FMy - Strona 296

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 18 gru 2005, 16:25

maniakFM pisze: aha jeszcze jedno po ilu latach gry w polsce zagraniczny zawodnik otrzymuje polskie obywatelstwo?? prosze o odp
Po 3 latach :wink:

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 19 gru 2005, 10:19

Siema! Właśnie skończyłem grę Lechem Poznań. Doszłem do 2009r. i jakoś mi się znudziło... W pierwszym sezonie nie zakupiłem praktycznie nikogo, tylko wypożyczyłem Golańskiego z Korony[trudno było, ale doszły kluby do porozumienia] i kupiłem młodego bramkarza Anthonego Silve[polecam, talent jak nic]. Zajełem 3 miejsce i przegrałem w finale Pucharu Polski z Wisłą. Później już zakupiłem troszkę więcej[między innymi wykupiłem Golańskiego, Divecky'iego, Vladerezevskiego i kilku jeszcze ofnsywnych zawodników], a sprzedałem jedynie Gajtkowskiego za... 7 mln. zł do Sao Paulo. W 2. sezonie wygrałem ligę i Puchar Polski, w rozgrywkach międzynarodowych klubowych mi coś nie poszło... Wtedy już kupiłem czołowe gwiazdy ligi jak i troszkę gorszych lig zagranicznych. I znowu nikogo nie sprzedałem, jedynie Reiss i Iwan przeszli na emyrytke i Newcastle wypożyczyło ode mnie A. Silve za 15 mln. zł, a co niech się chłopak szkoli :D. Kupiłem "Kiełbasę", Ślusarskiego, Brożka, Hernaniego, Guarina i jeszcze z 6 zawodników. Potem już wygrywałem praktycznie wszystko, kupiłem wtedy Frankowskiego, Boruca, Lamparda, Delgado, Parka Joo-Younga i już zwolniłem prawie cały skład. Został tylko A. Silva, Piechna, Divecky i Golański. Rozgromiłem cały świat. Zatrudniła mnie jeszcze potem reprezentacja Czech, którą prowadziłem przez... 2 tygodnie :D Przy ostatnim kliku w "Kontynuuj" miałem ok. 190mln. zł :D

Teraz zacznę grać Borussią Dortmund, mam nadzieję, że będzie się grało równie dobrze jak Lechem. Borussia nie jest czołowym pierwszoligowcem w Niemczech, ale jest b. dobrym zespołem co sprawia, że się gra dobrze. Ide grać :]

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 19 gru 2005, 10:36

davciol
ile ci zajeło czasu granie do roku 09?
jaka taktyką grałeś,jakoś nie moge uwieżyć w lamparda!

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 19 gru 2005, 10:55

davciol
--------NŚ----NŚ--------
-----/--------------\------
-OPL--------------- OPP-
--------PŚ----PŚ---------
---------------------------
------OLŚ-OŚ-OPŚ------
------------GK-----------

Kreatywność > Nieograniczona(każdy zawodnik jak i zespół)
Podania > Bezpośrednie(każdy zawodnik jak i zespół)
Tempo > Szybkie
Nastawienie > Ofens.

No i tam jeszcze indywidualne :) Taktyke sam sobie wymyśliłem bo inaczej gra by nie miała sensu.

Grałem gdzieś łącznie z 10 dni....

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 19 gru 2005, 14:58

davciol pisze:
davciol
--------NŚ----NŚ--------
-----/--------------\------
-OPL--------------- OPP-
--------PŚ----PŚ---------
------OLŚ-OŚ-OPŚ------
------------GK-----------

Kreatywność > Nieograniczona(każdy zawodnik jak i zespół)
Podania > Bezpośrednie(każdy zawodnik jak i zespół)
Tempo > Szybkie
Nastawienie > Ofens.

No i tam jeszcze indywidualne :) Taktyke sam sobie wymyśliłem bo inaczej gra by nie miała sensu.

Grałem gdzieś łącznie z 10 dni....
Czyli w każdym meczu wystawaiłeś 10 zawodnikow do gry :?: :P
Napisz prawidłowe ustawienie jakbys mógł.
davciol pisze:
Viktor pisze:A jakiś innych do 2.5 mln Euro
EDIT:A co powiecie na Aquero
No zakup na anglie byłby dobry, jeszcze polecam kupić Kollera, Żurawia i jeden z Benfici[nie pamietam nazwiska, ale napewno trafisz który to]
a jakim tak wogóle grasz zespołem?

ide grać...FM 2006!!!
Gram Newcastle

mikos88
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 19 gru 2005, 17:32

davciol chętnie bym zobaczył screen z tymi wszystkimi zwycięstwami i ztym Lampardem w Lechu :lol: :lol: :lol: :lol: chyba że długoe edytorem się bawiłeś albo grasz bez patcha bo nawet jakbyś wygrał 3 razy z rzędu LM o czym nie wspomniałeś to w Lechu w 2009 roku za h... byś Lamparda nie miał więc nie wciskaj kitu

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 19 gru 2005, 18:22

mikos88 pisze:davciol chętnie bym zobaczył screen z tymi wszystkimi zwycięstwami i ztym Lampardem w Lechu :lol: :lol: :lol: :lol: chyba że długoe edytorem się bawiłeś albo grasz bez patcha bo nawet jakbyś wygrał 3 razy z rzędu LM o czym nie wspomniałeś to w Lechu w 2009 roku za h... byś Lamparda nie miał więc nie wciskaj kitu
Może to nie ten Lamapard ,tylko jakiś inny. A jeśli to ten najslynniejszy z Lampardów, to ja też chętnie bym zobaczyl screena.

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 19 gru 2005, 19:36

mikos88 pisze:więc grasz bez udapta Robiego Robsona bo chyba przed udaptem piłkarze korony mieli chyba takie statsy bo jak teraz patrze to nie wygląda to zbyt dobrze powiedziałbym średnio :lol:
O jakiego udapta ci chodzi i co to wogole jest, dla mnie gra z jakimis kodami, przekretami i ulepszeniami jest do dupy. Sam chce wszystko osiagnac, a nie z pomoca edytora czy inego szajsu. O jakie staty ci chodzi!!!! :shock:

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 19 gru 2005, 19:40

screena nie zrobie bo skasowalem, ale mowie ze rozgromilem caly swiat. to ten Lampard z Chelsea. sorki z tą taktyką, jeszcze jeden defensywny pomocnik środkowy który bardziej ofensywnie i tak gra...

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 19 gru 2005, 20:20

kibic_korony pisze:
mikos88 pisze:więc grasz bez udapta Robiego Robsona bo chyba przed udaptem piłkarze korony mieli chyba takie statsy bo jak teraz patrze to nie wygląda to zbyt dobrze powiedziałbym średnio :lol:
O jakiego udapta ci chodzi i co to wogole jest, dla mnie gra z jakimis kodami, przekretami i ulepszeniami jest do dupy. Sam chce wszystko osiagnac, a nie z pomoca edytora czy inego szajsu. O jakie staty ci chodzi!!!! :shock:
ej updata to nie jest zaden kod!!!!!to jest normalne uaktualnienie bazy danych!!!!!

mikos88
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 19 gru 2005, 20:53

kibic_korony pisze:

Chodzi mi o to że przed udaptem piłkarze korony mieli zawyżone umiejętnośći a po nim wszystko jest w porządku i to nie jest zaden edytor ani kod bo udapte to jest uaktualnienie bazy danych i teraz po udapcie anie Kolendowicz ani Golański czy Bonin nie są już takimi talentami wielkimii jak przed tylko o to mi chodziło bo oszukiwanie w takiej grze jak FM mija się z celem bo traci się całą przyjemność :lol: :lol:

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 20 gru 2005, 7:23

jak skasowałeś screena to możesz jeszcze raz, nowego zrobić
save skasowalem..

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 20 gru 2005, 10:23

davciol pisze:
jak skasowałeś screena to możesz jeszcze raz, nowego zrobić
save skasowalem..
jasne każdy tak mówi!! :D :D :D :D :D :!:

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 20 gru 2005, 15:58

Mam pytanie do KIBICA KORONY. Jak sciągnoles do Kolportera Jose Sose i Lebatro Chabangu. Kluby niby sie zgdzily na transfer ,ale zawodnicy nie. W ktorym sezonie ich sciagnoles i ile dawales im kasy tygodniowo.

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 20 gru 2005, 16:16

lampard u mnie zarabial jak by co z 280 000zł tyg., dalem za niego 60mln. zł., ale to było w sezonie 2008/2009 kiedy to go kupiłem. jak nie wierzysz to nie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”