FMy - Strona 301

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
mikos88
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 27 gru 2005, 19:32

Ja obecnie gram Athletico Madryt , w pierwszym sezonie zdołbyłem mistrzostwo Hiszpani , w drugim mistrzostwo , puchar i superpuchar Hiszpani , z ligi mistrzów odpadłem w półfinale z man utd , na wyjeździe przegrałem 3-2 u siebie prowadziłem 2-1 co dawało mi awans do finału lecz w ostatniej minucie straciłem bramkę po stracie obrońcy :evil: :evil: .
Teraz zacząłem 3 sezon od zdobycia superpucharu , ale w tym sezonie mam tak mocny skład że chyba dojde [rzynajmniej do finału LM.
Gram bez cheatów (oszukiwania).

Jabol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jabol » 27 gru 2005, 19:48

Może mi ktoś przesłać spolszczenie do Football Manager 2006 na adres jabol256@vp.pl?
Bardzo prosze o pomoc!

Jabol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jabol » 27 gru 2005, 19:48

Może mi ktoś przesłać spolszczenie do Football Manager 2006 na adres jabol256@vp.pl?
Bardzo prosze o pomoc!

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 27 gru 2005, 22:55

Ja po krótku opisze moją zabawe w Managera klubem Valencia. A więc rozpoczałem od mocnego C odpadając z Intertoot z popolanrmy i Wilkami z Wolfsburga 3-2 w dwu meczu. :lol:

Potem nastały lepsze czasy miałem 9 spotkań bez porażki lecz kazda passa sie kończy a moim pogromcą została Barcelona wygrywają 3-0 na Camp Nou jak sie potem okazało boleśnie ponieważ David Villa i Pablo Aimar musieli pauzowa 2-3 tygodnie.

Moi Che zaczeli występowac coraz lepiej zajmowałem nawet 2 miejscie lecz plaga kartke i kontuzju zepchnęła mnie na 4 miejsce w tabeli.

Urazów doznali Villa, Aimar, Rufete, Baraja, Canizares.

W styczniu planowałem dokona kilka wzmocnie w postaci Rona Vlaara, młodego Uche, Boumsonga i Mascherano. Jak sie okazało Mascherano oraz Bousmonr transfer Udany a resztę pozostawie bez komentarza.

Z klubu odeszli Di Vaio, Mista, Dos Santos, Jorge Lopez.

Juz w lipcu me szergei wzmocni Diego Forlan. 8)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 28 gru 2005, 11:06

No a ja wyrzeźbiłem CSK Moskwa Potrójną Koronę 8) Kupiłem Nengomashe, Chabangu i Gioda ( leszcz szczreze mówiąc. Spodziewałem się czegoś więcej po tym jak ktoś tutaj wypisywał ).
Teraz po zdobyciu Champions League ( 4:3 w karnych z Arsenalem ) chciałbym bardzo kupić kogoś znanego. Ale pewnie i tak nikt nie przejdzie. Może odejść na urlop i znaleźć inny klub w Hiszpanii np ... hmm

warmup
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: warmup » 28 gru 2005, 11:36

a ja mam pytanie dlaczego jak gram z brejdakiem na necie w fma to jak patrze na profil zawodnika np. magiery to kosztuje zalozmy 100.000 a jak moj brejdak patrzy u siebie to kosztuje drozej czemu jest tak ze on ma inne wartsci zawdonikow???nurtuje mnie to :P
a druga prosba to podeslal by ktos tutaj jakies fajne treningi??bo ja kompletnie nie umiem tego ustawiac i nie lubie sie w tym bawic takze bardzo o to prosze z gory wielkie thx!

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 28 gru 2005, 13:11

właśnie skończyłem grać Borussią pierwszy sezon ;) 3. miejsce i puchar niemiec. lecz teraz zaczynam grać w Conferance w Angli. nie wiem czym zaczne ale zobacze jeszcze. mógłby mi ktoś polecić jakiś dobrych zawodników na tą lige za 0zł. a co do trenigów to w 06 chyba najlepiej z tej serii jest to zrobione ;) b. prosto się je ustawi. w okresie przygotowawczym polecam ci mieć na najwyższym kondycje. a w sezonie to sobie łatwo ustawisz.

warmup
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: warmup » 28 gru 2005, 16:03

no to tak kiedy gramy to gadamy przez skype i jak ja sprawdzam cene to i on sprawdza cene!takze nie wiem dlaczego tak jest obydwaj mamy wartosci w zlotych...a co do treningow to powiem szczerze ze nie chce mi sie tego ustawiac w opcjach sobie przestawilem ze asystent robi to za mnie ale jakos mu nie ufam:P:P pozdro

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 28 gru 2005, 18:12

Chabangu na jakiej bazie danych on występuję?i skad on jest
gram wisła 2 sezon kupiłem Silve ale w drugim sezonie zaczyna popełniać głupie błędy!Gram na updacie 1.0 czy Guarin jest nadal dobry bo przychodzi do mnie po sezonie??

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 28 gru 2005, 20:04

u mnie w Lechu się sprawdzał przez sezon 08/09 :D więc jest wiecznie dobry!

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 29 gru 2005, 10:51

Czesc. Gram 1 sezon Elche. Gra sie fajnie tylko mam malo kasy. Choce awasnsowac do 1 lig hiszpanskiej. Kogo mi polecicie. Trzeba mi zawodaników tanich ale dobrych. Najlepiej zeby byli na wolnym transferze
Z góry dzieki

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 29 gru 2005, 10:52

Czesc. Gram 1 sezon Elche. Gra sie fajnie tylko mam malo kasy. Choce awasnsowac do 1 lig hiszpanskiej. Kogo mi polecicie. Trzeba mi zawodaników tanich ale dobrych. Najlepiej zeby byli na wolnym transferze
Z góry dzieki

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 29 gru 2005, 11:07

Na wolnym trnsferze do drugiej ligi hiszpanskiej bedzie Basinas :)

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 29 gru 2005, 11:57

Basinasa juz mam, ale nie spisuje sie dobrze. Wiec kogo mi jeszcze polecicie

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 29 gru 2005, 12:30

prosiłbym o jakies porady dotyczace treningu, bo moji piłkarze nie rozwijaja sie tak jak bym sobie tego zyczył.
trenujacych podzieliłem na grupy: bramkarze, stoperzy, boczni obroncy, def pomocnicy, srodkowi pomocnicy, ofensywni pomocnicy i napastnicy
kazda formacja ma odpowiednio dopasowane(mysle ze odpowiednio) intensywnosci trenowania poszczególnych umiejetnosci(np.stoperzy wysoka siła i obrona, a niski atak czy stałe fragmenty)
zatrudniłem tez kilku nowych trenerów, tak aby do kazdej umiejetnosci przypisane było jak najwiecej "gwiazdek"(prawie do wszystkich mam 5 gwiazdek), a mimo to moim piłkarzom strzałki nie skacza go góry zbyt czesto, a czasami nawet spadaja w dół
Bardzo prosze o jakies rady w tej sprawie
mam jeszcze jeden problem. mianowicie moja ambicja wynosi tylko 3 :?
nie wiecie od czego to zalezy??
Z góry dzieki za pomoc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”