Patologie (temat nielegalny) - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 sty 2022, 16:45

Hannibal pisze:
27 sty 2022, 15:23
Co do Słowika - taki człowiek powinien siedzieć za kratami dożywotnio, a nie lansować się na celebrytę . Reakcja większości ludzi odpowiednia, Najman strzelił sobie w kolano. Karma.
Bzdura i to ogromna.
Pisałem wyżej, zyskuje i Najman i pan Banasiak. Jeden znalazł sponsora, a drugi ma gdzie prać swój hajs. Cała filozofia.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 sty 2022, 18:08

Eyesmon pisze:
27 sty 2022, 15:15
To tak jakby Hitlera skazać na 25 lat, wyszedłby i robił za Bossa MMA
Jak ludzie będą chcieli Hitlera to spoko, pod warunkiem, że nie łamie prawa, czyli nie propaguje ustrojów, których w Polsce nie można. A słowik z tego co wiem żadnego prawa nie łapie, po prostu wziął go NAjman, żeby było głośno. I najgłośniej jest właśnie przez ludzi, którym to się nie podoba i to oni robią mu reklame.

A czemu od 18 lat? To jest strasznie głupie pytanie. Dlatego, że musi być jakaś bariera od której przyjmujemy, że człowiek jest w pełni świadomy swoich czynów i może brać za nie konsekwencje.
Hannibal pisze:
27 sty 2022, 15:29
Tak, ale raczej niezbyt dobrze i jestem pewien, że raczej cała sytuacja ze Słowikiem nie wyjdzie mu na dobre.
Uwierz, że wyjdzie. Najman zarabia na reklamach i dla niego ważne jest, żeby o nim mówili, a czy dobrze czy źle to najmniej ważne.
HerskOner pisze:
27 sty 2022, 15:49
A nie uważasz że dozywocie za to co robi szef mafii i jesteś bystrym gościem, doskonale wiesz ile zrobił i uważasz że nie powinien ktoś taki siedzieć dożywocia?
Gdzie ja takie coś napisałęm? Uważam, żę jeśli WYSZEDŁ z wiezienia i jest na wolności to ma takie same prawa jak inni. Gdyby dostał dożywocie to nie byłoby tematu, a czy powinien to nie wiem - nie mam nawet pojęcia jakie miał zaruzty i ile siedział.
HerskOner pisze:
27 sty 2022, 15:49
A jakby pedofil morderca zgwałcił 8 latke a potem ja zabił, odsiedział 25 lat i wyszedł to też ma czysta kartę? I byś nie miał nic przeciwko że ktoś zrobił z niego twarz federacji sportowej?
Jestem za tym, żeby za pedofiie bylo dożywocie. Po drugie naplułbym w twarz każdemu który by to oglądał, natomaist nie mozna człowiekowi zabraniać legalnie zarabiać na chleb. To co, on juz nie może nigdy pracować w piekarni, w kinie czy jako twarz czegokolwiek? Będizemy wybierać mu zawód czy po prostu damy mu socjal do końca życia?
10 pisze:
27 sty 2022, 16:37
Jest szkodliwe społecznie. Młode bezrefleksyjne dzbany mogą w nim widzieć autorytet, skoro jest bezkrytycznie wynoszony na tron.
Chodzenie na stadion i emocjonowanie się piłką wzbudza często agresję, więc też jest szkodliwe społecznie. Samo oglądanie ludzi bijących się też może być szkodliwe społecznie. Ogólnie to wszystko może być. To zabrońmy też politykom, celebrytom i wszystkim bycie twarzą, a czemu nie? Polityce to szumowiny i okłamują, celebryci to puste dzbany albo chwala się, że ich puknęła cała kapela, to co, nie jest to szkodliwe społecznie, jeśli ludzie zobaczą w nich autorytet? A jak piłkarz ywjdzie i zaczyna klnąć, zdradzać albo ruchać siostrę żony to nie jest szkodliwe społecznie, że jest gwiazdą i wzorem dla młodych?

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 27 sty 2022, 18:14

DDK pisze:
27 sty 2022, 18:08
Uważam, żę jeśli WYSZEDŁ z wiezienia i jest na wolności to ma takie same prawa jak inni.
Wciaż ma chyba z 5 spraw w toku, do tego zakaz opuszczania kraju i policyjny dozór.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 sty 2022, 18:16

No i to są konsekwencje. Z tym, że dopóki nie zostanie za to prawomocnego wyroku to jest niewinny. Już byli tacy co siedzieli 20 lat, a finalnie okazywało się, że są niewinni, więc jak sprawy się skończą to wtedy poniesie konsekwencje zgodnie z KK. Prawdopodobnie wróci do kryminału i tyle będzie z jego bycia twarzą. Ale dopóki jest na wolności to niech sobie będzie twarzą nawet Bonda.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 27 sty 2022, 20:20

DDK pisze:
27 sty 2022, 18:16
No i to są konsekwencje. Z tym, że dopóki nie zostanie za to prawomocnego wyroku to jest niewinny. Już byli tacy co siedzieli 20 lat, a finalnie okazywało się, że są niewinni, więc jak sprawy się skończą to wtedy poniesie konsekwencje zgodnie z KK. Prawdopodobnie wróci do kryminału i tyle będzie z jego bycia twarzą. Ale dopóki jest na wolności to niech sobie będzie twarzą nawet Bonda.
Ty tak na serio? z tym co piszesz byś się wpasował idealnie w tego burmistrza i Najmana. Mówimy tu o mordercy, gwałcicielu człowieku jaki terroryzował Polskę a teraz ma być twarzą organizacji MMA która nastawiona jest na walki freaków w tym influencerów, celebrytów i wykolejeńców życiowych którzy już zyskali popularność i gdzieś tam młodzież śledzi ich ruchy w mediach społecznościowych. Niby w taki cyrk wpasowałby się idealnie, jednak swego czasu była w internecie walka z promowaniem patologii, ludzie jacy na transmisjach pili alkohol, bili się między sobą, awanturowali z rodziną albo katowali swoje dziewczyny lub próbowali je rozbierać na transmisji wbrew ich woli. Ostatecznie wyszło na to, że youtube zaczął banować tego typu kanały i wydawało się, że skończy się ten trend ale wtedy właśnie powstały gale MMA dla takich ludzi, niby to nie takie złe, w końcu zamiast chlać i się awanturować przed kamerką, to poszli na siłownię, zaczęli trenować, pracować nad sobą i występowali w tych walkach... Ok, mi to nie wadziło w sumie... Jednak z biegiem czasu szło to coraz dalej... Organizowanie takich gal okazało się łatwą kasą. Co więcej, mam wrażenie, że ten patologiczny trend w internecie też wpłynął na telewizję gdzie pojawiły się różne seriale paradokumentalne. Ludzie lubią oglądać i śledzić życie innych a im bardziej kontrowersyjne im bardziej głupie, to tym bardziej ich przyciąga. Tego typu łatwy pieniądz zaczął przyciągać naśladowców i wszystko się nakręcało.

Organizatorzy takich gal grzebią coraz bardziej, biorąc pod swoje skrzydła coraz to różne osoby i gdzieś musi być granica, bo promowanie jednak Organizacji jaką śledzą dzieciaki, umówmy się, nikt kto traktuje poważnie MMA nie będzie nastawiał się na tego typu gale, sam oglądam bardzo często gale UFC czy nawet KSW i w przypadku MMA VIP czy FAME MMA - to kompletnie nie znam tych ludzi co tam walczą, ale te dzieciaki jakie siedzą dzisiaj w youtubach ich znają, one ich promują i to one powodują, że te osoby gdzieś w tych internetach funkcjonują, że dostają zaproszenie na takie gale i już wystarczy fakt, że sama gala swoimi uczestnikami wzbudza kontrowersje i już daje argument, że to jakaś nowa forma promocji patologii w mediach jaka powinna być ukrócona, czas z tym walczyć. Co innego sytuacja w KSW gdzie wzięto Pudziana i Najmana a co innego branie i promowanie ludzi którzy wsławili się głównie tym, że siedzieli w więzieniu za pobicie żony albo dali się wyruchać zbiorowo.

Słowik tutaj to jest wisienka na torcie tego całego syfu, idealna twarz dla takiej organizacji i dla takich ludzi i jeszcze by brakowało by młodzi ludzie mieli śledzić jego historię i dokonania, bo tak jak większość odbierze to negatywnie i uzna, że to kawał zbira tak innym będzie on imponował. Takich ludzi w dzisiejszych czasach trzeba trzymać z daleka od mediów czy jakiegokolwiek upubliczniania gdziekolwiek.

Porównania tutaj do piłkarzy jacy dopuścili się zdrady, albo gwałtu albo do kiboli stadionowych jest po prostu głupie, zupełnie inna skala sytuacji. Tak jak w przypadku piłkarzy mówimy o osobach publicznych tak oni nie wykorzystują faktu, że zgwałcili jakąś kobietę do promocji siebie i na tym budują swoją karierę. Jakiś głupi gówniarz stwierdzi, że skoro takie działania są nagradzane, to albo dopuszczą się gwałtu albo jakaś małolata obskoczy wszystkich popularniejszych influencerów i zaistnieje w dzisiejszym społeczeństwie jako gwiazda.

Słowik jak wspomniałem, to po prostu kwintesencja tego wszystkiego i niezła ironia, że właśnie najbardziej popieprzoną organizację w Polsce promuję właśnie największy bandyta i nie pojmuje jak na taką demoralizacje może być przyzwolenie.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 sty 2022, 20:29

Kesz pisze:
27 sty 2022, 20:20
Niby w taki cyrk wpasowałby się idealnie, jednak swego czasu była w internecie walka z promowaniem patologii, ludzie jacy na transmisjach pili alkohol, bili się między sobą, awanturowali z rodziną albo katowali swoje dziewczyny lub próbowali je rozbierać na transmisji wbrew ich woli.
Po 1 porównujesz gościa, który po wyjściu z więzienia chce robić coś legalnie do ludzi, którzy łapią prawo.
Kesz pisze:
Tego typu łatwy pieniądz zaczął przyciągać naśladowców i wszystko się nakręcało.
No zgadza się. Ludzie chcą chleba i igrzysk. I dla niektórych idolem będzie Terry, a dla innych Najman, a dla innych słowik. Powtarzam po raz kolejny - uważam, że to jest ordynarne, ale nie możemy tego zakazać, bo byśmy musieli ludzi któzy wychodzą z wiezienia eliminować całkowicie z życia publicznego.
Kesz pisze:
Porównania tutaj do piłkarzy jacy dopuścili się zdrady, albo gwałtu albo do kiboli stadionowych jest po prostu głupie, zupełnie inna skala sytuacji.
Sorry, ale jeśli porównujesz to, że gość jest twarzą gali do tego, że ktoś bije swoją partnerkę to nie powinieneś wyskakiwać z takim tekstem, bo to dopiero Twoje porównanie jest głupie.
Kesz pisze:
Tak jak w przypadku piłkarzy mówimy o osobach publicznych tak oni nie wykorzystują faktu, że zgwałcili jakąś kobietę do promocji siebie i na tym budują swoją karierę
No, a jak Terry po zakonczeniu kariery będzie chciał być gwiazda talkshow to co wtedy? traktujemy go jako człowieka, jako piłkarza czy jako ostatnią medne za to co zrobił? A co z Robinho? TO NIE TOBIE DECYDOWAĆ co ludize chcą oglądać i co ich kręci.
Kesz pisze:
nie pojmuje jak na taką demoralizacje może być przyzwolenie.
Ja nie pojmuje jak może być przyzwolenie na zabranianie człowiekowi sponsorowania/bycia twarzą czy bycia wspówłaścicielem gali. Nie wierze, jak można dawać przyzwolenie na to, żeby zakazać ludziom występowania w mediach tylko dlatego, że tak nam się podoba. Jak dojdziemy do wniosku, że Twoje posty są tutaj demoralizujące to też możemy być za tym, żeby Ci zakazać pisać w internecie albo w ogóle się wypowiadać?

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 27 sty 2022, 20:43

DDK ty nie rozumiesz że najwięksi bandyci w tym kraju zalsuguja na wieczne potępienie? Tak jak mordercy, tak jak pedofile. WIECZNE potępienie. Nie każdy zasluguje na drugą szansę.

W cywilizowanym kraju każdy morderca z premedytacją, zwyrodnialec i szef gangu powinien być odjebany. To jest jedyną sprawiedliwość.

WIECZNE POTĘPIENIE. Za złodziejstwo nie. Za pobicie kogoś bez zamiaru nie wiem zabicia - nie. Ale za morderstwa, zlecenia, zamachy, gwałty NA TAKA SKALĘ wieczne potepienie. A ty przyjmujesz narrację e spoko odsiedział to spoko, niech sobie robi co chce.

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 27 sty 2022, 20:54

Zlecenia morderstw itd ale ile oni małych rodzinnych biznesów zrujnowali.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 27 sty 2022, 20:58

Po 1 porównujesz gościa, który po wyjściu z więzienia chce robić coś legalnie do ludzi, którzy łapią prawo
Mówisz to z takim przekonaniem a skąd wiesz czy on działa legalnie? może to dla niego forma prania brudnych pieniędzy? takie gdybanie. Ostatnie o czym bym pomyślał, to, że Słowik działa z czymś legalnie, on nawet siedząc w pierdlu handlował narkotykami. Nie znamy kulis tego wszystkiego, więc trudno tutaj mówić cokolwiek.
Sorry, ale jeśli porównujesz to, że gość jest twarzą gali do tego, że ktoś bije swoją partnerkę to nie powinieneś wyskakiwać z takim tekstem, bo to dopiero Twoje porównanie jest głupie
Chyba wyciągnąłeś z kontekstu, bo mam wrażenie, że te gwałty odniosłeś do Słowika a miałem na myśli twój przykład z piłkarzami a dalsza część wypowiedzi miała miejsce tutaj :
Tak jak w przypadku piłkarzy mówimy o osobach publicznych tak oni nie wykorzystują faktu, że zgwałcili jakąś kobietę do promocji siebie i na tym budują swoją karierę
No, a jak Terry po zakonczeniu kariery będzie chciał być gwiazda talkshow to co wtedy? traktujemy go jako człowieka, jako piłkarza czy jako ostatnią medne za to co zrobił? A co z Robinho? TO NIE TOBIE DECYDOWAĆ co ludize chcą oglądać i co ich kręci
Ale Terry nie jest gwiazdą talk show a Robinho? pewnie nigdy nie wyląduje w więzieniu bo chroni go brazylijskie prawo, ale oni nie tworzą z swoich wybryków kariery czy sławy więc to takie znowu gadanie "co by było gdyby" ... Ja mówię tu o realnych sytuacjach jakie mają miejsce a nie czy np. Hajto pójdzie do mediów, założy kanał youtube i będzie tam niczym Gmoch rozkładał na czynniki pierwsze jak rozpieprzył staruszkę na pasach i czekał z założonymi rękoma na oferty. On mimo wszystko fakt, że gdzieś wepchał się do mediów zawdzięcza temu, że był całkiem niezłym piłkarzem i poruszał się w tym środowisku, nie robi kariery na tym, że kogoś przejechał na ulicy a w przypadku jednak uczestników gali MMA VIP a także Słowika mamy do czynienia z ludźmi jacy swoją popularność budują na skandalach, przestępczości i patologii.

Ja przykładowo chciałbym zobaczyć taki Battle Royale jak w książce Takamiego, gdzie z zaskoczenia robi się łapankę kilkudziesięciu osób, wrzuca się ich na określony obszar i każe się im zabijać dając losową broń i wypuszczając po kolei do lasu... Co prawda w książce mieliśmy do czynienia z dziećmi jacy zostali tak rzuceni, co więcej, byli to przyjaciele z jednej klasy ale już można nawet nawiązać do filmu "Potępiony" i wrzucić nawet w takie realia najgorszych więźniów a co tam... Fajnie by było obejrzeć sobie reality show gdzie najgorsze zbiry się gwałcą, zabijają, torturują albo nawet zjadają nawzajem. Ludzie by chcieli to oglądać, by tym się cieszyli, bo tak działa plebs i nawet w czasach starożytnego Rzymu w koloseum mieliśmy tego dowód a dodatkowo jest to na czasie, taki Squid Game pokazał, że tego typu forma rozrywki by się spokojnie dzisiaj sprzedała. Ale czy to właściwie? to, że ludzie by może chcieli coś takiego zobaczyć, to mają dostać na to przyzwolenie? Są pewne granice. Może też tutaj nieco wyolbrzymiłem wyjeżdżając z takim przykładem, ale nie można tolerować wszystkiego tylko dlatego, że ludzie tego chcą... Tym bardziej jeśli średnia wieku tych ludzi to pewnie jakieś 17-18 lat lub w tych okolicach.
Ja nie pojmuje jak może być przyzwolenie na zabranianie człowiekowi sponsorowania/bycia twarzą czy bycia wspówłaścicielem gali. Nie wierze, jak można dawać przyzwolenie na to, żeby zakazać ludziom występowania w mediach tylko dlatego, że tak nam się podoba. Jak dojdziemy do wniosku, że Twoje posty są tutaj demoralizujące to też możemy być za tym, żeby Ci zakazać pisać w internecie albo w ogóle się wypowiadać?
Nie, że nam się tak podoba, tylko z jakiegoś powodu takie nastawienie jest. Jak wspomniałem, sam nie wiesz jaką rolę tak naprawdę odgrywa tam Słowik a przy tej całej aferze, to dla własnego wizerunku sam by się wycofał, ale tego nie chce zrobić i widać ma w tym głębszy interes, można tylko snuć domysły. Jeśli chodzi o moje posty... Cóż, jestem osobą bardzo impulsywną, łatwo ulegam emocjom a do tego szczerą do bólu, mówię co myślę i już zarobiłem kilka banów na innych forach i do tego się wszystko sprowadza, jeśli twoje tudzież moje wypowiedzi by w jakiś sposób nie pasowały w danym miejscu, społeczności, to taką osobę z tej społeczności się eliminuje dając jej zwyczajnie bana i taki Słowik powinien być dożywotnio zbanowany z jakiegokolwiek aktywnego funkcjonowania w społeczności, niech tam sobie robi co chce, ale niech z tym nie wyskakuje i nie lansuje się publicznie.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 sty 2022, 22:20

Slowik jest obecnie wolnym czlowiekiem i moze robic co chce byleby bez jakichs krzywych akcji w stylu mazanie po murach.
Leave him alone.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2204

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 27 sty 2022, 22:24

Diamen23 pisze:
27 sty 2022, 11:34
DDK pisze:
27 sty 2022, 11:20
to ja bym zakazał piłki nożnej, bo miliony ludzi oglądają jak 22 facetów biega po trawie i próbuje umieścić kawałek skóry w prostokącie. DEbilizm ogłupiający masy.
wiem, że to bait, ale ostatnio sobie kontemplowałem o tym, ponieważ dużo ludzi których znam gardzi piłką i ma podobną opinię. Że niby piłka nożna to sport dla debili i odmóżdżacz. Podczas gdy:
  • taktyka - duża część spotkań to rozgrywki taktyczne, w których decyduje przygotowanie trenera do meczu i ilość przyswojonych informacji przez zawodników. Bycie świadomym widzem sprawia, że widzi się pewne niuanse i rozumie z czego wynikają zachowania na boisku. Ergo, jest to gra logiczna.
  • emocje - odwracanie wyniku w doliczonym czasie gry, nieprzewidywalność - bo zawsze każdy wynik jest możliwy, tragedie na boisku, kontuzje. Setki sytuacji, które ekscytują
  • calciomercato - analizowanie składów, potencjalnych transferów do i z klubu, blefy i przechwyty transferowe, śledzenie ploteczek, oglądanie wreszcie w akcji zawodnika kupionego przez twój ulubiony klub, czy nawet wkurzanie się że do klubu trafił nie ten kogo chciałeś
  • śledzenie potencjału zawodników - oglądanie młodego zawodnika na prowincji i dostrzeganie w nim potencjału, potem śledzenie jego losów, zabawa w scouta amatora, oglądanie jak zawodnik z miesiąca na miesiąc się rozwija
Pewnie nikogo na tym forum przekonywać do tego nie muszę, ale wniosek jest taki, że debilem jest ten który stawia tezę o tym, że piłka nożna to sport dla debili.
nie zeby cos ale taktyka, emocje, transfery nowych zawodnikow i sledzenie ich potencjalu to mozna spokojnie podpiac pod te federacje walk rowniez :P

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 sty 2022, 22:54

HerskOner pisze:
27 sty 2022, 20:43
DDK ty nie rozumiesz że najwięksi bandyci w tym kraju zalsuguja na wieczne potępienie? Tak jak mordercy, tak jak pedofile. WIECZNE potępienie. Nie każdy zasluguje na drugą szansę.

W cywilizowanym kraju każdy morderca z premedytacją, zwyrodnialec i szef gangu powinien być odjebany. To jest jedyną sprawiedliwość.

WIECZNE POTĘPIENIE. Za złodziejstwo nie. Za pobicie kogoś bez zamiaru nie wiem zabicia - nie. Ale za morderstwa, zlecenia, zamachy, gwałty NA TAKA SKALĘ wieczne potepienie. A ty przyjmujesz narrację e spoko odsiedział to spoko, niech sobie robi co chce.
To system karny powinien być taki żebt siedział dożywocie. Ale jeśli wychodzi z więzienia to karę odbył i ma być traktowany tak jak inni. Nie można mu zabrać prawa do legalnego zarobku.

Kesz - jeśli pierze pieniądze to niech mu to udowodnią, zostanie ukarany.

AA vzyli jak Hajto zabił babę na pasach to spoko, bo był dobrym piłkarzem buahaha a potem się dziwimy ze są równi i równiejsi.
Znowu dajesz przykład gdzie ktoś łapie prawo mordując czy gwalcąc. Słowik nie łamie prawa.
Wiesz co może mieć z tego Słowik? Nowa karierę. Masa pisał książki, był w pewnym momencie celebryta. Teraz inni będą chcieli.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 557
Kontakt:

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 27 sty 2022, 23:03

Hajty nie powinno być w mediach, bo marny z niego ekspert (a za babcię, wiele na to wskazuje, powinien odpokutować bardziej, ale w obu przypadkach celebryctwo mu pomogło).

Niemniej - różnica jest taka, że Hajto przedstawiany jest jako były "wielki" piłkarz (co ma być jego argumentem do pełnienia roli eksperta), a Słowik jako wielki gangster. I to jest jawne promowanie patologii.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 sty 2022, 23:06

To jak chcecie to rozwiązać? Jak ktoś potrącił babę autem śmiertelnie na pasach, ale jest piłkarzem to spoko? A jakby był pilkarzem, a potem trafił do kryminału za zlecenie zabójstw i po wyjściu chciał organizować turniej w piłkę nożną to może czy nie? W ogóle jak chcecie to ustalić?

Jestem za tym, żęby ludize to bojkotowali. Ale nie żeby zabraniać organizacji czegoś takiego.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4003
Kibicuję: AC Milan

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 sty 2022, 23:11

Naprawdę nie rozumiesz różnicy? . Nikt nie promuje Hajty jako pijaka czy mordercy babci. Nikt tego nie pochwala nawet sam zainteresowany. Natomiast Słowik buduję swoją karierę po wyjściu z pierdla na jawnym odwoływaniu się do przestępczości. To tak jakby Hajto budował swoją karierę na tym że handlował fajkami i jeździł po pijaku.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2022, 23:17 przez Eyesmon, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”