Sylwester bez Andrzeja Dudy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Sylwester bez Andrzeja Dudy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 24 gru 2005, 22:13

Czyli piszcie o swoich planach, miejscówkach, o tym z kim i od której i czym walczycie:D.

Zacznie najpierw majster tematu :

Ja z ziomkami najprawdopodobniej wybieram się do domu kolegi, niestety 4 km położonego od nas :?.No cóż, blisko nie jest, pogody tyż nie przewiduje pozytywnej, ale jak już dojdziemy to mamy jak w raju.On zamyka się z kobitą w sypialni, a cały dom dla nas :D.Wstępnie bierzemy kratę na 2, jakieś palonko.Zapowiada się mocno, długo i grubo, tylko szkoda, że tak daleko od świata,ogólnie pojęty agresor jak się komuś włączy, to szkoda, żeby dom na tym ucierpiał.Póki co zapowiada się piknie, ale możliwe, że miejscówka się zmieni, bo mamy jeszcze 2 inne oferty :D.Piszcie :!:
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 12:10 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 24 gru 2005, 22:32

No ja planuje jak co roku zrobic imprezke w domu :) Tylko w tym roku mamusia sie cos ociaga... chyba zadna kolezanka jeszzce jej nie zlozyla propozycji na imprezke :D Dlatego musze jeszcze troszke poczekac, a jesli to nie wypali "tfu tfu..." to trzeba sie gdzies wkrecic :D

P.S Jak co roku na housie only BEER :D zeby mi ludzie nie szaleli... :P

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 gru 2005, 22:42

A ja się wybieram na parę dni do Korbielowa.
Pół dnia na stoku - a raczej w jakiejś knajpie pod, bo zdrowie na narty nie pozwala. Wieczory w towarzystwie kolegi [okrzykniętego niegdyś najseksowniejszą postacią mojej byłej szkoły] i gromadki dzieci. Noce zajęte esemesowaniem z przyjaciółką ['Klaudyna, teniten napisał mi toitamto' ;)] i jednym takim użytkownikiem tegoż forum ;)
Ogólnie zamierzam wypocząć, a w sylwestra znów upić się kieliszkiem szampana i jeździć saniami po całej okolicy ;)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 gru 2005, 22:44

Uchi_ pisze:no może fetka

to napewno dacie rade :wink: i bedzie napewno dłuuuugo :D

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 24 gru 2005, 22:44

Ja już sobje z kolegami dawno wynająłem sale! W sumie tanio bo osobno po 30zł, a para po 55zł. Mam nadzieje że będzie super imprezka tak jak poprzedniego roku :D Tylko niestety jest problem w tym że ta sala jest w szczerym polu, znaczy sie na takiej oddalonej od miasta wsi i niebędziemy na placu o 24.00 :cry: A na placu w mieście o północy jest zawsze najlepsza impreza... ehhh... trzeba coś z tym zrobić jakiś dowóz musimu wymyśleć! Ja Sylwestra niemogę sie juz doczekać :P

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 24 gru 2005, 22:44

Ja wybieram się do kumpla, który też mieszka około 5,6km od świata :| Robi prawidłową imprezkę na około 15 osób, wszyscy znajomi i przewaga dziewczyn, więc będzie groobo. Cała biba zaczyna się o 15 kończy na drugi dzień do południa więc nie wiem czy to przeżyję... Używki? Trochę alko z przewagą zielonego. Jakoś tak wolę.

Pozdro

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 gru 2005, 1:59

kulekfcb pisze:to napewno dacie rade Wink i bedzie napewno dłuuuugo Very Happy

Bylem glupi. [']
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 12:11 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Re: Sylwester [ 31.12.2005/01.01.2006 lub dłużej =] ]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 25 gru 2005, 3:52

Uchi_ pisze:fetka
hmmm... najgorszy syf jaki mozna sobie wymyslic...nie dosc, ze w dzialaniu niespecjalny, to jeszcze najbardziej szkodliwy i siejacy najwieksze spustoszenie w organiczmie. syf, po prostu syf... nie bierzcie tego, nawet nie warto sprobowac raz... wezcie dropsy, kwasa, ale nie ten syf!!! efekt o wiele zajebistszy, a nie szkodzi az tak... to raz, a dwa, ze zjazdy sa tak do dupy, ze jak sie pomysli, ze po dropsie nie ma zadnego, a po kwasie tylko lekka konsternacja...
szutr to najgorszy syf na rynku... efekty gorsze od inych drugow, a szkodliwosc najwieksza... i do tego uzaleznia! bardziej niz inne... wiele ludzi zjebalo sobie przez to zycie i nie przekona mnie zadna gadka, ze mnie to nie dotyczy... jak juz musisz, to spoko, ale nie to gowno... sa lepsze.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 gru 2005, 11:51

hmmm... najgorszy syf jaki mozna sobie wymyslic...nie dosc, ze w dzialaniu niespecjalny, to jeszcze najbardziej szkodliwy i siejacy najwieksze spustoszenie w organiczmie. syf, po prostu syf... nie bierzcie tego, nawet nie warto sprobowac raz... wezcie dropsy, kwasa, ale nie ten syf!!! efekt o wiele zajebistszy, a nie szkodzi az tak... to raz, a dwa, ze zjazdy sa tak do dupy, ze jak sie pomysli, ze po dropsie nie ma zadnego, a po kwasie tylko lekka konsternacja...
szutr to najgorszy syf na rynku... efekty gorsze od inych drugow, a szkodliwosc najwieksza... i do tego uzaleznia! bardziej niz inne... wiele ludzi zjebalo sobie przez to zycie i nie przekona mnie zadna gadka, ze mnie to nie dotyczy... jak juz musisz, to spoko, ale nie to gowno... sa lepsze.
Bylem glupi ['].
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 12:11 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 25 gru 2005, 12:24

kwestia jest tez taka, ze szutr nie pozwoli Ci na zadna faze... nie upijesz sie na fecie i nie zjarasz... tak po prostu dziala... nie ma szans na jakakolwiek faze po tym... jak sie miesza drugi... np... grass, pixa i kwas... to nigdy z feta, bo to sie mija z celem. a sprobowac raz mozna... wszystko jest dla ludzi, ale wkrecac sie bardziej nieeee.

no, ale nie o tym temat...

szampanskiego sylwestra wszystkim zycze

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 25 gru 2005, 13:25

Podstawa to:
wolna chata ( to już jest załatwione)
kobiety ( punkt kulminacyjny )
vodka bądz inne trunki wysokoprocentowe .

W towarzystwie kobiety niestety nie wypada sie " uchlać", ale należy wypić odpowiednia dawke , aby czuc ten klimat :wink:

Oj będzie sie działo :!:

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 28 gru 2005, 2:09

Ja w tym roku wybieram się do koleżanki... Jej ojciec jest właścicielem hotelu i będziemy mieć dla siebie dużą salę i jakieś pokoje, więc powinno być nieźle... Ja na takich bardziej tanecznych imprezach uznaję tylko vodeczkę [piwko tylko w męskim gronie] i koniecznie czysta, bo po drinkach źle się czuję :wink: Tylko z powrotem do domu mogę miec drobne problemy, bo to az 25 km ode mnie :roll: Ale podobno moi rodzice nie wybierają sie nigdzie w tym roku to ojciec chyba bedzie w stanie mnie odebrac :D No i trochę niekorzystny układ w tym roku, bo 2 stycznia to poniedziałek, a ja mam tego dnia koszmarne lekcje... Ale jakoś damy radę :)

Udanego Sylwestra dla wszystkich :!:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 28 gru 2005, 11:03

A ja pierwszy raz chyba spędze sylwestra spokojnie. Zostaje w domu. Żadnych planów niemam. Choć moze się cos wydarzy. OBY :!:
Ostatnio zmieniony 28 gru 2005, 11:08 przez t_JB, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2005, 11:07

Void pisze:No i trochę niekorzystny układ w tym roku, bo 2 stycznia to poniedziałek
Nie lękaj si - ja zdawałem prawko 2 stycznia 2001 roku i zdałem - a w Sylwka wcale się nie oszczędzałem.
Ja sam ni wiem co będę robił w tę piekną noc. Najpewniej małe spotkanie odbedzie się u mni w domku - bo dlaczego by nie :think:
Pare osób wpadnie i tak do rana jakos nam zleci :P
t_JB pisze:A ja pierwszy chyba spędze sylwestra spokojnie. Zostaje w domu. Żadnych planów niemam. Choć moze się cos wydarzy. OBY
wpadaj do mnie :pijemy:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 28 gru 2005, 11:10

fieldy pisze:wpadaj do mnie :pijemy:
hehe a daleko do Pana ? :wink:
Białystok - ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”