Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 paź 2005, 13:09
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lis 2005, 23:42
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 06 lis 2005, 12:46
Rufus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 lis 2005, 22:52
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lis 2005, 23:43
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 lis 2005, 0:16
To jak ty wytrzymales przy tym meczufieldy pisze:Na koniec chciałem dodać, że nic dzisiaj nie piłem
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 gru 2005, 13:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dynx » 16 lut 2006, 15:56
dynx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 16 lut 2006, 16:08
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 16 lut 2006, 17:10
Rozumiem twoją opinię,ale ja zawsze porownuje druzyne do mocniejszych dlatego na tle europejskim Zenit nie nalezy do potęg,aczkolwiek rzeczywiscie jest tam kilku niezlych piłkarzy(Kerżakov i inni zawodnicy głownie pochodzący z europy wsch.),Basel ma rzeczywiscie kilku niezlych piłakrzy tacy jak Degen czy Yakin ale nie są oni drużyną pokroju Monaco dlatego uwazam ze to niespodzianka dość dużego kalibru.sbQ pisze:Szwajcarzy będą stanowili co raz to mocniejszą siłę w Europie, mają zdolnych piłkarzy tylko brakuje im obywatelstwa UE.King_of_CKM pisze: z przecietnym Baselnie powiedziałbym, że Zenit jest przeciętną drużyną, Rosjanie mają kase i sprowadzają dobrych zawodników, ale też mają i swoich niezłych.oraz porazka u siebie solidnego Rosenborga z bardzo przeciętnym Zenit.
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2006, 18:39
A dla mnie to żadna wielka niespodzianka nie jest. Monaco gra w tym sezonie słabo i wiele razy przejechałem się na nich obstawiając w STSie. A nawet wręcz przeciwnie cieszę się że przegrali bo nie stawiałem na nich i ich nie lubię.King_of_CKM pisze:Basel ma rzeczywiscie kilku niezlych piłakrzy tacy jak Degen czy Yakin ale nie są oni drużyną pokroju Monaco dlatego uwazam ze to niespodzianka dość dużego kalibru.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 17 lut 2006, 10:49
ahahha dobre to moze niech Rasiak sobie zrobi irokeza , czerwone wlosy i bedzie wymiatal , kilkanascie bramek na sezon tyle samo asyst , zajebiste kiwki i wogole bramki z polowy boiska hahahaLukaz pisze:Natomiast ich gwiazda Marcelinho (nazwany tak nie dzięki umiejętnościom lecz poprzez popularność i kreację go na wielkiego piłkarza przez media) zawodzi jak cała drużyna.
drag
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dynx » 17 lut 2006, 16:24
Jezeli interesuje Ciebie mecz z Rapidem to równie dobrze mogłes sobie obejżeć na wspólnej nic nie tracąc bo gra Herthy to była zenada, tak jak wczorajszy mecz VFB z Middlesbrough. Mnie to cieszy bo skoro tak słabo sie prezentują kluby niemiecke w pucharach to dla Milanu duża szans ze Bayern ograją bez problemusbQ pisze:aha, dobrze, że je podałeś, bo bym nigdzie ich nie znalazłdynx pisze: wyniki z środy...![]()
mógłbyś dodać coś od siebie, jeśli oglądałeś jakiś mecz, ja bym chętnie poczytał, bo żadnego meczu wczoraj nie oglądałem i jestem ciekaw jak niektóre drużyny zagrały, a przede wszystkim Hertha(?).
dynx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 17 lut 2006, 18:34
drag
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 mar 2006, 0:36
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio