nie podejrzewalbym... w nasmielszych snach nawet...fieldy pisze:2 π r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 22 gru 2005, 22:28
nie podejrzewalbym... w nasmielszych snach nawet...fieldy pisze:2 π r
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 gru 2005, 23:59
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2005, 0:26
Ostatni dobry trener Realu. Niby nie miał nigdy wielkiego nazwiska, ale tak umiał poustawiać piłkarzy Realu, że ci skupiali się tylko na grze.Toudinho pisze: Del Bosque...
HB pisze:nie podejrzewalbym... w nasmielszych snach nawet...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 0:42
fieldy pisze:Ronaldo [ten to wymiatał w PSV ]
fieldy pisze: Niby nie miał nigdy wielkiego nazwiska
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 23 gru 2005, 0:52
Ja pamiętam polityke transferową przed Perezem.Czyli polityka transferowa Lorenzo Sanza, teścia Salgado . Pilkarze z czarnego lądu sprowadzeniu jako młodzieżowcy, dziś mozemy oglądac ich wspaniałą gre Eto'o wymiata aż milo...Geremi czasami ma dobre mecze a wolne w jego wykonaniu są okrutne...Anelka w ktoreym pokładano ogromne andzieje niektore mecze mial bardzo udane, Seedorf który miał epizod w Madrycie strzelajac fenomenalną bramkę z 40m...Transfer 'el Moro' z Realu Saragossa, który aż tak rewelacyjnie się tam nie spisywal a w Madrycie naprawde zadziwiał. Ba w ataku byl wtedy Davor i Predrag oraz wschadzący Raul...Mimo to 'el Moro' najlepiej sie spisywał w La Liga...nie ma chyba obecnie kibica Realu ktory nie lubi Fernando...Czy nawet transfer zapomnainego już Steve McManamana, który czasami potrafil zaprzeć dechw piersiach byl solidnym rezerwowym sciągniętym uwaga za free, teraz Perez kogoś ściągnie za free hehe też mi cos...on ma manie wydawania banieczek...Hoć nie powiem Lorenzo Sans tez trzasklą szkoleniowcami az miło...Capello,Heynckes,Hiddink,Toshack i Del Bosque...to co zrobił Toshack woła o pomstę do nieba...17 pozycja w lidze wszytsko wyjasnia oczko and spadkiem...teraz już nie ma takich transferow ktore byly o niebo lepsze choć pilkarze tacy jak Figo, Zidane swoje zrobili no i Ronaldo ktory nastrzelał troche, a inni...Ostatni sukces polityki transferowej Pereza to Super Puchar Hiszpani rok 2003...
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pio1990 » 23 gru 2005, 1:08
pio1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 23 gru 2005, 1:24
Wybacz ze Cie rozczaruje ale Twoj skład marzeń pozostanie tylko marzeniem. Morientes nie wroci moze warto zaczac tak Torres niestety nie przejdze preferuje gre dla Barcelony a ta nie przejawia obecnie zainteresowania jego osoba wobec czego przy braku sukcesów Athletico przejdzie do Angli (Arsenal, Chelsea, Man Utd) gdzie sie nie sprawdzi i bedzie dogrywal w sredniakach hiszpanskiej (oby nie ale tak sie zapowiada) Makalele po tym jak potraktowano go w Realu (brak docenienia jego zasłóg brak naleznej mu jak cholera podwyżki ) tez nie wroci zreszta ma juz swoje lata, Nesta - marzenie niestety choc i on ostanio obnizlyl loty, Joaquin niestety kierunek Anglia Wlochy co nie dziwi w Barcelonie nie ma dla niego miejsca ( Messi ) a w Realu z powodu slepoty Prezesa tymbardziej nie ma miejsca - Beckham jedynym kandydatem na prawa flankeAtak Realu moich marzeń: RAUL MORIENTES a ich następcy to SOLDADO TORRES... po co nam bezużyteczny obecnie Ronaldo... oczywiście z szacunkiem dla jego osoby ale obecnie to już zawodnik który zabardzo Realowi niestety nie pomoże...=(
Skład moich marzeń:
CASILLAS
CICINHO NESTA RAMOS CARLOS
MAKELELE
FIGO ZIDANE JOAQUIN
(ROBINHO) (GUTI)
RAUL MORIENTES
(TORRES)
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 23 gru 2005, 3:01
HB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 gru 2005, 9:03
...chcesz o tym porozmawiac?dlatego teraz sie upijam SAM w domu... ja pierdole, chyba mam depresje... puta madre (nie madrid)... jaaaaaa.... zalosny jestem, [k****].... puta madre
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 23 gru 2005, 10:21
Temu panu już podziękujemy , szukaj tematu "Rydzyk Ci pomoże"HB pisze:widze ze powoli oswajaciesie z musla ze real to juz nie real sprzed 3 lat... spoko, czas i pokora naprawiaa... pokora...glownie...
osobiscie nie wyiobrazam sonie jak mozna kibicowac realowi ale spoko, milosc ie wybiera... wlasnie... milosc nie wybiera... dlatego teraz sie upijam SAM w domu... ja pierdole, chyba mam depresje... puta madre (nie madrid)... jaaaaaa.... zalosny jestem, [k****].... puta madre
nie palilem przez tydzien!! i [ch**] znowu pale... musze cos ze sopba zrobic... za ckliwy jestem ... puta madre
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 23 gru 2005, 10:49
Szerszen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 11:11
unojedrzej pisze:ale myśle że we francji napewno takiego piłkarza mozna by było znaleźć
unojedrzej pisze:pierwszą osobą która powinna odejść z Madrytu jest R.Carlos
unojedrzej pisze:Kolejną do odstrzału gwiazdeczką jest Becks
Diego często grzeje ławke w Porto to zamo z D'Alessandro obaj są ciekawą okcją, ale Kaka to jest człowiek marzenie...unojedrzej pisze:Diego z Porto czy też D'Alessandro
vakabayashi pisze:Makalele kupiony z (chyba) Betisu za grosze przyszedl
vakabayashi pisze:Flavio Conceisao on z kolei nie blyszczal az tak ale uzupelnial dosc ciekawa ławke
Człowiek ławka. Jaką padaczke gra w Interze, jak wchodzil to stzrelal ale w Interze się nie moze odnaleść.vakabayashi pisze:kolejny ciekawy transfer Solari z lokalnego rywala Athletico i to za darmo
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 23 gru 2005, 12:04
Toudinho pisze:Nom pewnie zobacz na Mohamadou Diarre, który jest bardzo podobny do Makelele, Zokora ktorym odziwo Madryt sie interesuje...Mi się też podoba Manuel Fernandez z Benfica. Także Essien który jak zmądrzeje i wyjdzie mu brutalna gra z głowy to będzie najlepszy...Ten chłopak ma się od kogo uczyć, nawet czasami odbiera piłki czyściutkio jak Makelele...
Też dobra opcja , troszke kasy by napewno wpłyneło , ale czy Carlos jest taki łapczywy na kase to sie okaże..Toudinho pisze:W sumie mogłby pójść do Kataru tam go chcą za pieniązki dość grubawe, jeśli by wykupili jego kontrakt raczej starczylo by na Aschely Cole'a...
Toudinho pisze:Zidane powinien odejść, jest starszy od Figo ktorego potraktowano jak szmatę,
Ja tam nie lubie chłopcówToudinho pisze:Mi się podoba mlodziutki Balboa...
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2005, 12:18
unojedrzej pisze:Ja tam nie lubie chłopców
unojedrzej pisze:Tak na poważnie to naprawde dobrze zapowiadający sie młodzian , dodałbym jeszcze De la Red'a
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 23 gru 2005, 13:54
Szerszen pisze:Napastnikow chyba jednak wam potrzeba (przynajmniej Perez tak sadzi) bo coraz blizej Cassano, ten to dopiero miewa humorki.

unojedrzej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio