AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 4

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
19%
Antonio Conte
2
13%
Massimiliano Allegri
4
25%
Gian Piero Ventura
4
25%
Fatih Terim
2
13%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 31 gru 2005, 13:01

Co to transferów to jak zwykle cisza przed burzą, niby nikt nie przyjdzie a tu prosze...

Wg Mnie najbardziej prawdopodobny jest transfer jakiegoś prawego obrońcy. W gre wchodzą zapewne takie nazwiska jak Oddo, Bonera.
Co do Diany to nie "zauroczył" Mnie swoja grą, podobnie jak Daniele B.
Co do Oddo to jedynym negatywem jest wiek, ale na 2/3 lata będzie w sam raz.
Również ciekawie wygląda sprawa z Diego Lugano! ( wspówłasność?!)
Tylko nie wierze iz Diego zasili szeregi Rossonerich w zimowym okienku.
Pozostałe formacje myśle że nie zostaną wzmocnione - przynajmeniej po nowym roku.

Najlepszego w nowym roku , aby najlepszy dzień roku 2005 był najgorszym w 2006 ! No i spotykamy sie w Paryżu !
Tego zycze Sobie, Wam i wszystkim osobą związanym z czerwono-czarnymi barwami!
Forza Grande Milan

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 31 gru 2005, 13:07

No witamy ZAZA z powrotem szybko wróciłeś :wink: .No ja też licze na Paryż tak jak Carlo we włoszech jest duża strata i możemy już tego nie odrobić.A w Paryżu finał MILAN-BARCA marze o tym :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 gru 2005, 13:14

Kaka zapomniałeś o Barzaglim z nim bedzie podobne sytuacja jak z Gilardino. Będzie walczył sam dla nas. :wink: I mogą chcieć go inne kluby, jego zdanie zdecyduje. Lugano jeden z serwisów podał ze jest nasz tylko jeszcze nie czas na niego. ;] Ale jak to w mercato puki sie okno nie zamknie nic nie bedzimy wiedziec :lol:

Zreszta jak Milan staje do walki o jakiegoś gracza z Juve jakos sie nie boje historia to pokazała:]

Pozdro Gila - dobrego nowego :!: Kurs obrany już dawno :wink: ale finał ? mam dwa marzenie jedno z nich wymieniłeś :wink: Oby

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 gru 2005, 14:43

Wydaje mi sie ze styczniowe mercato bedzie spokojne baa nawet uwiezyłem Gallianiemu i mysle ze nikt nie przyjdzie :]

Na chwile obecna watpie by przyjscie w styczniu obroncy badz jakiegos innego piłkarza od razu odmieniło gre Milanu.
Naszych obecnych stac na powrot do wielkiej formy moze jednak zostawic kaladze na srodku obrony tylke ze na lewa czesciej wystawiac Marka a nie Serghio bo on kuleje w obronie ale za to w ataku jest nie zajebisty
Z prawej Simic zaczał grac dobrze co mnie zdziwiło.Juz po nowym roku ma wrocic Cafu tazke mozna dotrwac do konca sezonu z ta ekipa.
Najwieksza bolaczka sa stałe fragmenty gry ale to zadanie dla Carlo on powinnien pomyslec jak ustawic pilkarzy oraz niech Dida uwierzy ze jeszcze umie bornic i wiecej odwagi by mu sie przydało bo onw polu karnym słabo sie spisuje.

Takze oby w Nowym Roku przybyło nam kilka pucharów do galbotki :]

P.S. Zaza jednak wrocił temat mlodego szwajcara :shock:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 gru 2005, 14:48

Może i masz racje - ale to tak zawsze. W czasie okna zimowego jest dużo plotek ale to okno służy bardzie do uzupełniania kadry. Ewentualnie łatanie dziur. Rewolucja chyba bedzie ale takich rewolucji nie robi się w zimie.

Wrócił temat ? :] ale teraz nie wierze :P bo był do kupienia nie dawno za milion euro a teraz trzeba bedzie zapłacić z 5 :P chyba że to Milan zapłacił to milion euro :] aaaaaaa to też jest rozwiązani. :P Nosz kurcze teraz to nabiera troche sensu. :]

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 gru 2005, 14:51

hehhe Zaza ostatnio Lotito mowi ze go chce ale nie ma kasy na niego a teraz nagle znalazł :] :p

tyle ze on sam cos mowił ze chce zostac w Lazio ale nie jeden tak mowił

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 gru 2005, 15:14

Hunter on sam mówił i zostanie gdzie chce pewnie :] jest młody jeszcze czas na niego.

Ciekawe co Novellio na temat Diany myśli. Co prawde nie szukałem ale gdzieś mi sie obiła o oczy data 2007 czerwiec. :roll:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 gru 2005, 18:06

Siema Zaza w jaki dzień powrót :wink:

Ja tu już od wczoraj zdycham... urodziny kumpla i nie chce myśleć co dziś będzie skoro w przeddzień bylo ciężko... :wink:

No cóż szkoda Cafu... ale co koleś osiągnął i na prawku wymiatał to by na kilku starczyło...

A swoją drgogą ciekawe jakby dał radę w przodzie jak chciał... dla mnie on zawsze pozostanie "prawy" i jakoś go w napadzie niewidzę... ale z drugiej strony to by dopiero potwierdził klasę jakby dał radę...

A na następce kogo widzieć... no np Oddo bym widział, ale coś mi mówi, że to nie on będzie... Bonera i Diana podobna klasa wg mnie, ale chyba bym efektownośc wybrał czyli Diana...

No to cóż życzyć na Nowy Rok... żeby był lepszy... beer lał się strumieniami... Rossoneri zwyciężyli podwójną koronę conajmniej... i ogólnie żeby wszystko git było... No i żebyśmy zobaczytli swoje posty na forum w komplecie w dwa sześć... Pozdro

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 sty 2006, 16:17

Dawno mnie tu nie było, a przez ten czas dużo się działo :( Najważniejsze to chyba losowanie LM - trafiliśmy na Bayern i pewni awansu być nie możemy bo Bawarczycy każdemu stwarzają problemy, pocieszające jest to że zawsze udawało nam się z nimi wygrywać. Drugą rzeczą była bolesna porażka z Interem :x nawet niechce mi się do tego wracać, temat uważam już za zamknięty :lol: Trzecią rzeczą jest koniec pierwszej rundy i nie mała strata do lidera który nie ma zamiaru tracić pkt. - będzie bardzo ciężko. Ostatnią rzeczą są różnego rodzaju plotki o odejściach, transferach itp. Dziś mamy Nowy Rok i życze Milanowi oraz jego wszystkim zawodnikom, trenerom, działaczom i resztą sztabu jak najlepiej w piłce i nie tylko.Userom piszącym na tym forum również :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 sty 2006, 16:22

Witam witam Ajgor - wyluzuj z rana już o transferach ? ja rozumiem okno już działa ale wiesz :) trzeba odrzyć:P

Choć dobrze mówisz :) nie powiem podobnie mysle - (choće teraz nie mysle :P) ale nie zapeszajmy. Jeszcze nie czas na wróźby :p pewnie z kilka gorących tematów sie pojawi.

Cześć Łukasz mnie też długo nie było :roll: wiesz robota ... :lol:

Jeszcze raz dobrego tego nowego Milaniści :!: Forza Rossoneri :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 sty 2006, 16:29

Witam witam Ajgor - wyluzuj z rana już o transferach ?

jakiego rana :shock: ? Ajgor napisał tego posta o 18.16

*_For_zaza_Milan_* pisze:hoće teraz nie mysle Razz

b. dobre postanowienie noworoczne :)

Nowy Rok więc Ci daruję ale za takie posty będą WP :P //maestro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 sty 2006, 16:38

Rano będzie do 20 :lol: tym bardzie jak sie wstaje o 15 czy póżniej :p

Myślenie to nie problem jak jest potrzebne nie zawodzi. Ganja zostawia śledy ale nie umnie :lol: Postanowienie moje na nowy rok jest inne. Ale wybacz za dużo by o tym pisać a nie o to chodzi trzeba działać przez cały rok by sie spełniło :] zazwyczaj spełniał swoje marzenie jak są w moim zasiegu ;]

Co to mercato to chyba bardzie fana Juve będzie zależałona nowych kontraktach niż nowych graczach. Roma po uregulowaniu kary może po kogoś siegnąć - Inter to Inter czyli nie zdziwił bym sie jak by zrobili jakiś zakup - nawet max, Viola może być aktywna, a Rossoneri ... cisza prasowa :]

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 sty 2006, 16:49

Milanowi by się przydał Cicinho ale on już jest w Realu. :twisted:

a Rossoneri ... cisza prasowa Krzywy
Cisza ciszą ale bez wzmocniec w obronie Milan nie bedzie wstanie nic wygrać w tym sezonie.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 sty 2006, 16:50

*_For_zaza_Milan_* pisze:Rano będzie do 20

to u Ciebie dopiero świta?

*_For_zaza_Milan_* pisze:tym bardzie jak sie wstaje o 15 czy póżniej Razz

ja nie zasypiałem...nie mam takich problemów :P

*_For_zaza_Milan_* pisze:fana Juve będzie zależałona nowych kontraktach niż nowych graczach.

Oczywiście, że tak. Liczę na to, że pare ważnych osobistości złoży podpis, ale za pieniądze w granicach rozsądku. Chciałbym zobaczyć też Palacio w Starej Damie, ale to bardziej marzenie niż realny transfer.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Rossoneri

Jak sprawa z Lugano? Zasłona dymna przed Barzaglim?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 sty 2006, 17:06

*_For_zaza_Milan_* pisze:Cześć Łukasz mnie też długo nie było wiesz robota ...
No rozumiem Cię... ja miałem podobny problem ale mnie w kraju nie było :lol:
Marq pisze:Milanowi by się przydał Cicinho ale on już jest w Realu.
Nie on to ktoś inny, nie martw się o Milan :wink: Prędzej czy później ktoś u nas zawita. Wymienia się pare nazwisk ale narazie nie ma nic pewnego. A wybór Cicinho jak dla mnie dziwny, sam wie że Real ma kryzys a nikt nie wie co on pokaże w Europie - za to Real zrobił mądre posunięcie, chyba pierwsze w tym sezonie :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”