Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 79

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 gru 2005, 0:48

luk1208 pisze:Arsenal zdobył dzisiaj 3 punkty na ciezkim obiektcie Charltona
Dla twojej wiadomosci to ten obiekt wcale nie jest taki "ciezki" a Charlton to nie jest druzyna wlasnego boiska
Wiecej pkt zdobyla na wyjezdzie niz u siebie :!: wiec twoja wypowiedz kloci sie z rzeczywistoscia :arrow:
2 zwyciestwa Charltonu u siebie przy 5 wyjazdowych
6 porazek u siebie - 3 na wyjezdzie
No chyba ze chodzi Tobie o ciezko budowle, konstrukcje obiektu itp :lol:

Widac rosna nowe gatunki Mikusiow

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2005, 12:43

Go Go Gunners !!
W końcu mogę powiedizęć, ze jestem zawodowolony z wyniku, podejrzewałem, że Arsenal wygra, ze strzeli wiecej niż 2 gole - ale sprawili mi na świeta miły prezent. [szkoda, ze Chelsa wygrała]
Odrobiliśmy 2 pkt do ManU. Reyes strzelił kolejna bramkę w kolejnym mczu, asyastował przy golu Dennisa [i niech ktoś mi powie, ze Dennis się wypalił :twisted: ]
Henry chyba jednak nie ma takiej sąłbej formy jak to czeher wcześniej pisał :P Z tego co widziałem to gra była taka sama jak w meczu z Chelsea i Charltonem - czyli dobra, tylko skutecznośc była zdecydowanie lepsza. Mam nadzieję że to nie tylko zasługa słabego przeciwnika, ale też jakieś swiatełko w tunelu, zwiastujące marsz w górę tabeli.
Dennis
Reyes
Henry
karny - Henry
Kolejny mecz cięzki na wyjeździe :? z Aston Villą - tym meczem kanonirzy albo udowodnią, że wszyszli z kryzysu, albo ... woel nawet nie myśleć.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 29 gru 2005, 14:00

Chyba wychodzicie z dołka po pierwszej wygranej na wyjeździe. :P Nie ma co, juz zaczynam się bać, bo w tym sezonie widać, że o drugie miejsce na pewno będą walczyć Liverpool (który gra ostatnio wyśmienicie :evil: ), Arsenal oraz United. Być może cały czas będzie się liczyć Tottenham (porażka z West Brom :shock: ) Grzesiu Rasiak się niepopisał :lol:
Wygraliście ze słabiutkim Portsmouth i zmniejszyliście stratę do nas do 9 punktów (w tym jeden mecz zaległy).
Przed Kanonierami mecz, który wydawać by się mogło powinni wygrać bez żadnych problemów, ale jednak na wyjeździe 8) Będzie remis :)
Chelsea juz nic nie powstrzyma przed zdobyciem mistrzostwa, a 3 listopada na Highbury dowiemy się kto zasługuje na drugie miejsce w tabeli na koniec półmetka ligi :twisted:

Pozdrawiam Kanonierów

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 29 gru 2005, 14:03

Manumef pisze: Chelsea juz nic nie powstrzyma przed zdobyciem mistrzostwa, a 3 listopada na Highbury dowiemy się kto zasługuje na drugie miejsce w tabeli na koniec półmetka ligi :twisted:
Stycznia. :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 gru 2005, 14:04

fieldy pisze:Kolejny mecz cięzki na wyjeździe z Aston Villą - tym meczem kanonirzy albo udowodnią, że wszyszli z kryzysu, albo ... woel nawet nie myśleć.
Ale duzo wazniejszy mecz czeka ich w wtorek, ten mecz bedzie prawdziwym wyznacznikiem ich formy :!: Mianowicie Arsenal gra z druzyna przez ktora dostaje bialej goraczki :arrow: MU
Juz widze te "rozmowy" pomiedzy fieldim a futbolowa zarowno przed meczem jak i po jego zakonczeniu :!:
Oczywisice ja bede kibicowac Dennisowi i spolce - zastanawiam sie czy nawet na nich nie postawic - ale to chyba troche ryzykowne

lucas1988
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas1988 » 29 gru 2005, 15:01

A ja nie jestem, aż tak zadowolony z tego zwycięstwa. Owszem cieszy mnie, że strzelił Henry i Reyes się odblokował, ale nie cieszy mnie to, z jakim przeciwnikiem wygraliśmy. Portsmouth to słaba drużyna, więc remis, albo porażka na własnym stadionie to byłaby to kompletna wtopa.

Bardzo mnie cieszy dzisiejsze zwycięstwo, jednak z takim przeciwnikiem to powinniśmy radzić se bez żadnych problemów. Ucieszę się porządnie, dopiero wtedy jak wygramy już za kilka dni z ManU.

Awatar użytkownika
Valverde
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valverde » 30 gru 2005, 0:46

lucas1988 pisze:A ja nie jestem, aż tak zadowolony
lucas1988 pisze:Bardzo mnie cieszy dzisiejsze zwycięstwo
:lol: Przeczysz sam sobie.

Trzeba przyznać, że Arsenal pokazał się ze świetnej strony w meczu z Portsmuth. Jednak biorąc pod uwagę siłę tej drużyny, to wysokie zwycięstwo Arsenalu nie było czymś wyjątowym :) .
Już 3 stycznia ciężki mecz dla moich Diabełków, potyczka z Kanonierami, czyli batalia o 2 miejsce :wink:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 30 gru 2005, 10:57

lucas1988 pisze: Ucieszę się porządnie, dopiero wtedy jak wygramy już za kilka dni z ManU.
Czyli co?? Do końca sezonu smutek będzie na Twojej twarzy gościł. :lol:
A 3 stycznia będziemy świdkami pięknego widowiska, mam nadzieje, że takiego do jakiego nas przyzwyczaiły te ekipy...na pytanie, kto wygra nie odpowiem, bo nie wiem oraz dlatego że obie drużyny są na swój sposób bliskie memu serduchu..pisząc "na swój sposób", mam na myśli sytuacje, gdzie jedną z nich darzę szacunkiem odrobinę bardziej niż tę drugą...ale po co tak od razu zdradzać swoje preferencje...gdzie wtedy mowa o tajemniczości?? :lol: Jednak sformułowanie, że będzie to mecz o 2 lokatę w Lidze Angielskiej jest troche nagięte, bo jest przecie takie przysłowie, że gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta ...czy tak nie będzie i w tym przypadku?? :? bo mi wcale nie tak trudno sobie wyobrazić, że ten świetnie spisujący się Liverpool przy odrobinie szczęścia wyprzedziłby te drużyny...walka będzie do końca, więc i emocji bez liku 8)
Pozdrawiam....

cranci
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cranci » 30 gru 2005, 11:13

http://allegro.pl/show_item.php?item=79456707 fajna koszulka dla Fana ARSENALU

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2005, 12:07

cranci pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=79456707 fajna koszulka dla Fana ARSENALU
wszystkie koszulki kanonierów sa fajne źą !!
a do allegro jest osobny temat - szukajcie a znajdziecie

Coraz głośniej móiw si o odejściu Roickiego z Dortmundu. Do Atletiko ni przejdzie - to już pewne. Może wróci temat Arsenalu ? kto wie, kto wie ....

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 30 gru 2005, 12:26

fieldy pisze:Coraz głośniej móiw si o odejściu Roickiego z Dortmundu. Do Atletiko ni przejdzie - to już pewne. Może wróci temat Arsenalu ? kto wie, kto wie ....
A ja gdzieś słyszałem, że ów Rosicky to już w Atletico jest :? już niby wszytko jest prawie gotowe...może w ostatniej chwili się rozmyślili...a Rosicky byłby wzmocnieniem chyba dla każdego klubu w Europie, bo takich graczy nigdy nie za dużo...dlatego na pewno i Arsenal miałby z takim piłkarzem w składzie większe szanse przeciwko swoim rywalom w lidze, jak i w Europie... obiło mi się też o uszy, że i Henry zostałby chętniej w Arsenalu, gdyby na Highbury zawitał Tomas...może to jest jakiś sposób...dwie pieczenie na jednym ogniu.. :lol:
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 gru 2005, 22:39

Po pierwsze, jest bardzo wątpliwe żeby Henry został w Arsenalu, no chyba, że wygrają Champions League, (wierzmy w to). Poza tym jak Barcelona prosi to się nie odmawia. Rosicky byłby naprawdę wielkim wzmocnieniem, bo niestety Wenger nie wykorzystuje w pełni potencjału Hleba. Prawda jest taka, że Gunners potrzebują lidera środka pola z prawdziego zadarzenia (takim jakim był Vieira, lub Roy Keane w United)
Sam Henry nie może ciągnąć tego wózka. Kolejny argument jest taki, że z Arsenalem Rosicky ma o wiele większe szanse na start w europejskich pucharach niż w Atletico. :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2005, 10:37

interia pisze:Arsenal, który niepokoi się utratą, z końcem sezonu, kluczowego gracza i kapitana Francuza Thierry'ego Henry'ego, musi też wypełnić lukę na środku obrony po odejściu (w lipcu, do Juventusu) innego Francuza, Patricka Vieiry.
ale bzury wypisują na tych portalach, zawsze myślaęłm, że to tylko onet.

Arsenal niepokoi się utrata Henry'ego końcem sezonu, ciekawe czemu ni napisali gzie niby odchodzi bo chętnie bym się owiedział. I nie pizcie mi że do Barcy - bo jeszcze sie rok nie skończył a oni juz piszą gdzi ebędize grał pod koniec sezonu :roll:
dobrze, ze napisali pozycję Vieiry bo ja zawsze myślałem, że był pomocnikiem :lol:
duch99 pisze:Po pierwsze, jest bardzo wątpliwe żeby Henry został w Arsenalu, no chyba, że wygrają Champions League, (wierzmy w to). Poza tym jak Barcelona prosi to się nie odmawia
Fabregas odmówił :lol:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 31 gru 2005, 10:47

fieldy pisze:Fabregas odmówił
on nie odmówił :P on poprostu wiedział ze w Arsenalu dostanie szybciej okazje gry i dlatego przeszedł, w Barcelonie nie mogłi mu tego zagwarantowac :!: ale wieze ze kiedys wróci do domu i bedzie kierował grą Barcy :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 31 gru 2005, 11:44

luk1208 pisze: i bedzie kierował grą Barcy

Nie wystarczy wam Messi, Iniesta i Ronni wspolnie z Xavim. Fabregasa zostawcie lepiej w spokoju, niech sie kisi w Arsenalu, w ktorym za pewne wiele nie osiagnie, ale choc sie dorobi i pokopie pileczke.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”