Szacunek dla każdego Polaka co oddał życie za nasz kraj niezależnie od wiary, rasy czy wyznania a nawet orientacji seksualnej. Ja rozumiem, że onet tvn czy inna szczujnia robi pranie z mózgu.
typowe internetowe. złap je wszystkieA ja już wcześniej pisałem że w marszu który organizuje człowiek o poglądach skrajnie prawicowych a wręcz nacjonalistycznych (chociaż pewnie i tak się jeszcze hamuje) z flagami onr z hasłami które przywołują najgorsze dla Polaków skojarzenia z kimś kto zaprasza faszystów z Włoch i Węgier i pozwala im przemawiać z platformy organizatora a pomiędzy obrażaniem i wyzywaniem zatrzymuje się na modlitwę ja najzwyczajniej po prostu bym nie poszedł bo byłoby mi wstyd i czułbym się bardzo żle w takim towarzystwie i do tego niekoniecznie musze być żołnierzem zawodowym wystarczy że mam swój moralny kompas i nie muszę wdepnąć w gówno żeby wiedzieć że śmierdzi.
Faszyzm wszędzie faszyzm. Tacy jak ty w 1918 witali Piłsudskiego transparentami w stylu "wypierdalaj"
Puenta. Nie mam czasów na przegrywów. Wymowne, że ty i tobie podobni milczą kiedy zapytasz o świętowanie niepodległości.