Sklad i lad ma chociazby moj avatar, ktory wyroznia mnie od golych dup. W temacie Juventusu jestem ekspertem, nie musze sie tym chwalic od razu, ale z czasem to zrozumiesz. Bede sie staral wypowiadac tylko w tym konkretnym temacie. Bo reszta to dla was trolling. Ale kocham czytac wpisy Interistow "ciesze sie, ze doczekalem takich czasow. Ale klepiemy pile z Salernitana. To najlepszy Inter za mojego zycia. Oby tak na wiosne z Juventusem". Bo ja uwazam, ze ja jako kibic Juve moge trollowac, a oni? Oby do finalu LM. A tu pach 1/8 z Liverpoolem. Ale Juventus na wiosne. To odroznia nas, i nie nazywaj mnie trollem.HerskOner pisze: ↑18 gru 2021, 22:11Dałeś 248 wpisów co nijak ma się do słowa kilka. Ostrzeżenie, ban i nominacja (to akurat moja sprawka) wzięły się z tego, że z tych 248 postów 248 nie miało sensu, ładu ani składu. Co jest swego rodzaju wyczynem.Pinturicchio pisze: ↑18 gru 2021, 21:25Sluchajcie jestem tu nowy. Dalem kilka wpisow. A juz dostalem ostrzezenie, bana i nominacje na "dziwaka" roku.