Już od początku rundy. Nazywa się Konrad Gołośfieldy pisze:to i wy teraz macie swojego Rasiaka
Ależ nie, gdyby był słaby to nie byłoby zainteresowania. Po prostu nadchodzi zmiana warty i liderowanie w drużynie przejdzie pewnie na obcokrajowców. Już Mielcarski z Petrescu o to zadba, za jakieś 3 lata kapitanem będzie Rumun, a następne pokolenie reprezentantów Polski, będzie dojrzewać piłkarsko przy swoich bułgarskich kolegach.fieldy pisze:chyba smutna
Zabawne wydaje mi się skąd Ci liderzy przyjdą; z drugiej ligi portugalskiej, Bułgarii i Rumunii. Idealne podsumowanie ligi, będę świętował majstra na Rynku razem z Australijczykiem z Rumunii
Mam nadzieję, że jeśli nie on, to znajdzie się szybko inny i wzmocniona zostanie kazda pozycja. Bo takie teksty wydawały się sloganem dwa lata temu, a teraz widać jak się skończył minimalizm w sprowadzaniu graczy. Nie ma rozgrywającego, obrońców, jakichkolwiek napastników i zmiennika dla Majdana.Pisakk pisze:W "Fakcie" jest informacja, że jego klub życzy sobie za niego 1,5 mln euro (czyli sporo) ale z racji tego, że kończy mu się kontrakt w czerwcu to już w styczniu podpisze kontrakt z Wisła. Jeśli go ktoś nie sprzątnie...
Co z tym Ptakiem?- Gdy menedżerowi usłyszeli, że obaj piłkarze idą do Wisły, znacznie się uaktywnili. Zaczęli przedstawiać nowe propozycje. Nie było jednak konkretnych ofert z zagranicznych klubów. Raczej obietnice transferu w dalszej przyszłości. Jednak nawet gdyby ktoś zaproponował mi teraz dwa, albo trzy razy więcej, to i tak nie wycofam się z obietnicy danej panu Cupiałowi. Chyba żeby Wisła nie doszła do porozumienia z piłkarzami i sama z nich zrezygnowała. - stwierdza właściciel Pogoni.
W co on pogrywa