Manchester United (zbiorczy) - Strona 168

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 gru 2005, 12:37

futbolowa pisze:No i oby teraz podawał dobrze do Maćka Żurawskiego
Ja myślę , że transfer Keane'a źle podziała na sytuację Żurawskiego w klubie. Obecnie na pozycji def. pomocnika gra najczęściej Sutton , a jeśli Irlandczyk przejdzie na jego pozycję to Sutton będzie grać razem z Hartsonem w ataku. Na ataku zawsze jest jeszcze Maloney i Beattie. A Maciek z wszystkich napastników narazie strzelił najmniej goli :? , więc szanse na regularną grę są coraz mniejsze.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 17 gru 2005, 13:06

Diamen23 pisze:Ja myślę , że transfer Keane'a źle podziała na sytuację Żurawskiego w klubie.
No przedstawiłeś to w takich najbardziej czarnych barwach...oczywiście nie obejdzie się to bez żadncyh zmian w pozycji Maćka w klubie, ale nie będą one chyba aż tak poważne...pamiętaj, że Żurawski miał dość długą przymusową przerwę i na pewno ciężko będzie powrócić mu do najwyższej dyspozycji, ale tak czy owak posiada on wielki potencjał i wątpie, żeby Strachan mógł zwątpić w siłę i czar "Magica" , a ten transfer wyjdzie na pewno nazdrowie całemu Celticowi....i trzeba wznosić modły dziękczynne ku niebiosom i władzom Partii, że Roy nie zasilił szeregów żadnego klubu z Ligi Angielskiej....mógłby wtedy wziąć odwet na ManU...a wiadomo, że mogłoby mieć to opłakane skutki...bo zemsta Irlandczyka jest naprawde niemiłym "uczuciem".... :lol:
Pozdrawiam...

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 gru 2005, 13:13

adekk pisze:No przedstawiłeś to w takich najbardziej czarnych barwach
Napewno nie jest to moje marzenie , ale obiektywne spojrzenie realisty. 8)
adekk pisze:i trzeba wznosić modły dziękczynne ku niebiosom i władzom Partii, że Roy nie zasilił szeregów żadnego klubu z Ligi Angielskiej
Szczerze mówiąc to wisi mi gdzie gra Keane. Skończył się i jedyne co w nim dobrego zostało to charakter.

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 17 gru 2005, 13:17

Niewiem czy Keane zrobił dobrze, że przeszedł właśnie do Celticku. Z drugiej strony w Realu być może "grzał by ławę" !
Keane zarabia 40 tys funtów na miesiąc ... 18 miesięcy - dorobi sobie jeszcze dość sporo :P Myślę, że po tych 18 miesiącach już skończy z futbolem i zakończy piłkarską karierę ...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 gru 2005, 13:31

adekk pisze:i trzeba wznosić modły dziękczynne ku niebiosom i władzom Partii, że Roy nie zasilił szeregów żadnego klubu z Ligi Angielskiej
On po prostu dobrze wie jak to jest z kibicami. Nawet jemu nie wybaczono by przejścia do Liverpoolu, czy Arsenalu.
Diamen23 pisze:Skończył się i jedyne co w nim dobrego zostało to charakter.
Nie tylko :naughty: Bez niego nasza linia pomocy sprawia wrażenie rozsypanej :(
R@f@ł pisze:Niewiem czy Keane zrobił dobrze, że przeszedł właśnie do Celticku. Z drugiej strony w Realu być może "grzał by ławę" !
Wszystko byle nie Real - skupisko podstarzałych gwiazdeczek. Nie znalazłoby się tam dla niego miejsce, na pewno... :(

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 17 gru 2005, 13:36

futbolowa pisze:
R@f@ł pisze:Niewiem czy Keane zrobił dobrze, że przeszedł właśnie do Celticku. Z drugiej strony w Realu być może "grzał by ławę" !
Wszystko byle nie Real - skupisko podstarzałych gwiazdeczek. Nie znalazłoby się tam dla niego miejsce, na pewno... :(
No właśnie ... z jednej strony Celtick - niejest to wielki klub, nie jest znany na cały świat, a z drugiej strony hmm lepszy Celtick niż Real ... Keane w Realu by się zmarnował tak jak już powiedziałem ... co z tego, że zarabiałby 3 czy 4 razy więcej ... ale nie pograłby se ... :?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 gru 2005, 13:43

R@f@ł pisze:No właśnie ... z jednej strony Celtick - niejest to wielki klub, nie jest znany na cały świat, a z drugiej strony hmm lepszy Celtick niż Real ... Keane w Realu by się zmarnował tak jak już powiedziałem ... co z tego, że zarabiałby 3 czy 4 razy więcej ... ale nie pograłby se ...
Nie no... Właściwie nie trzeba mieć wielkiego pojęcia o lidze szkockiej, aby wiedzieć, że 'coś do powiedzenia' mają tam wyłącznie dwa zespoły z Glagow. Może nie jest to drużyna tak sławna i medialna jak Real, ale na pewno nie można mówić, że nie jest to wielki klub ;)

Keano wybrał najlepiej jak mógł - pogratulować :)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 17 gru 2005, 15:15

No właśnie ... z jednej strony Celtick - niejest to wielki klub, nie jest znany na cały świat, a z drugiej strony hmm lepszy Celtick niż Real ... Keane w Realu by się zmarnował tak jak już powiedziałem ... co z tego, że zarabiałby 3 czy 4 razy więcej ... ale nie pograłby se ...
Jak dla mnie to troche LOL.
Keano jest na pewno lepszy od Gravessena.Grał by i to tylko w tych najwazniejszych meczach.
Ale wybrał lepiej, chociaz jakby poszedl do Realu to bym nie mial nic przeciwko.Klub jak inny tylko kibice innych klubow go nie lubia bo maja za duzo kasy i "ofenswywna" polityke transferową + medialnych graczy...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 gru 2005, 16:23

No i kolejna wygrana :jupi: :jupi:

Aston Villa 0:2 Manchester United
Bramki: Ruud van Nistelrooy 10’, Wayne Rooney 51’

Sprawdza się fakt, iż wygrywamy zawsze, gdy bramkę strzela Roo - naprawdę zacznę w to wierzyć :D

Wynik cieszy, bo Villa [mimo, iż znajduje się na końcu tabeli] zawse jest niewygodnym przeciwnikiem. I tak też było dzisiaj, bo spotkanie zaczęło się od ataków gospodarzy. Jednak na szczęście Diabłom udało się w porę 'przebudzić' i przeprowadzić sporo ładnych, składnych akcji :D

Teraz liczyć trzeba na to, że Arsenal wywalczy chociaż punkt w pojedynku z Chelsea, jednak po tym co ostatnio prezentują Kanonierzy trudno o optymizm :(

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 17 gru 2005, 17:02

Forma sie trzyma zagralismy ładnie.
Fletcher w koncu sie przebudził.Zagrał naprawde dobrze, chyba nawet lepiej od Scholesa.Mial wspaniałą asyste przy bramce Ruuda.
Grał na DMF a nie na skrzydle.I to jest chyba jego pozycja.

Najlepszy na boisku był chyba Ruud, na pochwałe zasługuja Roo Park i Rio.
C.Ronaldo zagrał troche lepiej niz zwykle, niezle pokazał sie w koncowce.
Teraz liczyć trzeba na to, że Arsenal wywalczy chociaż punkt w pojedynku z Chelsea, jednak po tym co ostatnio prezentują Kanonierzy trudno o optymizm
Przypomij sobie jak my gralismy przed meczem z Chelsea.Ja liczyłem wtedy tyle na to zeby nie bylo pogromu :D
Miejmy nadzieje ze Arsenal im cos uszczknie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 gru 2005, 17:06

futbolowa pisze:jednak po tym co ostatnio prezentują Kanonierzy trudno o optymizm
Ale nie zapominaj, że gramy na Highbury. A tutaj w tym sezonie idzie wyśmienicie. łatwo Chelsea mieć ie będize - to napewno. jak się mecz potoczy ? kto to wie ? Chelsea jest w tej komfortowej sytuacji, że ma ławkę dłuższą od naszej [łącznie z rezerwami :? ]
John Travolta pisze:Miejmy nadzieje ze Arsenal im cos uszczknie.
ja licze, że uszczknie ok 3 pkt

manU mnie dziś nie zawiódł [postawiłem na nich] w końcu Villa
nie wygrała z ManU od kilku dobrych lat [również u siebie] Poza tym nie zagrał [miał nie grać - czy grał - nie wiem] Olaf Mellberg - duże osłabienie ekipy gospodarzy

Awatar użytkownika
Hurry
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hurry » 18 gru 2005, 12:27

ManU jest zawsze najlepszy, nie ważne jaki wynik. :afro:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 gru 2005, 12:34

Hurry pisze:ManU jest zawsze najlepszy, nie ważne jaki wynik.
no ... w meczu z Benfiką też byli najlepsi [wynik się ne liczy] a na specjalną nagrodę zasłużył C. Ronaldo :P

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 gru 2005, 12:36

Ale panowie nabijają :naughty: :naughty:

fieldy pisze:Ale nie zapominaj, że gramy na Highbury. A tutaj w tym sezonie idzie wyśmienicie. łatwo Chelsea mieć ie będize - to napewno.
Właśnie na to liczę. Mam nadzieję, że Arsenal naprawdę nie odpuści i da sobie radę. Wiadomo, że łatwiej gra się na własnym boisku, nawet z taką Chelsea.
I skoro my w kryzysie umieliśmy z nimi wygrać, to może i Kanonierom się uda :)
A wtedy to już będzie ładnie, pięknie i do Chelsea będziemy mieli niewielką już stratę :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 gru 2005, 12:38

futbolowa pisze:A wtedy to już będzie ładnie, pięknie i do Chelsea będziemy mieli niewielką już stratę
a my wam zrobimy na złośi i przegramy :lol:

Nawet jak będizecie mieli niewielka stratę - to nie uda wam się dogonić Chelsea i jej przegonić. Zarówno "wy" jak i "my" nie możemy rywalizować równo z zespołem który ma dłuższą ławkę niż my razem wzięci.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”