Toudinho pisze:Nom pewnie zobacz na Mohamadou Diarre, który jest bardzo podobny do Makelele, Zokora ktorym odziwo Madryt sie interesuje...Mi się też podoba Manuel Fernandez z Benfica. Także Essien który jak zmądrzeje i wyjdzie mu brutalna gra z głowy to będzie najlepszy...Ten chłopak ma się od kogo uczyć, nawet czasami odbiera piłki czyściutkio jak Makelele...
Przede wszystkim chodziło mi o Diarre , myśle że ten człowiek naprawde mógłby stać sie wielką gwiazdą . Znając życie już niebawem opuści Lyon i trafi do jakiegoś piłkarskiego giganta , lecz wątpie żeby to Real go łyknął . Chelsea zrobiła znakomity zakup jesli chodzi o Essiena. A jak wiadomo jakiegokolwiek piłkarza z tego klubu nie łatwo jest kupić .. Ostatnią opcją jest Zakora, nie dane mi było zbyt często oglądać meczy Saint-Etienne więc nie wiem na co go tak naprawde stać , ale patrząc na drużyny zainteresowane tym zawodnikiem , jest bardzo dobry. A Skoro mowa o piłkarzach Benfici to ciekawi mnie Luisao , bardzo chciałbym go zobaczyć w białej koszulce .
Też dobra opcja , troszke kasy by napewno wpłyneło , ale czy Carlos jest taki łapczywy na kase to sie okaże..Toudinho pisze:W sumie mogłby pójść do Kataru tam go chcą za pieniązki dość grubawe, jeśli by wykupili jego kontrakt raczej starczylo by na Aschely Cole'a...
Toudinho pisze:Zidane powinien odejść, jest starszy od Figo ktorego potraktowano jak szmatę,
Dla mnie Zizu może zostać do końca kariery w Realu , przynajmniej młodzi gracze duzo od niego mogą sie nauczyć . Chyba że ktoś złoży za niego dobrą oferte , wtedy można rozważyć opcje jego sprzedaży. Wolałbym jednak żeby tak jak Figo potraktowano Becksa.
Ja tam nie lubie chłopcówToudinho pisze:Mi się podoba mlodziutki Balboa...