Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 20 gru 2005, 22:52
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 gru 2005, 23:55
wsadź sobie te zadsady - UWAGA - jakby nie dzisiejszy kupon [w całości z francuskiego pucharu] to byłbym mocno w plecycloner pisze:jedna z wazniejszych zasad bukmacherki :
nie stawiaj spotkan pucharowych
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 21 gru 2005, 0:18
Dozucilem do tego jeszcze Kaiserslautern - Mainz 1X i jestem 122 zl do przoduHenry 007 pisze: Barca-Celta 1 1.25
PSV-Utrecht 1 1.25
Arminia-Unterhaching 1 1.55
Birmingham-ManU 2 1.55
Thrasyvoulos-Olympiacos 2 1.23
za 30zl
Henry 007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 gru 2005, 0:57
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 21 gru 2005, 7:42
shevcento pisze:mowie wam grajcie hokej !! duże kursy pewna kasa
No i postawiłem na próbe za 5zl... I JESTEM 5ZŁ W PLECYcloner pisze:p.s. - na nocke polecam :
01:30 Detroit - Columbus 1 - 1.45
mozna grac za kazda ka$e
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 gru 2005, 9:37
cloner gra w expekcie - a tam ponoć remis też mu daje wygraną [cos tak kręciłinfernus pisze:No i postawiłem na próbe za 5zl... I JESTEM 5ZŁ W PLECY Rzeczywiscie pewna kasa jak cholera
Takie coś zagrałem:
NY Rangers v New Jersey 1
Detroit v Columbus 1 REMIS BYŁ CLONER
Nashville v Colorado 1
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 21 gru 2005, 10:08
shevcento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2005, 11:14
W tym sezonie nie wiem jak tam bywa ale z poprzednich gdy jeszcze to gralem byly komiczne wyniki wiec radzilbym nie grac tego, w sumie shevcento tez odradza a widac ze gra hokejinfernus pisze:Na dziś chce obstawić ruski hokej za reszte budżetu...
Neftekhimik v Molot 1 (1.40)
Severstal v Lada 2 (2.95)
Vityaz v Dinamo 2 (1.65)
SKA v Salavat 2 (2.45)
5zł - 83zł
Komentarze od znawców mile widziane...
To najwyzszy czas przegracfieldy pisze:Palermo nie przegrało na wyjeździe od 23 października [prawie 2 miesiące ] i to przegrali wtedy z Milanem 1:2
Nie jestem tego tak pewny zeby dac sobie za to pewna czesc ciala odciacfieldy pisze:czeher - jestes pewnien tej Violi?, wim, że pisałeś że chłopaki chcą wygrać, że dobrze grają u siebie. Ale Plermo gra znakomicie na wyjazdach.
Ja mysle ze Kononierze beda chcieli zdobyc jakis puchar, mistrzostwo juz raczej przepadlo a na sukces w lidze mistrzow nie liczylbym zbytnio,fieldy pisze:To samo chyba będzie z meczem Arsenalu.
Kanonierzy zagrają w mocno rezerwowym składzie. Doncaster [niby tylko 2 liga] wygrało w poprzedniej rundzie z Aston 3:0 [które też pewnie grało rezerwami]
W dodatku Wenger myśli teraz na pewno bardziej o zajęciu minimum 4 miejsca w lidze, niż o Carling Cup.
jakos mnie na spanie wzielofieldy pisze:Dziś musze ryzykować -tylko nikt jakoś się nie chce wypoiadać co do typów
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 gru 2005, 11:25
tak wiem - tylkio za bardzo się nie oriewntuje co soba prezentuje zespół z Rovers. Niby to tylko 2 liga, ale potrafią sprawić niespodziankę. Zajmują w lidze chyba dalsze miejsce, ale niedawno wygrali z jakimś czołowym klubem, dodatkowo się będą motywować na Arsenal, gdzie zagra młodzież. Postawiłem na nich - ale mam wątpilwościczeher pisze:Jezeli nawet zagra mlodziez, mysle ze powinna sobie poradzic, wkoncu Arsenal ma naprawde wysmienitych mlodych pilkarzy ale zobaczymy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 21 gru 2005, 11:25
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 gru 2005, 11:57
w sumie to 4 zł można zaryzykować. ja bym tutaj się obawiał najbardziej Fenenoordu. Prezgrana z Ado Den Haag na wyjeździe dużo nam powiedizła o tym zespole. Mają nierówną formę. Najpierw wygrali w meczu na szczycie z PSV, by potem przegraż z outsiderem ligi.Loczek pisze:Betis Alaves 1
Roda feyenoord 2
Touluse PSG 2
Getafe Sevilla 2
Monaco Lille 1
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 21 gru 2005, 13:01
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: luka1990 » 21 gru 2005, 13:28
luka1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 21 gru 2005, 13:56
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 21 gru 2005, 14:02