisze:W sumie można pocieszać się tym, że Real wylosował Arsenal...
Pocieszać??!! Wylosowali najsłabszy zespół z możliwych (Inter, Milan, Juve, Liverpool). Powinni dziękować za tego farta na klęczkach :roll:

Co do rywali Blaugrany to w sumie dobrze, że zagramy z Chelsea. Co prawda na początek można było trafić na łatwego rywala, ale w końcu i tak żeby zdobyć LM trzeba wygrać z najlepszymi. W dodatku jesteśmy w o tyle lepszej sytuacji niż przed rokiem, że rewanż zagramy na własnym boisku, a w dodatku w obu meczach nie wystąpi Essien :twisted:

Visca el Barca!

EDIT
fieldy pisze:Barca ich rozniesie - Chelsea nie ma znowu takiej wspamniałej formy [w przeciwieństwie do Barcy]
Fieldy pierwsze mecze są pod koniec lutego - do tego czasu dużo może się zmienić...

janiofcb pisze:a w dodatku w obu meczach nie wystąpi Essien
Pasuje??
Ostatnio zmieniony 16 gru 2005, 13:14 przez Janio, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 gru 2005, 12:51

fieldy pisze:Barca ich rozniesie - Chelsea nie ma znowu takiej wspamniałej formy [w przeciwieństwie do Barcy]
Anka pisze:bo w sumie z jednej strony Londyńczycy mają formę zniżkową,
Oni graja jutro czy cos przegapilem :think: bo w 2 miesiace to forme mozna stracic, zlapac i znow stracic wiec gdybanie dzisiaj kto jest w lepszej formie jest IMHO dziwne :roll:
Anka pisze:W sumie można pocieszać się tym, że Real wylosował Arsenal...
No. Wieksza szansa ze ich przejdzie :D
janiofcb pisze: a w obu meczach nie wystąpi Essien
Rok temu tez w obu meczach nie gral Essien :roll:

Co do wielkiego widowiska to szczerze mowiac nie spodziewalbym sie :roll: Mourinho raczej zabije finezje taktyka i jak ustawi Chelsea to moze sie skonczyc zupelnie odwrotnie niz rok temu - czyli jedna bramka w dwumeczu... No ale co by nie mowic, para najciekawsza.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 gru 2005, 12:58

Krzysztof Jarzyna pisze:Rok temu tez w obu meczach nie gral Essien
:shock: no co Ty?? Poważnie?? Dzięki że napisałeś!!
Jeszcze jeden mądrala się znalazł :? , szkoda że zanim zostałeś modem taki bystry nie byłeś...

Masz się za takiego spryciarza to powinieneś wiedzieć, że mówię o aktualnej sytuacji (w tym braku Essiena) w Chelsea, a nie wyskakiwać z tekstami o meczach sprzed roku :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 gru 2005, 13:00

Krzysztof Jarzyna pisze:fieldy napisał:
Barca ich rozniesie - Chelsea nie ma znowu takiej wspamniałej formy [w przeciwieństwie do Barcy]

Anka napisał:
bo w sumie z jednej strony Londyńczycy mają formę zniżkową,

Oni graja jutro czy cos przegapilem bo w 2 miesiace to forme mozna stracic, zlapac i znow stracic wiec gdybanie dzisiaj kto jest w lepszej formie jest IMHO dziwne
Barca utrzymuje taką formę od dłuższego już czasu, Chelsea natomiast od dłuższego czasu nie zachwyca [tak jak chociaży w poprzednim sezonie]
I do końca lutego nie powinno się wydarzyć nic nadzwyczajnego [żadna obniżka formy] Do tego w obydwu meczach nie zagra Essien - wiem, że Chelsea ma długą ławkę, mają Makelele - jednak strata takiego zawodnika jak Essien - musi wpłynąć na ich grę.
janiofcb pisze:Wylosowali najsłabszy zespół z możliwych (Inter, Milan, Juve, Liverpool). Powinni dziękować za tego farta na klęczkach
:lol:ek

Krzysiu - wiem, że nie przepadasz za Barcą - ale czy aż tak cię do drażni , że Barca jest obecnie najlepszym teamem ? - też bym wolał, żeby to kanonierzy grali tak efektownie i efektywnie jak Barca.
Myślę, że będizemy teraz częsciej się widywac [polemizzować, dyskutować, rozmawiać] - i niech wygra lepszy [wiadomo o jakim meczu mówie]
janiofcb pisze:Jeszcze jeden mądrala się znalazł
a kto przed nim się objawił :?
janiofcb pisze:szkoda że zanim zostałeś modem taki bystry nie byłeś...
oj chyba był - don't you think ?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 gru 2005, 13:03

janiofcb pisze:no co Ty?? Poważnie??
Powaznie.
janiofcb pisze:Dzięki że napisałeś!!
Nie ma za co.
janiofcb pisze:Jeszcze jeden mądrala się znalazł
Takie zycie.
janiofcb pisze:szkoda że zanim zostałeś modem taki bystry nie byłeś...
Bo gwiazdki pod nickiem dodaja IQ... Naprawde.
janiofcb pisze:Masz się za takiego spryciarza to powinieneś wiedzieć, że mówię o aktualnej sytuacji (w tym braku Essiena) w Chelsea, a nie wyskakiwać z tekstami o meczach sprzed roku
Popatrz spryciarzu:
janiofcb pisze:W dodatku jesteśmy w o tyle lepszej sytuacji niż przed rokiem, że rewanż zagramy na własnym boisku, a w obu meczach nie wystąpi Essien
:roll: Precyzja wypowiedzi :lol:

Zeby nie bylo ze OT - wieksze szanse daje Barcelonie, ale pewnie sie pomyle :lol:

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 gru 2005, 13:10

No i jest znakomiecie! Nawet nie wiecie jak się cieszę, że Barca gra z tymi ******* z Londynu. Rok temu mieli farta, teraz no mercy. Już nie mogę się doczekać dwumeczu.

Pozdro dla fanów Barcy

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 16 gru 2005, 13:25

Rotnok pisze:No i jest znakomiecie! Nawet nie wiecie jak się cieszę, że Barca gra z tymi ******* z Londynu. Rok temu mieli farta, teraz no mercy. Już nie mogę się doczekać dwumeczu.

Pozdro dla fanów Barcy
Barca w zeszłym sezonie poprostu miela pecha , zły dzien :? a szkoda ... Pogodzilismy się wszyscy z tą porażką ... mam nadzieję ze w tych meczach będzie w nadzwyczajnej dyspozyji i poradzi sobie z Chelsea ...

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 16 gru 2005, 13:40

I bardzo dobrze, ze tak sie stało. Oglądałem losowanie z ojcem. Najpierw wylosowali Chelsea a ojciec pyta z kim chcem żeby grali, ja mówie, że z Barcą, a on na to: "no to patrz". Ja patrze ten kolo otwiera piłeczke i FC BARCELONA. Zaczęliśmy się smiać we dwóch. Ja się z tego losowania ciesze i to bardzo. Mam nadzieję, że MOurinho teraz zrozumie, kto jest lepszy. My byliśmy lepsi w tamtym pojedynku ale odpadliśmy. Teraz też będizemy lepsi i przejdziemy dalej. TO będą dwa fantastyczne pojedynki, w których mam nadzieję, że obejrzymy wszystko co najlepsze w futbolu a na koniec będziemy cieszyć się z awansu DUmy Katalonii.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”