Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 18 gru 2005, 19:20
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 gru 2005, 19:22
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 gru 2005, 19:32
chyba na to troche za wczesnie, jutro sie zglosIbrahimović pisze:Moglibyscie mi polecic jakies mecze z kursami od 1.40 do 1.55 Tak ze 4-5 meczy takie co najprawdopodobniej wejda ,bo planuje przed swietami postawic 50 zl ,ale nie mam pojecia na co
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 gru 2005, 22:22
Ibrahimović pisze:bo planuje przed swietami postawic 50 zl ,ale nie mam pojecia na co
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 gru 2005, 22:28
Smithu pisze:Barca gra u siebie, z coraz slabsza celta. Myslicie ze bedzie w stanie wysrubowac rekord?
Dosmen pisze:Wydaje mi się, że ta wspaniała passa Barcy kiedyś musi się skończyć.
Wink Ale czy nadejdze w tej kolejce? Nie mam zielonego pojęcia. Nie będzie prawdopodobnie Ronaldinho ale grają na Camp Nou. Laughing Celta jest niby beniaminkiem ale naprawdę porządnie się wzmocnili. Smithu reszta powinna gładziutko wejść.
Można śmiało grać Barce. Nie widzę żadnych szans dla Celty. Na Camp Nou trudno oczekiwać straty punktów w momecie kiedy zawodnicy stoją przed szansa na poprawienie rekordu. Poza tym Celta ostatnio słabo gra. Passa Barcy może się kiedyś skończyć, ale nie w tym rokuSmithu pisze:No tak w barcie kilku nie zagra ale w ten wikend tez nie grali a wygrali ladnie na wyjezdzie, poza tym graja u siebie na co tez bardzo licze.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 gru 2005, 22:33
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 gru 2005, 22:46
Depor gra naprawdę nieźle. Czwarte miejsce w tabeli to nie przypadek. Nie mniej jednak zdarzają im się wpadki dlatego ja osobiście nie lubię na nich grać. Akurat w starciu ze słabiutkim Espanyolem powinni dać radę. Takie mecze u siebie trzeba wygrywać. No i kurs zachęcający do inwestowania.Smithu pisze:Deportivo La Coruna - Espanyol
1X2 - Typ: Deportivo La Coruna
1.70
Valencia to kolejna z ekip które mają to do siebie, że zawodzą kiedy stawiam na nichSmithu pisze:Valencia CF - RCD Mallorca
1X2 - Typ: Valencia CF
1.40
Inter ostatnio całkiem nieźle się prezentuje. Nie powinni u siebie stracić punktów. Nie mniej jednak na nich też nie lubię stawiaćSmithu pisze:Inter Mediolan - Empoli
1X2 - Typ: Inter Mediolan
1.30
Ten mecz akurat można grać za oszczędności życia IMHO. Sam również nie omieszkam w to zainwestować. Wczoraj Juve przyczynił się do pozbawienia mnie 30 zł dlatego teraz muszą zwrócićSmithu pisze:Juventus Turyn - Siena
1X2 - Typ: Juventus Turyn
1.20
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 18 gru 2005, 22:48
I słowo stało sie ciałem
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 gru 2005, 22:57
No gratulujeKaka_ACM pisze:I słowo stało sie ciałem
No jakby sie powtorzylo to bylaby to niezla skutecznosc ale patrzac na moje wygrane i przegranie to chyba jak u wiekszosci obowiazuje prawo serii - teraz niestyty przez 3 miechy nic konkretnego nie wygralem ale byly czasyKaka_ACM pisze:Teraz trzeba powtórzyć, tą opcje na wtorek-czwartek i bedzie git.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 18 gru 2005, 23:00
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 gru 2005, 23:00
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 gru 2005, 23:03
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 18 gru 2005, 23:03
Czy to jest prima aprillisinfernus pisze:Ja sobie ułożyłem narazie taki kupon przygotowawczy... ale na pewno jeszcze cos zmienie...
Livorno - AC Milan 1X (chyba około 2)
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 18 gru 2005, 23:11
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 gru 2005, 23:19
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio