W przeciwieństwie do innych siłowych zawodniczek które wyglądają jak babo-chłopy
Plus jest bardzo sympatyczna, taka dziewczyna z sąsiedztwa z którą można i do opery i na tanie wino wyskoczyć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 05 sie 2021, 19:12
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pinturicchio » 05 sie 2021, 19:16
Pinturicchio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 05 sie 2021, 19:37
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 06 sie 2021, 1:27
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 sie 2021, 2:22
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sie 2021, 6:19
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 06 sie 2021, 7:12
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 sie 2021, 7:19
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 06 sie 2021, 7:34
Gra się w cholerę długo jeżeli nie chce się loteryjnych wyników, mają swoją olimpiadę szachową, musieliby być objęci kontrolami dopingowymi, co byłoby z dupy, problem elektronicznego dopingu, czego nie ma w innych sportach: chyba mniej więcej dlatego.Delpiero14 pisze: ↑06 sie 2021, 7:12Naszła mnie w głowie taka myśl, jest jakiś konkretny powód dla którego na igrzyskach nie ma szachów? Jeden z najstarszych sportów świata z tradycjami, popularny na całym świecie. Biorąc pod uwagę jakie niektóre dziwactwa występują już na IO to brak szachów jest dla mnie co najmniej dziwny.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sie 2021, 8:18
W tym momencie poszłam spać, ale widzę, że poszło eleganckoVol'jin pisze:Tomala na 14 km przed metą ma 2 minuty w przewadze w chodzie na 50 km
idziemy po złoto
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 sie 2021, 8:24
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 sie 2021, 8:56
Mogłyby być to szachy błyskawiczne np. 3+1.Bernabeu pisze: ↑06 sie 2021, 7:34Gra się w cholerę długo jeżeli nie chce się loteryjnych wyników, mają swoją olimpiadę szachową, musieliby być objęci kontrolami dopingowymi, co byłoby z dupy, problem elektronicznego dopingu, czego nie ma w innych sportach: chyba mniej więcej dlatego.
Jak Duda grał w Pucharze Świata półfinał z Carlsenem, to grali trzy dni, bo były dwa remisy po parugodzinnych partiach + dogrywka trzeciego dnia, a to jeden mecz właściwie.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 sie 2021, 9:26
trudno powiedzieć, bo komitet szachowy składał wnioski o dopisanie szachów do dyscyplin olimpijskich w Tokio i Paryżu, ale bez powodzenia. Wcześniej tez chcieli, żeby były podczas zimowych igrzysk w Korei, ale tez nie wyszło. Raz pojawiły się jako dyscyplina pokazowa i tyle.Delpiero14 pisze: ↑06 sie 2021, 7:12Naszła mnie w głowie taka myśl, jest jakiś konkretny powód dla którego na igrzyskach nie ma szachów? Jeden z najstarszych sportów świata z tradycjami, popularny na całym świecie. Biorąc pod uwagę jakie niektóre dziwactwa występują już na IO to brak szachów jest dla mnie co najmniej dziwny.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 06 sie 2021, 9:33
Nie twierdzę, że nie mogłyby być, ale łatwo wskazać dlaczego nie są, nawet nie da się stwierdzić czy powinny być na zimowych czy letnich Igrzyskach, to wyjątkowo ''nieolimpijski'' ze sportów.
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 sie 2021, 9:58
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio