Opisz poprzednika - Strona 128

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 gru 2005, 22:37

bagg

Dla mnie Najlepszy Forumowicz 2005 8) Ma zaledwie 14 lat ,a podobnie jak Corinthians pisze z głowa :wink:

Kibic Juventusu :twisted: (lepiej wybrac nie mogl :D ) Ma dosc przyjemnego avarara :)

Podróznik :wink:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 702

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 gru 2005, 22:53

Ibrahimovic- widze, że zależy mu na tym by ktoś go opisał. Zrobię mu tą przyjemność.
Jak wiadomo Ibrahimovic jest kibicem Juve. Bardzo często bierze udział w róznego rosdzaju sprzeczkach mających na celu udowodnienie wyższości jego ukochanego klubu, ale wiadomo fana calcio pewne rzeczy zobowiązują. Oprócz kłótni z kibicami z Mediolanu, broni męskości w temacie' Piękny wygląd' . Kremy i balsamy nie dla niego, choć zęby myje, podobno. Poza tym nie wie gdzie stawiać przecinek. Tyle.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 gru 2005, 22:57

'Piotrek'- bardzo ciekawa postać, jest już znami dlugo nie nabija, poczycie humoru ma spore, potrafi powiedziec cos dobrego :lol: jego zywiol to temat "Pytania do..?"...ogolnie mam pozytywne zdanie o nim spoko ziąą z niego. :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 gru 2005, 23:00

'Piotrek' pisze:Ibrahimovic- widze, że zależy mu na tym by ktoś go opisał

:witam:
'Piotrek' pisze:Zrobię mu tą przyjemność.
:beer:

'Piotrek' pisze:Poza tym nie wie gdzie stawiać przecinek

:oops:

Piotrek - tworca bardzo fajnego tematu "Pytania do" ,ma duze poczucie humoru ,słucha Kazika :) ,slyszalem od jednego usera ,ze jest fanem Juve :roll: ,ale nie wiem czy to prawda :twisted: Ma świetnego avatara :lol: Ważna postac Wielkiej Gali - "Złote usta 2005"

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 30 gru 2005, 23:03

Toudinho - niewiarygodny gościu. Najpierw piszę b. ciekawie, a chwilę potem niszczy moje zdanie o nim pisząc jakieś idiotyczne teorie. Jego żywioł to piłka hiszpańska. Nie mam pojęcia ile ma lat, nie wiem też ile lat kibicuje Realowi...ale mogę stwierdzić, że do 'sezonowców' to on nie należy.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 gru 2005, 23:08

bagg- "zebra z krwi i kości" - nie powie złego slowa na kogoś z wojowników Juve...zresztą kto powie coś złego na swojego skoro grają jak maszynka :wink: (chyba tylko ja :wink: )mialem z nim kilka sporów prowokacji itp, ale zdanie mam o nim spoko, jako jedenz nielicznych włochów, który dość często odwiedza hiszpanie chodzi mi o to ze nie siedzi ciągle w jednym temacie, juz niedlugo od roku u nas, postów sporo ale nie nabija...avatarek dobry a sig jeszcze lepszy :wink:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 31 gru 2005, 9:41

bagg
kibic Juventusu. Wszystkim mówi , że ma 13 lat , ale ja wiem swoje. Ma ich napewno koło 20. Ci , którzy o tym wiedzieli długo tu nie zagrzali miejsca (Mikuś , Mathiasek czy Blant). Jako , że gdy ten post ujrzy światło dzienne , ja już będę potępiony (czyt.zbanowany) to spróbuje jeszcze coś napisać.
Bagg jest też miłośnikiem pięknych kobiet , ma jedną w avatarku. Zawsze trzyma się ze swoimi kibicami. Nie długo pewnie zostanie nagrodzony jakąś fajną/pozytywną rangą. To narazie tyle , pozdo.

Toudinho
jeden z członków Białej Armii. Wie , że źle się dzieje w Madrycie i często o tym piszę. Ktoś tam popisał , że często po mądrych postach , wypisuje jakieś idiotyczne , ale ja tego nie zauważyłem. Z tego co wiem to lubi sobie pograć w FMa.
Dla mnie postać jak najbardziej pozytywna.
pozdro

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 gru 2005, 9:57

Diamen23 - Mój mestre w sprawach photoshopa :P Jako jedeny zainteresował się pomocą dla mnie :) Można go spotkać w kilku tematach m.in. - "sigi,avatary..." "mp3 poszukiwane" czy też w grach forumowych :) Ma sporą wiedzę na temat piłki :) Mieszka w Gliwicach, czyli całkiem niedalko mnie... :)

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 gru 2005, 10:05

meecik_mks
Na bank kibic Man Utd i nie wygląda na sezonowca.Sądząc po avatarze bardzo Lubi Alana Smitha.Widac że przepada też za Linkin Park a to dobrze.Mógłby troche wiecej pisać w temacie o Hiszpanii :lol: spoko koleś

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2005, 10:07

meecik_mks - dużo pisze w tym temacie, tym samym sprawiając nam, starym wyjadaczom :lol: wiele kłopotów. No bo jak opisac kogoś, kto jest z nami tak krótko [w sensie, że mało pisze] i jeśli już jest to w tematach czysto nie piłkarskich :?
Chłopak interesuje się grafiką, jest początkujcy, ale kazdy kiedyś zaczyna. Wkleił zdjecie na forum bardzo szybko, aby zacżąć go porównywać do jego słynnijsego sobowtóra - Alana Smitha, obaj grj na tej samej pozycji, obaj mają podobną historię :lol:
W temacie o najlepszej kapeli się na razie nie wypowieadał, wiec muszę stwierdzić, że słuchu nie posiada, tymbardziej że w sigu widnieje podobizna pewnych "muzyków" - no cóż o gustach się nie dyskutuje, ale ja dyskutowć wcale nie chcę - moim zadaniem jst nawrócić chłopaka :wink:
Enough

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 31 gru 2005, 10:42

Ultras - Kibic Realu (-)...Najczęściej pisze w temacie Mecze przez Internet oraz w Lidze Hiszpańskiej. Ma dobrą wiedzę o piłce i można z nim pogadac.

Fieldy - Fan Arsenalu (-+) Nie lubi Chelsea jak i każdy kibic Kanonierów, ma fajnego siga i jest lubiany. Koleś ma poukładane w główce i uczęszcza na innym ciekawym forum.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 gru 2005, 11:17

herdek fan najwiekszego mojego rywala Blaugrany. Wielbiciel katalońskich talentów, jak i ludzi tqworzących historie Barcelony takich jak Cruyff, nie wiem ile ma lat i czy wogole pamięta jego gre. Nie nabija ani troche jest z nami dość długo, ogolnie pozytywna posać w moich odczuciach.

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 gru 2005, 11:23

Toudinho - postać jak nabardziej mi obojętna. Nie zauważył bym gdyby zniknął z tego forum :lol: Do tej pory nie wymieniliśmy po między sobą chyba ani jednego słowa :shock: tym bardziej to dziwi bo obaj jesteśmy tu już prawie od półtora roku :lol: może uda odrobić się te zaległości :wink: Stanu jego wiedzy nie znam , rodzaji postów także , ale wiem , że nie lubi się z innym fanem Realu Smithem

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 gru 2005, 11:29

serek408- Fan Interu, klubudo ktorego mam sentyment, klubu w którym gra moj ulubiony pilkarz który doniedawna wkrecał bolków na SB (Figo)Od kąd pamiętam serek408 zawsze trzymal z Interem, twardo broni, swoich ulubioencow. Mimo ze on nie zauważa mojej obecności ja jego zauwazylem, czasem odwiedzam temat o Interze, czasem coś napisze :wink: nie wiem ile ma lat, ale fan z niego pelną gębą, z klubem na diobre i na zle :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 31 gru 2005, 11:34

Toudinho - Wielki fan Realu ,bardzo aktywny w temacie Realu ,kiedys nawet zamieszczal bramki w formie zdjęc :wink: ze strzalkami ,fajne to bylo :wink: Jego ulubionym pilkarzem jest Figo ,musial zmienic nicka gdy ten przeszedl do Interu ,to przykre ,mam nadzieje ,ze mnie to nie czeka :?

Pare razy ostro wymienialismy poglady :twisted: ostro bylo.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”