Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totti16 » 16 gru 2005, 11:08
Totti16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 16 gru 2005, 12:07
hmm duzo by tu dyskutować. Buffon jest o 3 lata starczy od Hiszpana i ma większe doświadczenie dlatego jest być może lepszym bramkarze. Casillas się jeszcze "rozwija" i uczy ... wiele przed nim !Totti16 pisze:Wydaje mi się żę Buffon jest lepszy od CasillasaForza Roma Forza Real
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 16 gru 2005, 12:50
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 gru 2005, 12:52
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 16 gru 2005, 13:16
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 gru 2005, 14:44
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 16 gru 2005, 15:08
no tak szczególnie pierwszy mecz gdzie Chelsea wygrała 4:0 a Betis wogóle nie istnial...makis pisze:Chelsea z Betisem
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 16 gru 2005, 15:14
Totti16 pisze:Wydaje mi się żę Buffon jest lepszy od Casillasa
krzychu212 pisze:No to podupadły Real
krzychu212 pisze:możecie trafić na Dumę Katalonii
janiofcb pisze: od razu na porażkę
Bardziej w Realu, Wenger ciagnac moze za soba swoich pobratyncow.welcome pisze:No to Henry pokaże dlaczego za pół roku będzie grał w Barcelonie.
Bo Chelsea to ogolnie slaba druzyna jestPasztet pisze:no tak szczególnie pierwszy mecz gdzie Chelsea wygrała 4:0 a Betis wogóle nie istnial...
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 16 gru 2005, 15:15
Anglikom tak, ale Arsenal ma wspolnego z Anglia jedynie nazwe i miasto z ktorego pochodzi.makis pisze:Udane losowanie, lepszy Arsenal niz jakas wloska druzyna. Anglikom nie lezy hiszpanski futbol co pokazaly mecze Chelsea z Betisem czy ManU z VillarrealemJest wiec nadzieja
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 gru 2005, 15:26
Smitu - bo się pogniewamySmithu pisze:Wasze dni sa policzone, bedziecie blagac o litosc.
gdzie ma ich ciągnąć ? chyba na trening na nowy stadionSmithu pisze:Bardziej w Realu, Wenger ciagnac moze za soba swoich pobratyncow.
o czym przekonamy się już w niedzieleSmithu pisze:Bo Chelsea to ogolnie slaba druzyna jest
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mamka » 16 gru 2005, 15:31
Mamka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 gru 2005, 15:39
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 16 gru 2005, 16:15
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 gru 2005, 16:19
Grał i wiem, że na pewno strzelił jedną bramkę raując remis Romie. Tak więc zapomnijcie o Cassano w LM na ten sezonwelcome pisze:Czy Cassano grał w meczach Romy w PUEFA?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 16 gru 2005, 16:40
fieldy pisze:bo się pogniewamy
welcome pisze:NIE BĘDZIE Wenger.
Ten czy inny ryba mi tam wazne by on badz dirk zasilili krolewski zaprzeg.Tomusmc pisze:Tak więc zapomnijcie o Cassano w LM na ten sezon
Smithu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio