Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 196

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 29 gru 2005, 18:52

ossy pisze:a jak Sagnol nie przejdzie?? A nawet jeśli, to Zambro można przenieść na lewą pomoc(uwielbiam jego dośrodkowania ) Chiellini na lewą obronę a Sagnol na prawą.
to bylby dobry pomysl, ale nie mozemy zapominac o Nedvedzie, o ktorym mam nadzieje, że bedzie gral w Juve jeszcze 1-2 sezony
Ibrahimović pisze:Kupił dom w Dubaiu za 3mln E to teraz musi miec wiecej kasy....
a jakich ma sasiadow :lol: David Beckham, Michael Schumacher, Britney Spears i Micheal Jackson( :rotfl4: )
Ajgor pisze:Chodzi o frekwencje, a jeśli tego nie rozumiesz to się poradz psychologa, albo porpostu sprawdź frekwencje
mam nadzieję ze polecisz mi jakiegos najlepiej swojego :lol:
zazy nie ma, więc musial sie znaleźć jego nastepca :roll:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 29 gru 2005, 18:57

DjJuve pisze:Wkońcu go znasz Confused

Pewnie, że tak...w końcu to mój dobry kumpel.

Ale czy gościu, który jeździ Porshakami, kupuje sobie b. drogie domy nie szaleje choć trochę za kasą? Oczywiście nikt mu nie broni, ma kase niech się bawi.

Boże widzisz i nie grzmisz. Czy wy musicie wierzyć w każdą kretyńską plote?

Aha. Czekam na Joquina :roll:

DjJuve pisze:Powiedział, że tutaj chce zakończyć kariere i jestem pewien, że będzie godnym zastępcom DP w roli przywódcy.

:roll: Jeśli chodzi o zachowanie na boisku Ibra i Del Piero to nie ta sama klasa...pozostaje mieć nadzieje, że Zlatan 'się wyrobi'.

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 29 gru 2005, 19:31

bagg pisze: Oczywiście nikt mu nie broni, ma kase niech się bawi.
Otóż to.
bagg pisze: :roll: Jeśli chodzi o zachowanie na boisku Ibra i Del Piero to nie ta sama klasa...pozostaje mieć nadzieje, że Zlatan 'się wyrobi'.
Mi zachowanie Ibry bardzo odpowiada. Nie jest szarakiem, który wiecznie sztucznie się uśmiecha i jest przyjacielem "wszystkich".
Wielokrotnie pokazuje ciężki charakter, nie unika ostrych wymian zdań, a jego radość po zdobytych bramkach jest bajeczna :wink:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 29 gru 2005, 19:40

DjJuve pisze: Mi zachowanie Ibry bardzo odpowiada. Nie jest szarakiem, który wiecznie sztucznie się uśmiecha i jest przyjacielem "wszystkich".
Wielokrotnie pokazuje ciężki charakter, nie unika ostrych wymian zdań, a jego radość po zdobytych bramkach jest bajeczna :wink:
I jeszcze to kopanie po nohach jak straci piłke...to też jest bajeczne :?

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 29 gru 2005, 19:48

Taki jest jego charakter i wcale mi to nie przeszkadza.

http://www.juventusturyn.com/index.php? ... ll&no=1872

szkoda, że to zapewne kolejna plota :wink: cóż to byłby za atak :o

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 29 gru 2005, 20:05

DjJuve pisze:Taki jest jego charakter i wcale mi to nie przeszkadza.

Ale czy to jest charakter kapitana? Rozumiem, że Ibra jest walczakiem czasami aż za dużym, ale nieraz zachowuje się jak dziecko, któremu coś się nie udało. Ponosi go, a jeśli kapitana(bo chyba tak myslisz o Ibrze w przyszłości?), który nie tylko ma zachęcać do walki, ale i czasamu uspokajać, to kto ma zachować spokój?

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 29 gru 2005, 20:09

Do kapitana jeszcze daleko, ta rola należy się najbardziej doświadczonym i opanowanym zawodnikom, póki co Zlatan na to nie zasługuje.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 gru 2005, 15:31

kupa69 pisze:pierwsze slysze by Ibra żadał 6 mln za sezon

Trzeba trochę czytać newsy na pilka.pl :P

http://www.pilka.pl/?state=sa&m=12&y=20 ... show=46053

Zobacz tutaj. "Ibra żąda 6 mln euro". Możliwe, że to plotka, ale jeśli nie to naprawdę nie ma sensu trzymać tego zawodnika za takie pieniądze.

Kolega El Mariachi podał zarobki poszczególnych piłkarzy

Na ręke:

Totti 5,8 milionów
Buffon 5
Nedved 5
Del Piero 5
Trezeguet 5
Thuram 5
Shevchenko 5
Rui Costa 5

Ok. 4,5 miliona
Emerson
Cannavaro
Adriano
Kaka
Inzaghi
Nesta
Maldini
Samuel
Mancini (Inter)

Przecież to jest paranoja jakby Ibra miał dostać największą sumę we włoszech po jednym sezonie gry w Serie A. Nie jest na tyle wartościowym piłkarzem żeby mu tyle płacić. Fakt, że jest nam bardzo potrzeny i jest strasznie przydatny w tym sezonie, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy...on nie jejst tego wart. Wiadomo, że to jest pewnie jedna z wielu plotek, ale ja nareazie piszę tak jakby to była prawda :wink:
kupa69 pisze:Alex już sie wypala, to wiec kogo byś chcical na miejsce Ibry?

Nie mam na myśli konkretnego zawodnika, który czuł by się w Juventusie bardzo dobrze. Od myślenia jest Moggi, a nie my :P

kupa69 pisze:nie zauwazylem tam zadnej ironi
Tomusmc pisze:raz nawet miał asyste :P
Emotka w moich postach ma duże znaczenie, a wytknięty język mówi w tym momencie dużo 8) To miał być taki dodatek do formy Chielliniego :lol:
DjJuve pisze:Czas żegnać się z Capello
To pożegnajmy go minutą ciszy...
DjJuve pisze:Proponuje także sprzedać Treze do Chelsea i wziąć Vieriego

Trezeguet raczej nie robi takich rzeczy jak Ibra, bynajmniej o tym nie piszą.
DjJuve pisze:Pieprzysz!

Nie pieprze bo na tyle jest wyceniany, a bynajmniej tak to określiły media.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 gru 2005, 19:35

Tomusmc pisze:Zobacz tutaj. "Ibra żąda 6 mln euro". Możliwe, że to plotka, ale jeśli nie to naprawdę nie ma sensu trzymać tego zawodnika za takie pieniądze.

Juventus napewno stac ,zeby zaplacic tyle Zlatanowi ,ale raczej tak to sie nie skonczy ,ja stawiam na to ,ze Ibra podpisze kontrakt do 2010 roku ,pod koniec tego sezonu ,i cos mi sie wydaje ,ze dostanie 5 mln € :wink: (prorok)

Tomusmc pisze:kupa69 napisał:
Alex już sie wypala, to wiec kogo byś chcical na miejsce Ibry?

Nie mam na myśli konkretnego zawodnika, który czuł by się w Juventusie bardzo dobrze. Od myślenia jest Moggi, a nie my
:?: :evil: Ibra musi zostac w Juve na lata ,to jest bardzo wazny pilkarz dla Juve ,nie strzela wprawdzie za duzo bramek ,ale za to robi co innego 8)

Po tym sezonie napewno nikt z kluczowych postaci nie opusci Juventusu :) Mówie wam! 8)

Awatar użytkownika
michael900
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michael900 » 30 gru 2005, 21:42

Zlatan niedawno zadeklarował, że jest dumny, że nosi biało-czarną koszulkę i to, że chce zostać w Turynie, a później pojawiły się pogłoski (niepotwierdzone), że Zlatan przedłuży kontrakt do zakończenia swojej kariery, ale pod warunkiem, że będzie zarabiał 4 mil euro rocznie. Zlatan musi zostać jak najdłużej w Juventusie.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 30 gru 2005, 22:18

Zlatan jak Zlatan mówi ze chce grac w Juve ale moze tez zmienic zdanie po sezonie :( Tez bym chciał zeby grał jak najdłuzej w Starej Damie, ale jak bedzie to jest niewiadomą :!: Ale narazie trzeba sie cieszyc z jego gry i pieknych sztuczek :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 31 gru 2005, 13:09

Oficjalny Polski Fan Klub Juventusu - "JuvePoland Club" przekazał oryginalna pilke Juventusu z podpisami wszystkich zawodników dla WOŚP

Fan Club otrzymał pilke podczas oficjalnego przyjecia do DOC w Turynie w dniu 11 Grudnia 2005

Jestem członkiem owego Fan Clubu wiec i ja mam w tym swoj udzial 8)

Naleza sie brawa dla Zarządu za decyzje :)

Ciekawe za ile pilka zostanie sprzedana :roll:

http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=57688

------------------------------------------------------------------------------

Ludzie ,ludzie czytajcie bo warto :!: Dobra nowina jeszcze w starym roku :!:
Fabio Capello oficjalnie zdementował informację, że odejdzie po sezonie do Manchesteru United lub Real Madryt:
"Przychodząc tutaj podpisałem kontrakt na trzy lata, mimo to w najbliższym czasie mam zamiar przedłużyć umowę z Juventusem." - zadeklarował trener Juventusu na łamach dzisiejszego Tutto Sport. Capello przyznał, że bardzo mu pochlebia zainteresowanie jego osobą, ale na razie nie ma zamiaru opuszczać Starej Damy.
www.JuvePoland.com

Wieze w słowa Don Fabio :D ,a wy :?: 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 gru 2005, 14:53

Ibrahimović pisze:Wieze w słowa Don Fabio , a wy :?:

My nie :!: przypomnieć Ci jak nazywał Juventus gdy był trenerem Milanu i Romy :lol: ba jak urobił kibiców i działaczy Romy ze zostaje na Olimpico. Podobnie jak teraz urabia fanów Juve :] odpowiednie pieniadze zrobia swoje.

Ej czemu Moggi tej umowy nie podpisuje jeszcze. To sie robi nie pokojące gdy się czyta że on moze zasilic któryś z klubów z Mediolalnu :( pewnie fani Nerazzurich podobnie sądzą. Wiecie cos o tej nowej umowie ?:(

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 gru 2005, 14:56

*_For_zaza_Milan_* pisze:My nie Exclamation przypomnieć Ci jak nazywał Juventus gdy był trenerem Milanu i Romy Laughing ba jak urobił kibiców i działaczy Romy ze zostaje na Olimpico. Podobnie jak teraz urabia fanów Juve Krzywy odpowiednie pieniadze zrobia swoje.

Watpie aby obchodzilo go Twoje zdanie.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Ej czemu Moggi tej umowy nie podpisuje jeszcze. To sie robi nie pokojące gdy się czyta że on moze zasilic któryś z klubów z Mediolalnu Sad pewnie fani Nerazzurich podobnie sądzą. Wiecie cos o tej nowej umowie ?Sad

No nie dziwie sie, ze chcesz aby Capello opuscil Juventus, moze wtedy nie badziecie tracic do Juventusu 9 punktow.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 31 gru 2005, 15:00

*_For_zaza_Milan_* pisze:My nie
Niestety ty nie masz prawa głosu :? Nie słyszales o nowej ustawie :roll:

*_For_zaza_Milan_* pisze:odpowiednie pieniadze zrobia swoje.

Dokładnie ,a dokładniej to swoje zrobi kasa od Mediasetu :)

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ej czemu Moggi tej umowy nie podpisuje jeszcze. To sie robi nie pokojące gdy się czyta że on moze zasilic któryś z klubów z Mediolalnu pewnie fani Nerazzurich podobnie sądzą. Wiecie cos o tej nowej umowie ?

Heheh dobre :!: Tylko mi nie wciskaj kitu ,ze jakby przeszedl np. do Interu to by wszyscy płakali :lol: Pisali by ,ze zle ,a mysleli co innego ,jakby Moggi tam zawitał to wkoncu by zrobil porzadek :wink:

Ale przeciez Moggi zostanie w Turynie :twisted: Nie "bój" sie podpisze umowe juz nie długo 8)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”