Marsz Niepodległości

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2803
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Marsz Niepodległości

Post autor: Ilka » 11 lis 2021, 14:51

Tomusmc pisze:
11 lis 2021, 14:35
Ilka pisze:
11 lis 2021, 14:22
Tomusmc pisze:
11 lis 2021, 14:18
Zobaczymy jak TVP będzie śpiewać jak rozpieprzą pół Warszawy. Zapewne pójdzie na Trzaskowskiego :] trzeba być mocno ograniczonym żeby wstawiać paski z TVP po tym co potrafili tam wypisywać
Już Tomus zaczyna. 10 dni bana mało Ci było? To jest ta tolerancja tej drugiej strony.
A co ban ma do tego jak czytam takie wylewy pisowca, który pisze takie kocopoły? Chodź pobawimy się w paski TVP vs TVN. Teraz telewizja PiSu będzie grzeczna bo to rząd zezwolił na ten marsz. Zapewne gdyby Trzaskowski dał zezwolenie to śpiewka byłaby inna, ale skoro ograniczasz się tylko do informacji z TVP Info to inaczej napisać nie mogę

To załóż okulary. Dałam dla porównania dwa paski. Również z TVNu, gdzie na pasku jest Marsz Narodowców- oczywiście dla 3/4 tego forum ten marsz taki jest, dla mnie jest to Marsz Niepodległości. Helikopter na tle nieba zwiastuje, że niebawem coś się stanie. TVN na pewno będzie pierwszy na miejscu zadymy :)

Jakbyś nie wiedział to często zerkam co tam ten jedyny prawdę mówiący TVN serwuje. Dla mnie nic mądrego.

Co do tych spraw się z większością tutaj nie dogadam. Ale przywykłam już do tego :)

A mocno ograniczonych sobie daruj Panie Tomaszu. Im starszy tym mniej tolerancyjny jesteś ... A kiedyś taki sympatyczny chłopak z Ciebie był..

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”