Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 18 gru 2005, 13:25
internista1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 gru 2005, 13:38
mam gdzies Eredivisie a patrze na to jedynie przez pryzmat bukmacherki - i patrzac narazie na ten wynik jakos prawda lezy bardziej po mojej stronie - poza tym troche rzeczy o tej slabej lidze wiemmimek pisze:jak sie nie znasz na eredivisie to nie pisz bo sie sam pograzasz takimi wypowiedziami
patrzac na to iz 3 zepsol - wielki Feyenord ma 17 straconych bramke to chyba 25 nie jest az tak duzo jak na sredniaka ligi - poza tym u siebie az tyle bramke nie traca !!!mimek pisze:Pewnie wymienienie dwoch obroncow z tej "poukladanej" defensywy sprawilo by Ci klopoty. 14 miejsce w tabeli i 25 bramek straconych, ale luzz w koncu sa poukladani
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 18 gru 2005, 13:49
Naucz sie poprawnie nazwe pisacczeher pisze:wielki Feyenord
jak masz gdzies, to po co sie wypowiadasz o druzynie den Haag, ktorej napewno nie znaszmam gdzies Eredivisie
Nie chce mi sie z toba gadac, bo twoja wiedza na temat eredivisie ogranicza sie do livescore i stron bukmacherskich. To tyle, nie odpisuj bo nie ma sensuczeher pisze:i patrzac narazie na ten wynik jakos prawda lezy bardziej po mojej stronie
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 18 gru 2005, 13:54
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 gru 2005, 13:55
wiem jak sie pisze poporstu pomylka -oo-mimek pisze:Naucz sie poprawnie nazwe pisac
mimek pisze:to po co sie wypowiadasz o druzynie den Haag, ktorej napewno nie znasz
to chyba bym Cie zadziwil, a druzyne z Hagi znam m.in z zgody z Legia a poza tym jest to odwieczny rywal Ajaxumimek pisze:Nie chce mi sie z toba gadac, bo twoja wiedza na temat eredivisie ogranicza sie do livescore i stron bukmacherskich.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 gru 2005, 14:45
hehe, piekny typ trafionyczeher pisze:FT ADO Den Haag 2 : 1 Feyenoord - moze i moje wywody na temat obrony druzyny z Hagi byly "naciagane" ale w pewnym sensie znalazly odzweirciedlenie w rzeczywistosci - mialem nosa do tego meczu i ostrzegalem
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 18 gru 2005, 15:12
MARCINNN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 gru 2005, 16:08
NO TO W PONIEDZIAŁEK MOŻESZ JUSH BALANGE ROBIC ZA TEN HAJCYK POWODZENIA...Kaka_ACM pisze:
Wejdzie.??
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 gru 2005, 16:33
HamburgMARCINNN pisze:Werder - Hamburg 1 (2.00)
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 18 gru 2005, 17:45
DjJuve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 gru 2005, 18:19
infernus pisze:Hamurg nie wygra bez van der Vaarta i Mpenzy Powinien Ci ten mecz czysto wejść... ewentualnie X ale Hamburg tego napewno nie wygra.
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 18 gru 2005, 19:00
KUPON nr 2
Arsenal - Chelsea 2
Real M. - Osasuna 1
Sevilla - San Sebastian 1
Benfica - Nan. Funch 1
za 2 zł mozna wyciągnąc 16.45
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 gru 2005, 19:07
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 18 gru 2005, 19:17
Wydaje mi się, że ta wspaniała passa Barcy kiedyś musi się skończyć.Smithu pisze:FC Barcelona - Celta Vigo
1X2 - Typ: FC Barcelona
1.25
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 gru 2005, 19:17
GrypaDosmen pisze:Nie będzie prawdopodobnie Ronaldinho
infernus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio