Jak porównasz ostatnie pojedynki z Bayernem to Barca wypada bardzo jak na amatorską drużynęDelpiero14 pisze: ↑09 gru 2021, 14:35Może znienawidził ich po tych regularnych wpierdolach jakie Bayern uskutecznia na Barcelonie już od dobrych kilku lat![]()

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 09 gru 2021, 14:38
Jak porównasz ostatnie pojedynki z Bayernem to Barca wypada bardzo jak na amatorską drużynęDelpiero14 pisze: ↑09 gru 2021, 14:35Może znienawidził ich po tych regularnych wpierdolach jakie Bayern uskutecznia na Barcelonie już od dobrych kilku lat![]()
Ojciecdyrektor

Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 09 gru 2021, 15:05
zupełnie nie jestem pamiętliwych w takich sprawach, swój czas miała Barca gdy stworzyli pod wodzą Guardioli zespół wszechczasów, dawali masę radości , stworzyli nową jakość w tej dyscyplinie, i mi to zupełnie wystarczy, wszak nic nie trwa wiecznie i nie jest dane raz na zawszeDelpiero14 pisze: ↑09 gru 2021, 14:35Może znienawidził ich po tych regularnych wpierdolach jakie Bayern uskutecznia na Barcelonie już od dobrych kilku lat![]()
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EmilR9 » 09 gru 2021, 15:31
Rzeczywiście euro 2016 było na wyższym poziomie, można je wygrać samymi remisamiKesz pisze: ↑09 gru 2021, 11:17To Cristiano Ronaldo walił wiele lat głową w mur z średnią reprezentacją. Portugalia dopiero ma generację lepszych zawodników a wygrana Euro, turnieju znacznie silniejszego od CA i to z znacznie słabszą kadrowo kadrą Portugalii od Argentyny, to znacznie większy sukces niż Messi jaki z dream teamem Albicelestes nie mógł nic wygrać.
EmilR9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 09 gru 2021, 16:16
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 09 gru 2021, 16:19
to sobie zobacz ile punktów w rankingu uefa mają obie ligi. różnica 1/3 . to sporo. a biorąc pod uwagę że bayern robi tam większość europejskiej roboty to różnica w reszcie drużyn jest zdecydowana. ale to każdy wie. Ale to już nie pasuje do narracji
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 09 gru 2021, 16:21
Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 gru 2021, 16:23
cloner
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 gru 2021, 16:28
Zrobilem identycznie, gdy to sprawdziłem dziś
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 gru 2021, 16:33
Tomusmc
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 gru 2021, 16:46
RoyKeane, idź się gdzieś przewietrzyć, bo już nie rozróżniasz La Ligi od Ameryki Południowej.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 09 gru 2021, 16:51
bo jakiś nieuk nie wie jaki skrót ma ten kontynent to nie moja wina
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 09 gru 2021, 17:34
Śmiem wątpić czy takie Levante, Cadiz czy Elche są na wyższym poziomie niż Augsburg, Arminia czy Stuttgart....
Eyesmon
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio