Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 01 sty 2006, 1:09
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2006, 1:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 sty 2006, 1:16
Masturbacja ?PrOtEcToR pisze:O i mam postanowienia na nowy ror! tylko niebęde pisał bo oburze tu pare osóba są tu i dzieć tak więc nienapisze!
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2006, 1:22
ja z nm ni jstm - nawet myślami, wole si skupić na koleżankach - kilka tu ich siedzi sidzi i się niecierpliwiwazi pisze:Masturbacja ?
Jesteśmy z tobą...
no napisz - zobaczymy co ci tam po głowie chodziPrOtEcToR pisze:tylko niebęde pisał bo oburze tu pare osóba
a kto ci kazał gadać w sylwkaPrOtEcToR pisze:Ja już sobje wrucilem z kolegą bo nuda w tej sali same wiesiniary przyszły i nawet "pogodać" z kim nieszło
Jezus - ale się wybrałeśPrOtEcToR pisze:dosyc że ledwo tam dojechalis,my to jeszcze stado wjeśków w swetrach przyszło popocili śie i tak cuchło... niema to jak wypic na pla,cu na miescie! Koniec z syLwestrami w salach na wiesi!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 sty 2006, 1:24
Może tyś do Kopydłowa trafił...PrOtEcToR pisze:dosyc że ledwo tam dojechalis,my to jeszcze stado wjeśków w swetrach przyszło popocili śie i tak cuchło...
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 sty 2006, 2:48
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 sty 2006, 4:20
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 sty 2006, 8:07
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 sty 2006, 9:39
piwus pisze:"... i żeby snieg tak głośno nie topniał".
piwus pisze:Ejże już spać nie mogę.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 sty 2006, 10:01
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 sty 2006, 11:08
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2006, 11:27
to ty mi w okno pukałes w nocy ?cloner pisze:wszystko mnie boli
bo pić to trza umićIbrahimović pisze:Nie moge pic Whiskey ,Wodki Na sam zapach tych trunków robi mi sie nie dobrze ,nie mowiac juz o piciu
jakabyś napisał, że spookojnie nie było to już nikt by ci ni uwierzył w t 13 wiosenbagg pisze:Panowie u mnie się wszystko udalo...było kameralnie...spokojnie
allelujapiwus pisze:"... i żeby snieg tak głośno nie topniał".
obiecujesz ?cloner pisze:ale chyba dzis z Wami nie popisze na forum
Oby, ni napiszecie jak si bawiliście ? Tylko, że zajebiście było ? u każdego było fajnie [tak sobie podejrzewam]cloner pisze:OBY TEN ROK BYL LEPSZY OD POPRZEDNIEGO

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 sty 2006, 11:47
fieldy pisze:Bawi sie ktoś w postanowinia noworoczne ?
może, że bedzie mnij pił,
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 01 sty 2006, 11:53
fieldy pisze:Bawi sie ktoś w postanowinia noworoczne ?
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 sty 2006, 12:02
bardzo dobre postanowieniePisakk pisze:Ja sobie postanowiłem rok temu, że nie będę sobie nic postanawiał i jak na razie konsekwentnie to realizuję
hmm, raczej niefieldy pisze:to ty mi w okno pukałes w nocy ?
nic nie obiecuje, przeciez napisalem >>chyba<<fieldy pisze:obiecujesz ?
co mam napisacfieldy pisze:Oby, ni napiszecie jak si bawiliście ? Tylko, że zajebiście było ? u każdego było fajnie [tak sobie podejrzewam]
nie, jestem zbyt niekonsekwentnyfieldy pisze:Bawi sie ktoś w postanowinia noworoczne ?
i przynajmniej tu sie zgadzamyfieldy pisze:Ja sobie nic nie postanawiam, bo moja silna wola ni jst tak wytrzymała jak bym sobi tego życzył, więc sensu nie widzę
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio