Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 gru 2005, 18:42
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 23:09
no i nie weszlo - porazka na TSV oraz LYONieczeher pisze:I tak pewnie nie wjedzie
czulem ze ten mecz "smierdzi" im nie warto go grac lecz takiego wyniku sie nie spodziewalemczeher pisze:hmmm poza tym ten Lyon dzisiaj mi bardzo "smierdzi" remisem
co tam tylko 3 stracil - taki juz zywot "grajacych"A tam lyon na pewno nie straci bramki ;d
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 gru 2005, 23:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 16 gru 2005, 23:31
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 23:38
Barca bez Ronaldinho, jednak jest on jakims gwarantem zwycoestw Barcy, Cadiz moze w tym meczu schowac sie za podwojna garda - i kiedys Barca wreszcie musi zgubic pktKaka_ACM pisze:Barca 2
Tutaj tez zastanowilbym sie, wkoncu to "kultowy" mecz w Niemczech prawei jak Gran Derby w HiszpaniiKaka_ACM pisze:Bayern 2
Ostanio troche mniej sie tym interesowalem ale na moj nos powinno byc dobrze - chociaz w NBA nigdy nie mozesz wykluczyc dogrywkifieldy pisze:Ja dziś stawiam
Indiana Pacers - Utah Jazz -------- 1
Philadelphia 76ers - Miami Heat -- 2
za 5 zł = 11,48 pewniaczki jak nic
zna się ktoś na NBA chociaż ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 gru 2005, 23:43
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 gru 2005, 23:44
zgadza się tymbardziej w meczu 76ers - Miami [może być całkiem wyrównany mecz. Iverson ostatnio dużo rzuca. No ale po drugiels strionie zbiera Shaq] i bądź tu mądryczeher pisze:Ostanio troche mniej sie tym interesowalem ale na moj nos powinno byc dobrze - chociaz w NBA nigdy nie mozesz wykluczyc dogrywki
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 16 gru 2005, 23:46
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 gru 2005, 23:51
Ja też tak myślałem właśnie o meczu z WHUkama_reda pisze:Everton - Bolton 1 (2,35) Po fatalnym poczatku sezonu Everton wreszcie się przebudził. Ostatnio wprawdzie przgerali u siebie z West Hamem 1:2, ale poprzednie wygrali z Newcastle i Middlesbrough. Myślę, że sobie poradzą.
zobacz wyniki tych drużyn z zeszłego sezonukama_reda pisze:Reggina - Inter 2 (1,75) Tutaj wydaje mi się, że inny wynik paść nie może. Choć oczywiście w sporcie wszystko możliwe...
to żaden sukces - Werder pokonał Wilki tydzień [czy 2] wczesniej 6:1 - to wilki na wyjazdach grają jak patałachykama_reda pisze:Ostatnio pokonali u siebie choćby Wolfsburg 5:1!
Celtic ostatnio wygrywa co prawda - jednak w 2 ostatnich meczach juz przegrywalikama_reda pisze:Invernes - Celtic 2 (1,40)
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 23:58
tutaj sam juz nie wiem, w pierwszym meczu Zaglebie bylo faworytem i na tym tez przegralem ostatnia mamone !!! Treaz moze byc wszytskokama_reda pisze:Polonia W. - Zagłębie 2 (2,40)
Inter niby uskrzydlony po derbach ale Reggina jakos im nie lezykama_reda pisze:Reggina - Inter 2 (1,75)
tego nie gralbym z cala pewnosciakama_reda pisze:Everton - Bolton 1 (2,35)
kama_reda pisze:Dortmund - Bayern 2 (1,85)
Co do Violi to mam mieszane uczucia ale raczej mozna to zagracczeher pisze:Tutaj tez zastanowilbym sie, wkoncu to "kultowy" mecz w Niemczech prawei jak Gran Derby w Hiszpanii
Poza tym ambicja i kibice na Westfalenstadion
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 17 gru 2005, 0:01
Inter i Milan muszą rac maksymalnie skoncentrowani, bo Juve nie próznuje. Poza tym walka o drugie miejsce też nie będzie należala do najłatwiejszych, Viola łatwo sie nie podda.fieldy pisze:
Kaka - Inter też coś mi nie pasuje z tą Regginą - w poprzednim sezonie było 2 razy po 0:0![]()
Milan jest dla mnie zdecydowanym faworytem meczu, są po 2 jakże bolesnych porażkach i po prostu rozniosą Messinę - musza się jakoś zrehabilitować [dałbym tutaj overa]
cjoć w zeszłym sezonie na San Siro wygrała Messina2:1
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 gru 2005, 0:28
to samo się mówiło, przed meczem Milanu z Chievo, że muszą gonić Juve, że dadzą z siebie wszystko. Widać strata Maldiniego jest większa niż mozna się było spodziewać. Nie stracili tylko obrońcy [zresztą wiadomo jaką rolę odgrywa Paolo dla Milanu]Kaka_ACM pisze:Inter i Milan muszą rac maksymalnie skoncentrowani, bo Juve nie próznuje
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 17 gru 2005, 10:33
kama_reda pisze: Lazio - Juve ?
kama_reda pisze: Empoli - Fiorentina 2
kama_reda pisze: Polonia W. - Zagłębie 2
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 17 gru 2005, 11:00
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 17 gru 2005, 12:47
SiKor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl