Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 18 gru 2005, 15:49
MARCINNN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 18 gru 2005, 20:17
robo-bvb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 20 gru 2005, 17:08
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 20 gru 2005, 17:29
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 21 gru 2005, 13:52
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 gru 2005, 16:29
eeeeeeeeeeee...... wróciła na salony? Myślałe, że cały czas tam jest. Niemieckie zespoły nigdy jakoś nie wgniatały w LM. Sam Real więcej razy wygrał LM niż wszystkie niemieckie ekipy razem. UEFA też była wygrana tylko kilka razy. Niemcy to akyualni wicemistrzowie świata, druga najbardzeij utytułowana druzyna świata, ich liga jest w piątce(może i czwórce) najlepszych lig świata. W obecnej edycji są cztery ekipy w fazie pucharowej UEFA, dwa w 1/8 LM. Skoro mówicie, że to jest kryzys to ja poprosze taki kryzys dla polskiej piłkirobo-bvb pisze:(pewnie gdyby było odwrotnie, czyli Bayern miałby problemy to kibice BVB zyczyli by nam jak najgorzej, ale ja chce jak najlepiej dla niemieckiej piłki) --- nie zgodze sie z toba bo ja kibicuje odkad pamietam BVB ale tez chce aby niemiecka pilka wrocila na salony europejskie jak kiedys(kluby,reprezentacja).Jakby Bayern mial klopty jak BVB to zyczylbym mu powodzenia!!!Walka miedzy naszymi klubami bedzie juz w przyszlym sezonie na pewno. P.S--- mam nadzieje,ze Bayern ogra w LM makaroniarzy z Milanu
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 21 gru 2005, 18:37
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 23 gru 2005, 14:57
robo-bvb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 23 gru 2005, 16:24
robo-bvb pisze:Michael Zorc potwierdza zainteresowanie klubu 21 letnim pilkarzem Ajaxu Nigelem de Jongiem.Gdyby on jeszcze przyszedl to byloby rewelacyjnie bo Woerns pomalu schodzi ze sceny i potrzeba jest dobrych defensorow w BVB.
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 23 gru 2005, 16:35
Nie zgadzam się z Tobą a jako przykład podam np Rafaela van der Vaarta który z dobrego Ajaxu przeszedł wtedy do średniego klubu Ligi Niemieckiej choc mam dużo innych ofert ze znacznie lepszych klubów.Ajgor pisze:Raczej wątpię, żeby de Jong doszedł do BvB, bo jego chce wiele innych klubów, w tym między innymi Milan, a raczej jednak nie nawiąże walki z nimi Borussia...
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 23 gru 2005, 16:48
Ultras-Sur pisze:Nie zgadzam się z Tobą a jako przykład podam np Rafaela van der Vaarta który z dobrego Ajaxu przeszedł wtedy do średniego klubu Ligi Niemieckiej choc mam dużo innych ofert ze znacznie lepszych klubów.
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 23 gru 2005, 16:52
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 23 gru 2005, 17:21
Ultras-Sur pisze:Teraz jest lepsze to prawda ale wtedy te kluby były mniej więcej równorzędne a nawet BvB było lepsze.Bezpośrednie przechodzenie do wielkich klubów nie zawsze jest dobre dla zawodników i było wiele takich przykładów
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fiant » 23 gru 2005, 17:23
Fiant
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 gru 2005, 21:22
Może i żadko to się zdarza, ale czasem dla piłkarzy nie są najważniejsze pieniądze przykładem może być Makaay. Czynnikiem, który może skłonić De Jonga do wybrania BVB może być trener Bert van Marwajk, które na pewno znalazłby wspólny język z rodakiem.Ajgor pisze:No BvB było może i lepsze, ale biedniejsze, bo problemy ma od dłuższego czasu... Npo nie jest lepsze, ale jednak i tak zawodnicy wolą przejśc do lepszego... niestety ... ach ta kabona
Kamilo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio