AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 3

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
19%
Antonio Conte
2
13%
Massimiliano Allegri
4
25%
Gian Piero Ventura
4
25%
Fatih Terim
2
13%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 24 gru 2005, 14:58

hmm...co do tego swiecenia-tu sie akurat nie zgodze,nawet kiedy nie bylo Kaki to Rui C. nie bardzo przekonywal mnie,nie przypominam sobnie jakichs GENIALNYCH meczy w jego wykonaniu..jezeli juz to kojarzy mi sie on z wchodzeniem z lawki(to juz za kadencji Kaki) i paroma czarodziejskimi akcjami,co bylo bardzo korzystne dla druzyny ,ale raczej zdarzalo sie sporadycznie...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 24 gru 2005, 15:00

RzuR pisze:hmm...co do tego swiecenia-tu sie akurat nie zgodze,nawet kiedy nie bylo Kaki to Rui C. nie bardzo przekonywal mnie,nie przypominam sobnie jakichs GENIALNYCH meczy w jego wykonaniu..

No miał bardzo wiele świetnych meczów... właściwie nie grał słabo... jakby grał, to Pele by go nie umieścił na swojej liście, bez obaw :wink:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 24 gru 2005, 15:04

nie no zgoda,ale ogolnie to jest tak ze raczej "szczytowal" forma we Violi,Milan to juz raczej lekka rownia pochyla-stopniowo grywal coraz mniej,coraz mniej wnosil do gry zespolu...efekt jest taki ze w zasadzie zniknal z futbolowego "topu" do ktorego przez pewien czas-ale ten fioletowy- bezdyskujsynie sie zaliczal

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 gru 2005, 15:21

Rui w tej chwili dla mnie jest dobry tylko często niegra na maxa myśli że da się ze słabszymi wygrać grająć w chodzonego :wink: i dlatego uważam że poprostu to carlo widzi i niema zamiaru zmieniać taktyki dla rui costy a wtedy wiadomo że na ławke usiąść by musiał ulubiebiec carlo Seedorf któwy w tej chwili jest w znakomitej formie i on jak jeden z nielicznych grał równo przez pół sezonu.A ostani mecz i wymiana na flankach z kaką to było normalnie cudo :lol: .Ja myśle poprostu że czas Costy w Milanie dobiegł końca i tyle

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 24 gru 2005, 15:22

RzuR pisze:nie no zgoda,ale ogolnie to jest tak ze raczej "szczytowal" forma we Violi,Milan to juz raczej lekka rownia pochyla-stopniowo grywal coraz mniej,coraz mniej wnosil do gry zespolu...efekt jest taki ze w zasadzie zniknal z futbolowego "topu" do ktorego przez pewien czas-ale ten fioletowy- bezdyskujsynie sie zaliczal

Nie no nie mogę się zgodzić i będę się upierał, że przez długi czas Rossoneri Costa wymiatał... zaszkodziło mu dopiero przyjście Kaki... chociaż nie wie czy to dobre określenie, że mu zaszkodziło... No ale kij, coś w tym stylu...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 gru 2005, 15:24

Może nie wymiatał ale grał dobrze choć jak sam przyznaje pół sezonu miał beznadziejnie i to przez to stracił miejsce w składzie

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 24 gru 2005, 15:33

gilardino11 pisze:Może nie wymiatał ale grał dobrze choć jak sam przyznaje pół sezonu miał beznadziejnie i to przez to stracił miejsce w składzie

No to zależy co rozumieć przez wymiatał :wink: Co do taktyki niestety się jej nie zmieni dla Costy, tym bardziej, że w tej chwili ciężko by było znaleźć kogoś na ławkę (oprócz Sergio)... Niestety już za wiele nie pogra wszystko wskazuje... ale i tak trafił do grona wybitnych :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 gru 2005, 15:48

Tak przygladam sie waszej dyskusji i wydaje mi sie, ze wiekszosc zapomniala o wieku Costy, on ma juz 33 lata, 'prochu nie wymysli' i nawet gdyby gral tak dobrze jak Kaka', to i tak miejsce w pierwszym skladzie bedzie mial Brazylijczyk, bo jest poprostu bardziej perspektywicznym zawodnikiem.

BTW. Tylko Milan potrafi kupic gracza na lawke za 50 mln :D :D (taka mala swiateczna napinka (; )

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 27 gru 2005, 14:03

portal podaje ze Lugano juz na pewno bedzie naszym pilkarzem od lata ale oczywiscie oficjalna strona Milanu milczy, tak wiec nie ma sie co jeszcze napalac, ale ja i tak jestem dobrej mysli :wink:

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 27 gru 2005, 17:14

mariuszmilan pisze:portal podaje ze Lugano juz na pewno bedzie naszym pilkarzem od lata ale oczywiscie oficjalna strona Milanu milczy, tak wiec nie ma sie co jeszcze napalac, ale ja i tak jestem dobrej mysli

No wogóle nie ma się co napalać, dopóki nie zobaczymy co zaprezentuje jako Rossoneri... ma zadatki dobre, ale czy je wykorzysta się zobaczy... ja myślę że tak oczywicho :)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 gru 2005, 21:26

Andriy Shevchenko został wybrany przez rosyjski sportowy dziennik Sports Express najlepszym "sowieckim" piłkarzem. Shevchenko zdobył 219 głosów na 225 możliwych zebranych w 15 krajach bloku wschodniego. Rok temu Ukrainiec również zwyciężył w tym plebiscycie.
:brawo: choc nie jestem zaskoczony :lol:
min. dzieki niemu zagralismy w finale LM choc za ten strzał w dogrywce i niewykorzystany karniak...... :krzesło: :cry: ...... ale chociaz przezyłem kolejny finał ;)
Rowniez w Serie A grał rowno i dobrze.

Carlo dzis powiedział ze chce celem dla niego jest paryz :] mam nadzieje ze tam dojdziemy ale na Serie A tez powinnien sie skupic w ostatnim meczu zagralismy nowym ustawienien podczas meczu wygladało to na klasyczne 4-4-2 i przyniosło efekt w postaci 3 bramek oraz zero w tyle cos nie działa system 3-5-2 ktory był cwiczony przed sezonem moze ten sie sprawdzi oby bo trzeba czyms zaskoczyc kolejne druzyny.

Forza Milan

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 29 gru 2005, 22:46

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Carlo dzis powiedział ze chce celem dla niego jest paryz

Ja bym wolał widzieć fetę na San Siro po ostatnim meczu sezony Serie A jednak jakoś :wink: ... No ale i na Paryż bym nie narzekał... jak się nie ma co się lubi... :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Zaza wrócił - tyle macie :P

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 gru 2005, 12:40

AC Milan (zbiorczy) (cz. 2) :shock: tyle czasu mnie nie było ??

Witam ponownie jak po drugiej częsci meczu :!: :smoke: Sądziłem że rok mnie nie będzie a tu prosze. Przeliczyłem sie. Działo sie troche od moją nie obecnośc ale to już historia, zreszta dziś taki dzien że trzeba myśleć o czymś innym. Na podsumowania przyjdzie jeszcze czas :P życze Wam dobrej nocy :!: Oby ten nowy rok był lepszy, troche lepszy. Cel Paryż i kursu nie zmienimy 8)

Dzieki za te wiadomości. Nie dało rady wcześnie amnestianie obejmuje recydywy :lol: Trzeba być wypić za nasze zdrowie. Ja już nie moge wyrobić a dobiero godzina. 12 : 38 :( z nudów pasztet rozrobiłem o 10 :lol: Boże daj nam już 20 !!! prosimy :lol:

Dziękuje Królowej Balu 8) :wink: miłej zabawy :!:

P.S Moderatorzy wyjaśnijmy coś sobie - nie ma do was pretensji :P szacunek to nie coś zależne od dni na forum - i prosze rozmawiajcie ze sobą ...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 gru 2005, 12:49

*_For_zaza_Milan_*

Cześć Zaza....przywitam Cię w Twoim stylu :) Wniosłeś coś do tematu? Nie...takie życzenia to do tematu Sylwester albo cuś.

Ah, tak Cię miło przywitałem, ale teraz tak na serio to witam ;) Ajgor starał się trzymać Twój poziom niestety powinien się jeszcze uczyć :)

Przejdźmy do tematu...na pewno masz dla nas jakieś nowe informacje. Cafu już po tym sezonie bye, bye tak? No cóż szkoda...można mu tylko życzyć powodzenia. Zastępce? Hunter wspominał coś o Dianie...a ja się pytam co z Oddo...temat aktualny?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 gru 2005, 12:59

Witam Ci Bagg z teskniłeś się za mną ?? :lol: to masz szczęscie wróciłem :smoke:

Cafu ?? wiesz 35 lat brał udział 4 Mś z czego 3 (?) wygrał -wiec chyba zdaje sobie sprawe że wygrał już prawie wszystko. Ale coś mi mówi że zagra w Sao Paulo tylko symbolicznie i bedzie pracował dla rossonerich jak Leonardo wynajdujac takie perełki jak Kaka - a jak kiedśs powiedział następce swojego znajdzie sam ...

On jest jednyn na zawsze. Forza Pendolino. Włosi go najlepiej opisujaą:)

Diana ? czytałem - ostatnio nie gra dużo bo chyba chce odejśc ale często wchodzi z ławki i strzelił juz w bramki z ławki. Byli byśmy światkami opreacji ala Zambrotta czyli przesunięcie go obrony. I też gracz Azzurcih ;] Lippa ma plusy :wink:

Ale wiesz do mercato jeszcze godziny :) takze trzeba sie wstrzymac :)

Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”