Ty siewco śmierci, nawet tak nie żartuj.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 sty 2022, 12:05
Mi natomiast kolega kolegi opowiadał o historii pewnego antyszczepionkowca który po tym jak się dowiedział, że w PL już od dawna są obowiązkowe szczepienia to padł jakby był porażony piorunem. Jak go ocucili to się okazało, że jest sparaliżowany od szyi w górę.sickstick pisze: ↑23 sty 2022, 11:42BTW jaki dramat u koleżanki w pracy. Pobierała krew pacjentce (30 lat), ta wstała i po kilku krokach padła nieprzytomna. Jak ją ocucili to się okazało że... nie ma czucia od pasa w dół. Położyli ją w szpitalu, diagnoz tak dużo że aż wam nie powiem która jest aktualna - że zawał, że uszkodzenie nerwu, że uraz na poziomie psychologicznym. Koleżanka załamana, że prawie zabiła pacjentkę (gdzie oczywiście na 99,9% to nie jej wina, tylko zbieg okoliczności). I tutaj uwaga przechodzę do merituum - okazało się że pacjentka była 1 dzień po przyjęciu 3 dawki, a szefowa tego laboratorium pocieszała tą moją koleżankę mówiąc, że to nie pierwsza taka dziwna akcja z pacjentem po 3 dawce. CiekawieJa sobie narazie przypominającą odpuszczę.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sty 2022, 12:08
Typowa bajka prawnika.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 23 sty 2022, 13:04
Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 23 sty 2022, 13:21
Einstein kiedyś dobrze powiedział " człowiek używa mózgu od momentu narodzin do momentu zakupu telewizora".Ojciecdyrektor pisze: ↑23 sty 2022, 13:04Kiedyś mój znajomy zjadł kotleta schabowego z ziemniakami, godzinę później dostał zawału i umarł.
Od tego czasu ta potrawa jest dla mnie Tabu!
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 23 sty 2022, 13:25
Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 23 sty 2022, 13:36
Ale ja mówię o przykładach o których wiem a nie o tych o których przeczytałem.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 23 sty 2022, 13:42
Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 sty 2022, 14:14
Gdyby Einstein żył w obecnych czasach i dowiedział się o tym jakie pierdoły tu wypisujecie to zrewidowałby swój pogląd i wskazał na to, że używaliście mózgów do momentu podłączenia sieci światłowodowej. Cała wasza aktywność jest zaprzeczeniem tego co robił Einstein i temu co było dla niego najważniejsze. Nauce.seba82 pisze: ↑23 sty 2022, 13:21Moja nowa dziewczyna jest pielęgniarką i ma do czynienia z covidem codziennie. Byliśmy na Sylwka u drugiej jej koleżanki, która pracuje w punkcie szczepień (sama mnie szczepiła).
Ale nie będę pisał o przypadkach z życia wziętych tutaj, bo zaraz padnie argument, że antyszczepionkowcy, plaskoziemcy itd
Bo oczywiście moja dziewczyna, która się ze mną szczepiła, kłamie mi i jest pierdolniętym antyszczepionkowcem.
A potem będzie taki komentarz:
Einstein kiedyś dobrze powiedział " człowiek używa mózgu od momentu narodzin do momentu zakupu telewizora".Ojciecdyrektor pisze: ↑23 sty 2022, 13:04Kiedyś mój znajomy zjadł kotleta schabowego z ziemniakami, godzinę później dostał zawału i umarł.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 sty 2022, 14:15
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 23 sty 2022, 14:21
Jak ten kij ma odgałęzienia to wiem, że go ciężko wyjąć.MarcinW pisze: ↑23 sty 2022, 14:14Gdyby Einstein żył w obecnych czasach i dowiedział się o tym jakie pierdoły tu wypisujecie to zrewidowałby swój pogląd i wskazał na to, że używaliście mózgów do momentu podłączenia sieci światłowodowej. Cała wasza aktywność jest zaprzeczeniem tego co robił Einstein i temu co było dla niego najważniejsze. Nauce.seba82 pisze: ↑23 sty 2022, 13:21Moja nowa dziewczyna jest pielęgniarką i ma do czynienia z covidem codziennie. Byliśmy na Sylwka u drugiej jej koleżanki, która pracuje w punkcie szczepień (sama mnie szczepiła).
Ale nie będę pisał o przypadkach z życia wziętych tutaj, bo zaraz padnie argument, że antyszczepionkowcy, plaskoziemcy itd
Bo oczywiście moja dziewczyna, która się ze mną szczepiła, kłamie mi i jest pierdolniętym antyszczepionkowcem.
A potem będzie taki komentarz:
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 23 sty 2022, 15:58
Eyesmon
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 sty 2022, 16:37
sickstick
seba82
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio