Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jakko Tallus » 30 gru 2005, 23:57
Jakko Tallus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 gru 2005, 0:03
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jakko Tallus » 31 gru 2005, 0:12
Sylvinho zbliza sie niestety ku zachodowi (ze tak elokwentnie i kwieciscie sie wyraze). W wolnym przekladzie chodzi o to ze jest stary i dlugo juz nie pograNiggaz pisze:W Barcelonie zawsze było miejsce na wychowanków. To była taka cecha charakterystyczna klubu. W przypadku Gabriego jednak cierpliwość się chyba wyczerpała. Niestety kontuzje zepsuły mu karierę. Jeszcze 2 lata temu grał naprawdę dobrze. Przydawała się jego uniwersalność i zaangażowanie. Teraz jednak nie ma z niego pożytku za bardzo. Wiem, że to brzmi okrutnie, ale cóż poradzić. Life is brutal and full of zasadzkas. Fuera GabriNiech chociaż zabierze ze sobą Gio a Sylvinho niech zostanie. Poza tym w ich miejsce czekamy na Aurelio i Alvesa.
Krasomowczy Jacula jest the best. I masz tu Pawle racje - on rozgryzie kazda taktyke rywali na Mundialu.Niggaz pisze:PS: Wojtas fajny avatarNasz tajna broń na Mundialu
![]()
Jakko Tallus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 31 gru 2005, 0:23
Ja dla mnie to może mieć i 40 lat byle dobrze grał.Jakko Tallus pisze: W wolnym przekladzie chodzi o to ze jest stary i dlugo juz nie pogra![]()
![]()
Jakko Tallus pisze: Jak Gabri ma odejsc jak piszesz i kogos zabierac to niech lepiej zabierze Oleguera (alez zaraz zostane potepiony).
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 31 gru 2005, 9:44
Sylvinho to własinie mógl by po sezonie odejść jak ma na tą samą pozycje dojść Fabio Aurelio. Bo po co trzymać go na ławieNiech chociaż zabierze ze sobą Gio a Sylvinho niech zostanie. Poza tym w ich miejsce czekamy na Aurelio i Alvesa.
Gem16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 31 gru 2005, 10:05
31 lat - czas umieraćGem16 pisze: A i tak on już długo raczej nie pogra na wysokich obrotach bo wiekiem już nie taki młody jest niestety
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 31 gru 2005, 10:08
Gzie ja w swojej wypowiedzi napisałem żę jest stary i ma iść na emeryture i że teraz gra słabo31 lat - czas umierać Funeral to nic że teraz gra świetnie Crying or Very sad
Gem16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 31 gru 2005, 10:16
Gem16 pisze:Sylvinho to własinie mógl by po sezonie odejść jak ma na tą samą pozycje dojść Fabio Aurelio. Bo po co trzymać go na ławie
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 gru 2005, 10:56
Jakoś w pierwszej połowie poprzedniego sezonie nie protestował. Siedział na ławie bo Gio miał bardzo dobrą formę. Sylvinho według mnie mógł by być bardzo dobrym rezerwowym i to nie tylko przez rok...Gem16 pisze:Sylvinho to własinie mógl by po sezonie odejść jak ma na tą samą pozycje dojść Fabio Aurelio. Bo po co trzymać go na ławie
Młody nie jest ale jeszcze ponad półtora roku to on może bez problemu grać na takim poziomie jak teraz. Ja go tak szybko nie skreślam. Gio jest tylko o rok młodszy od niego więc też młody nie jest...Gem16 pisze:A i tak on już długo raczej nie pogra na wysokich obrotach bo wiekiem już nie taki młody jest niestety
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 31 gru 2005, 11:05
Ale akurat ci Brazylijczycy są już ograni na boiskach PD i na pewno nie będzie z nas drugiego Realu, gdzie sprowadzili graczy z lig płd amerykańskich i teraz płaczą że sie jeszcze nie zaaklimatyzowali i wogóle złe jedzenie dająTobik33 pisze:Alves i Aurelio (2 Brazylijczyków), jeszcze troche to zostaniemy drużyną Brazylijską, mysle że jak by odszedł Gabri można by na jego miejsce dać Damia'e który w tym sezonie został wypożyczony aby sie ogrywał. Wiadomo że Brazylijczycy są najlepsi, ale można by co jakiś czas wprowadzać jakiegoś Hiszpana...
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 gru 2005, 11:12
Zgodzę się z Tobą połowicznie. Baqtista także był ograny w Primera Division a wiadomo co się z nim stało. Kiedyś jak grał jeszcze na pozycji defensywnego pomocnika to nawet go chciałem do Barcy, przypominał mi Vieirę (nie tylko przez ten sam kolor skórykrzychu212 pisze: Ale akurat ci Brazylijczycy są już ograni na boiskach PD i na pewno nie będzie z nas drugiego Realu, gdzie sprowadzili graczy z lig płd amerykańskich i teraz płaczą że sie jeszcze nie zaaklimatyzowali i wogóle złe jedzenie dają
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 gru 2005, 11:25
Tobik33 pisze:Kiedyś jak grał jeszcze na pozycji defensywnego pomocnika to nawet go chciałem do Barcy, przypominał mi Vieirę
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 gru 2005, 12:18
Masz racje chciała go wtedy kiedy Real go chciał i grał wtedy jako napastnik, ale ja i tak bym go wolal jako defensywnego pomocnika, jeżeli nie idzie mu w napadzie dać na pomocnikaToudinho pisze: Z tego co wiem to Barcelona chciala Julio jako napastnika/mediapunto
Szkoda że już tak nie wymiata, ale to nie mój problem...Toudinho pisze:został przesunięty do środka napadu gdzie rowniez wymiatal az milo.
Znając Pereza to bardzo możliwe jest sprzedanie Baqtisty po sezonie, jeżeli nie zacznie grać tak jak od niego oczekują... Choć jest młody jeszcze ma bodaj 23-24 lata....Toudinho pisze: Perez nie sprzeda go po sezonie, bo nie tylko chyba ja wiaze z nim dosc duze nadzieje
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 31 gru 2005, 12:31
Znając Pana pereza to on wywali Baqtiste nie dlatego że słabo gra ale dlatego że nie pasuje mu do koncepcji Galacticos. Przecież Owen w tamtym sezonie całkiem całkim sobie radził a i go sprzedali bo był im nie potrzebny. Cociaż nie życze tego Baqtisicie bo on naprawde jest świetnym zawodnikiem co pokazał grając w Sevili.Znając Pereza to bardzo możliwe jest sprzedanie Baqtisty po sezonie, jeżeli nie zacznie grać tak jak od niego oczekują... Choć jest młody jeszcze ma bodaj 23-24 lata....
Gem16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 gru 2005, 12:40
Jak by tak było to by go do Realu nie sprowadzał...Gem16 pisze: Znając Pana pereza to on wywali Baqtiste nie dlatego że słabo gra ale dlatego że nie pasuje mu do koncepcji Galacticos.
Z Owenem to całkiem inny rozdział, Owen chciał grać, ale wtedy w klubie Ronaldo był w formie, a Raula przecież nikt nie wywalił by, Owen odszedł i bardzo dobrze zrobił, Anglikowi o dziwo liga Hiszpańska przypadła do gustuGem16 pisze:Przecież Owen w tamtym sezonie całkiem całkim sobie radził a i go sprzedali bo był im nie potrzebny.
Ja tam Baptiscie nic nie życze, w końcu gra u największego wrogaGem16 pisze:Cociaż nie życze tego Baqtisicie bo on naprawde jest świetnym zawodnikiem co pokazał grając w Sevili.
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio