Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 160

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 16 gru 2005, 19:36

co myslicie o zestawieniach, mysle ze Inter trafil najlepiej jak tylko mogl, jednak nie mozna sie juz rozplywac bo moze dojsc do bolesnej niespodzianki(mam nadzieje ze nie bedzie nic takiego i wszystko pojdzie zgodnie z planem)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 16 gru 2005, 20:11

Ajax moim zdaniem nie stoi na zupelnie straconej pozycji wbrew temu co moze sie wydawac niektorym...fakt faktem-nalezy do 4 najslabszych zespolow ktore awansowaly(Rangers,Werder,Benfica) ale pilka jest daltego piekna ze czasem kopciuszek moze utrzec nosa pewnym siebie "millionerii"...

czego sobie i wam zycze...:)
TURYN 2005-TURYN 2006

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 18 gru 2005, 15:51

Na razie zapowiada sie gladkie zwyciestwo Interu 3:0 Cordoba, Martins i Adriano 8)

bronko
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bronko » 18 gru 2005, 15:57

oby to byl ten finisz co rok temu w drugiej polowie sezonu:)...zaczety wczesniej moze duzo dac:)oby wytrzymali z seria zwyciestw...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 gru 2005, 17:14

No i Inter wygrywa gładko lekko i przyjemnie 4-0 :lol:

Akurat zaczełem ogladac mecz od 5 minuty wiec pierwszej bramki nie widziałem.
Poczatek to zmasowane ataki Interu dwa razy pod rzad Pavarini z trudem bronił najpierw strzał Adriano z głowki a nastepnie Veron z rzutu roznego chciał wkrecic piłke i prawie mu sie to udało.
Druga bramka padła po ładnym zagraniu Figo w prawej strony obronce zgubił Oba i strzałem z głowki nie dał szans bramkarzowi.
Nastepne minuty były podobne Inter atakuje Reggina sie broni i wychodzi z kontrami ktore łatwo powstrzymuja obroncy.
W koncu Reggina miał dobra sytuacje do zdobycia bramki ładnym strzałem zza pola karnego popisał sie Tedesco i z trudem Julio Cesar przezucił piłke na poprzeczka.
W 40 minucie było juz po meczu Reggina wyprowadzała akcje piłke zabrał im bodajze Cambiasso podał do Figo razem z nim ruszyli Martins oraz Adriano ten pociagnał akcje pod sama bramke i podał do Adriano ktory jeszcze łądnie ograł obronce i silnym strzałem nie dał szans Pavariniemu.
Do przerwy 3-0

Po zmianie stron mecz wygladał podobnie chco juz na samym poczatku szanse miał znowy Tedesco znow strzał zza pola ale piłka przeleciała obok lewego okna bramki Cesara.
Zaraz potem akcje miał Figo ładnie strzelił i piłka musneła poprzeczke, chwile pozniej Veron strzelał z dystansu tym razem obok bramki.
Inter miał duzo okazji by podwyzszyc Adriano był sam na sam z bramkarzem ale wybronił Pavarini jego strzał.
Juz w doliczonym czasie gry Cruz mogł podwyzszyc ale sedzia odgwizdał spalony ktorego nie było a miałby niezła okazje bo wychodził sam na sam ale i tak strzelili bramke ładna koronkowa akcja Figo z Pizzaro i chilijczyk znalazł sie sam na sam z bramkarzem łądnie go wyminał i strzelił 4 bramke.

Swietnie zagrał druga linia Interu Figo,Veron i Cambiasso dobry mecz Martinsa troche gorszy Adriano mimo bramki tracił duzo piłek i miał kilka ostrych starc najpierw miał spiecie z Tedesco po tym jak on mu zabrał piłke zahaczył go brzydko a nastepnie jak został podwojony tez sfaulował niepotrzenie.

heheh Inter i Milan wygrał swoje spotkania po 4-0 tazke Mediolan 8-0 :lol:
pozdrawiam

Forza Milan

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 gru 2005, 17:19

No i Inter zbliżył się do Juve. :twisted: Teraz trzeba modlić o kilka wpadek Bianconerich , bo bez nich ew. mistrzostwa nie zdobędziemy. (a propos , z kim gra Juve w następnej kolejce :?: )
Cieszy napewno kolejne zwycięstwo , to już chyba jakieś 6 z rzędu. Inter złapał wiatr w żagle i nie obraziłbym się gdyby tak grał już do końca sezonu. Trzeba tylko kupić Maxwella w zimie i myślę , że to powinno być jedyne wzomocnienie. (no może jeszcze jakiś napastnik)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 gru 2005, 17:22

Diamen23 pisze:Teraz trzeba modlić o kilka wpadek Bianconerich , bo bez nich ew. mistrzostwa nie zdobędziemy.

Modliłbym się raczej o to, żeby Internazionale wpadek nie miało ;]

Diamen23 pisze:a propos , z kim gra Juve w następnej kolejce Question

ze Sieną bodajże.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 gru 2005, 17:26

Bagg pisze:Modliłbym się raczej o to, żeby Internazionale wpadek nie miało ;]
Nie ma się o co modlić :bicz:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 gru 2005, 17:29

Nie ma się o co modlić Bicz

Właściwie to masz rację...musicie się modlić o wpadki Juventusu...właśnie sobie zdałem w jak komfortowej sytuacji jestem kibicując Starej Damie.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 gru 2005, 18:23

FORZA INTER :D są 3 pkt i -2 pkt do Juve 8) coraz lepiej :!:

Gładkie zwycięstwo nie zagrozone od pierwszej minuty. Kolejny gol Adriano , miejmy nadzieje , że Oba się odrodził po derbach :twisted: David też bramka i może doda mu otuchy na następne mecze :roll: jak będzie w chodził z ławki :P bo Verona nie przegoni. Seba jest klasą samą dla siebie 8)
bagg pisze:Modliłbym się raczej o to, żeby Internazionale wpadek nie miało ;]
O Bagg lider drużyny :roll: :lol: Jednak módl się o Juve :wink:

Troche mnie nie było więc jeszcze coś odnośnie losowania. Powiem to co Massimo "nie ma co ukrywać , jestem szczęśliwy z losu bo mogliśmy trafić gorzej. Ale nie można Ajaxu zlekceważyć ! "

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 gru 2005, 19:24

bagg pisze:Diamen23 napisał:
Teraz trzeba modlić o kilka wpadek Bianconerich , bo bez nich ew. mistrzostwa nie zdobędziemy.

Modliłbym się raczej o to, żeby Internazionale wpadek nie miało ;]
Tylo nawet jak Inter wugrałby wszystkie pozostałe mecze (w tym z Juve na SS) to mogłoby to nie dać mistrzostwa ... więcDiamen23 dobrze pisze :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 gru 2005, 19:47

serek408 pisze:O Bagg lider drużyny Rolling Eyes Laughing

:twisted: Już niedługo nabije tyle postów, że prześcignę Ciebie, potem Tomusa, a następnie wyprę z tronu samego Dartha Rydzyka. Kto wie może kiedyś pobiję samego Miqusia and Mathiaska. Niech mikusiowa moc będzie ze mną.

serek408 pisze:Jednak módl się o Juve Wink

Na szczęścię na razie nie mam powodów. Z resztą będzie co ma być.

Tylo nawet jak Inter wugrałby wszystkie pozostałe mecze (w tym z Juve na SS) to mogłoby to nie dać mistrzostwa ... więcDiamen23 dobrze pisze Razz

bagg pisze:
Właściwie to masz rację...musicie się modlić o wpadki Juventusu...właśnie sobie zdałem w jak komfortowej sytuacji jestem kibicując Starej Damie.

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

Inter znów wygrywa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 18 gru 2005, 20:09

Inter to według mnie najlepszy włoski klub. Jest coraz bliżej zdobycia mistrzostwa. Po wygranym meczu z Milanem (bardzo ciekawy mecz 2 rzuty karne za dwie ręki w nim) nastroje w Interze były fenomenalne i doszło jeszcze zwycięstwo nad Reginą 4:0. Ale żeby zdobyć cos z pucharów europejskich inter bedzie musiał chyba jeszcze poczekać. Jakieś transfery by się przydały ale nie 30 latków bo Inter ma ich już nadmiar potrzeba mu świeżej krwi ,młodych zdolnych i żądnych pucharów piłkarzy bo większośc piłkarzy nerazzurich to 30-32 latkowie lub zawodnicy zbliżający sie do 30.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 gru 2005, 20:53

Noty za Reggine

Corriere dello Sport: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6.5, Cordoba 7, Samuel 6, Favalli 6.5, Pizarro 6.5; Figo 7, Cambiasso 6.5, Veron 7.5, Stankovic 6, Burdisso 6; Adriano 6, Martins 7, Recoba bn

Seba najlepszy i to fakt. Figo fago czaruje na skrzydle , a Oba lepszy od Adriano w ataku :) Może dlatego Massimo przedłużył z naszą gwiazdką kontrakt do 2010 roku :>

Mówi się o przejściu do Interu ... Ronaldo :roll: sam już nie wiem czy się cieszyć czy płakać nad tymi pogłoskami. W końcu kiedy od nas odchodził podobno dopłacił Nike za zerwanie kontraktu indywidualnego żeby przejść do Realu (Adidas) :? Czy jest dla niego jeszcze miejsce w Mediolanie :roll:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 gru 2005, 21:16

Capik pisze:Jest coraz bliżej zdobycia mistrzostwa

Lol... jak na to wpadłeś :?:

Capik pisze:Jakieś transfery by się przydały ale nie 30 latków bo Inter ma ich już nadmiar

No stary Ty to masz łeb... napisz coś konstruktywnego jeszcze... doczekać się nie mogę...

Dokładnie Ajgor, dokładnie... :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”