Po 3 latachmaniakFM pisze: aha jeszcze jedno po ilu latach gry w polsce zagraniczny zawodnik otrzymuje polskie obywatelstwo?? prosze o odp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 18 gru 2005, 16:25
Po 3 latachmaniakFM pisze: aha jeszcze jedno po ilu latach gry w polsce zagraniczny zawodnik otrzymuje polskie obywatelstwo?? prosze o odp
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 19 gru 2005, 10:19
davciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 19 gru 2005, 10:36
maniakFM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 19 gru 2005, 10:55
--------NŚ----NŚ--------davciol
ile ci zajeło czasu granie do roku 09?
jaka taktyką grałeś,jakoś nie moge uwieżyć w lamparda!
davciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 19 gru 2005, 14:58
Czyli w każdym meczu wystawaiłeś 10 zawodnikow do grydavciol pisze:--------NŚ----NŚ--------davciol
ile ci zajeło czasu granie do roku 09?
jaka taktyką grałeś,jakoś nie moge uwieżyć w lamparda!
-----/--------------\------
-OPL--------------- OPP-
--------PŚ----PŚ---------
---------------------------
------OLŚ-OŚ-OPŚ------
---------------------------
------------GK-----------
Kreatywność > Nieograniczona(każdy zawodnik jak i zespół)
Podania > Bezpośrednie(każdy zawodnik jak i zespół)
Tempo > Szybkie
Nastawienie > Ofens.
No i tam jeszcze indywidualneTaktyke sam sobie wymyśliłem bo inaczej gra by nie miała sensu.
Grałem gdzieś łącznie z 10 dni....
Gram Newcastledavciol pisze:No zakup na anglie byłby dobry, jeszcze polecam kupić Kollera, Żurawia i jeden z Benfici[nie pamietam nazwiska, ale napewno trafisz który to]Viktor pisze:A jakiś innych do 2.5 mln Euro
EDIT:A co powiecie na Aquero
a jakim tak wogóle grasz zespołem?
ide grać...FM 2006!!!
Viktor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 19 gru 2005, 17:32
mikos88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 19 gru 2005, 18:22
Może to nie ten Lamapard ,tylko jakiś inny. A jeśli to ten najslynniejszy z Lampardów, to ja też chętnie bym zobaczyl screena.mikos88 pisze:davciol chętnie bym zobaczył screen z tymi wszystkimi zwycięstwami i ztym Lampardem w Lechu![]()
![]()
![]()
chyba że długoe edytorem się bawiłeś albo grasz bez patcha bo nawet jakbyś wygrał 3 razy z rzędu LM o czym nie wspomniałeś to w Lechu w 2009 roku za h... byś Lamparda nie miał więc nie wciskaj kitu
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 19 gru 2005, 19:36
O jakiego udapta ci chodzi i co to wogole jest, dla mnie gra z jakimis kodami, przekretami i ulepszeniami jest do dupy. Sam chce wszystko osiagnac, a nie z pomoca edytora czy inego szajsu. O jakie staty ci chodzi!!!!mikos88 pisze:więc grasz bez udapta Robiego Robsona bo chyba przed udaptem piłkarze korony mieli chyba takie statsy bo jak teraz patrze to nie wygląda to zbyt dobrze powiedziałbym średnio
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 19 gru 2005, 19:40
davciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 19 gru 2005, 20:20
ej updata to nie jest zaden kod!!!!!to jest normalne uaktualnienie bazy danych!!!!!kibic_korony pisze:O jakiego udapta ci chodzi i co to wogole jest, dla mnie gra z jakimis kodami, przekretami i ulepszeniami jest do dupy. Sam chce wszystko osiagnac, a nie z pomoca edytora czy inego szajsu. O jakie staty ci chodzi!!!!mikos88 pisze:więc grasz bez udapta Robiego Robsona bo chyba przed udaptem piłkarze korony mieli chyba takie statsy bo jak teraz patrze to nie wygląda to zbyt dobrze powiedziałbym średnio
maniakFM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 19 gru 2005, 20:53
kibic_korony pisze:O jakiego udapta ci chodzi i co to wogole jest, dla mnie gra z jakimis kodami, przekretami i ulepszeniami jest do dupy. Sam chce wszystko osiagnac, a nie z pomoca edytora czy inego szajsu. O jakie staty ci chodzi!!!!mikos88 pisze:więc grasz bez udapta Robiego Robsona bo chyba przed udaptem piłkarze korony mieli chyba takie statsy bo jak teraz patrze to nie wygląda to zbyt dobrze powiedziałbym średnio
mikos88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 20 gru 2005, 7:23
save skasowalem..jak skasowałeś screena to możesz jeszcze raz, nowego zrobić
davciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 20 gru 2005, 10:23
jasne każdy tak mówi!!davciol pisze:save skasowalem..jak skasowałeś screena to możesz jeszcze raz, nowego zrobić
maniakFM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 20 gru 2005, 15:58
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 20 gru 2005, 16:16
davciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio