Zwała

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5316
Kibicuję: Tylko WISŁA

Zwała

Post autor: DDK » 28 sty 2022, 10:05

cloner pisze: ↑
28 sty 2022, 9:08
Szkoda że nie odpisałeś czy efekt twojego bojkotu i mojego zakazu nie będzie taki sam, no ale wtedy musiałbyś przyznać mi rację.
:rotfl4:

Wiesz jaki będzie skutetk? Taki, że jak będize zakaz to NIE będzie można zrobić gali, na której jest Słowik twarzą. A jak zrobimy BOJKOT to gala się odbędzie. A czy przy pustych trybunach, czy przyjdzie 100 osób, czy jednak 100 tysięcy to inna sprawa. Więc NIE - skutek będize całkowicie inny. Już nie mówiąc o innych skutkach, długofalowych.
Eyesmon pisze: ↑
28 sty 2022, 9:07
Kurde jak ludzie wpadli na pomysł zakazu palenia w miejscach publicznych to też pamiętam te dyskusję i jakoś dzisiaj jest ok, imho dużo mniej ludzi pali bo jednak owczy pęd został zaburzony (jak się widziało kogoś z fajką w lokalu a ktoś lubił zapalić to też podpalał, tego teraz nie ma i naprawdę mase moich znajomych przestało popalać).
Ale paląc na przystanku utrudniasz życie innym, bo zmuszasz ich do biernego palenia. Ja jestem 100% przeciwnikiem fajek i jeden epapieros już wyleciał z hukiem z mojego auta jak kumpel puścił chmurę, ale jak ktoś chce palić na łące, w domu czy w piwnicy to jego sprawa.

Wróć do „Hyde Park”