AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 5

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
19%
Antonio Conte
2
13%
Massimiliano Allegri
4
25%
Gian Piero Ventura
4
25%
Fatih Terim
2
13%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 sty 2006, 17:16

Marq pisze:Cisza ciszą ale bez wzmocniec w obronie Milan nie bedzie wstanie nic wygrać w tym sezonie.

Prosze Cie Marq nie wyskakuj z takimi tekstami. Mówisz jak Szpaku. Naprawde. Sądzisz że zapomnieli jak sie gra ? coś za coś atak kosztem obrony ...

Palacio ? z Boca ? To mamy podobne kierunki celów na letnie okno :wink: Trudno pisać o kim kogo widziało sie może raz czy dwa dla tego narazie chyba nie ma tematu. Prędzej gracz Betisu :wink: tak tak Betisu ale nie w zimie bo grał z różnym skutkiem w LM (w tej edycji) choć to był by troche dziwny transfef.

Lugano - to podobny temat jak Palacio choć Urugwajczyka widziałem wiecej razy w akcji. Ma coś czym mógł by sie zapisac w serie A. Porównywac do z Montero nie można, ale lubi grać na żyle i często "gryzie trawe". Dobrze gra głowa ze wzgledu na dobre ustawianie sie, ale czy jest juz graczem Milanu jak twierdza Włosi ? trudno powiedzieć....

Barzagli ? z nim będzie podobne sytuacja jak z Gilardino. Serial - telenowela - komedia - w której on sam podejmie decyzje. :wink:

Co do kontraktów trenera, działaczy i graczy Juve. Jak zależa one tylko od pięniedzy - sumy na konto co sezon - to będzie ciekawie. Z drugiej strony decyzje mogli podjąc już mięsiac temu ...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 sty 2006, 18:02

*_For_zaza_Milan_* pisze:Trudno pisać o kim kogo widziało sie może raz czy dwa dla tego narazie chyba nie ma tematu.

Rzeczywiście raczej teamtu nie ma, ale słyszałem, że gość jest świetny i uniwersalny. Skrzydło, środek, itd. Pozatym Boca wygrało lige, więc transfer Rodrigo raczej otwarty, ale chyba mimo wszystko nie dla gigantow Serie A :P

*_For_zaza_Milan_* pisze:Lugano
*_For_zaza_Milan_* pisze:Porównywac do z Montero nie można

Ba, Grande Paolo 8)

*_For_zaza_Milan_* pisze:Barzagli ?

Jeśli Milan wyłoży kase to spodziewałbym się tego transferu.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2006, 18:10 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 sty 2006, 19:27

sbQ pisze:To z powodu kryzysu Realu zawodnicy mają do niego nie być kupowani?
Pokaż mi gdzie napisałem że z powodu kryzysu Real ma nie kupować zawodników :?:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sty 2006, 20:52

Wybór Cicinho wcale nie jest dziwny. W Realu grało i gra wielu Brazylijczyków. Ogólnie są tam dobrze przyjmowani. Odnośnie samego kryzysu to przecież nie będzie on trwał wiecznie. Maksymalnie 2-3 sezony chyba. Cicinho ma 25 lat tak więc ma jeszcze czas. Real wyjdzie z kryzysu to sobie pogra chłopak a pieniądze będzie zarabiał już od teraz. Nie róbcie z tego kryzysu jakiegoś wielkiego końca Realu. To stan przejściowy. Może potrwać trochę dłużej niż zazwyczaj, ale to nie zmienia faktu, że prędzej czy później.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 sty 2006, 21:26

Niggaz ale kryzys jednak jest, nie powiesz mi że Real gra dobrze
:?: Ile on potrwa nie wiemy i przez myśl mi nie przeszło że to jest koniec Realu :?

sbQ nie uważam że KAŻDY zawodnik ma odrzucić oferte Realu ale Cicinho miał wiele propozycji i w paru klubach też grali i grają jego rodacy np. Milan. Wybrał Real... widocznie miał ku temu jakieś swoje powody - chce być królweskim ? Kasa ? Hiszpania ? Real jako drużyna ? Czy może uważa że przechodzi do najlepszej drużyny świata ? Bo z tym ostatnim na obecną chwile napewno sie nie zgodze i dlatego uważam że miał lepsze oferty jeżeli chodzi o obecną gre jakiejś drużyny. Życze mu szybkiej aklimatyzacji i żeby pomógł wyjść Realowi na prostą i powalczyć z Barcą :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 sty 2006, 21:27

Zgadzam się z Niggazem, że Real napewno wyjdzie z kryzysu. KLuczem do tego jest dobrze rozumiejący się zespół plus rozumiejący się z zespołem trener. No i oczywiście lekka wymiana składu. Zobaczymy czy Cicinho będzie się aklimatyzował tak jak RObinho, czy zdecydowanie szybciej wkręci się w La Liga. NO coż czas pokaże, czy będzie godnym następcą M. Salgado. No w Realu wielu brazyliczyków się sprawdzało, RObinho też się rozegra, Babtista tylko cieniuje.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 sty 2006, 21:32

bagg pisze:Rzeczywiście raczej teamtu nie ma, ale słyszałem, że gość jest świetny i uniwersalny. Skrzydło, środek, itd. Pozatym Boca wygrało lige, więc transfer Rodrigo raczej otwarty, ale chyba mimo wszystko nie dla gigantow Serie A

Wiesz taka opinia na podstawia portalu czy prasy to nie to samo co oczy :] Na pewno cos umnie jak pojawiła się sama plota (zainteresowanie ?) ale trudno go opisywać (gry jego) np. Lugano został wybrany najlepszym obrońcą grającym w obydwu Amerykach. A w plebiscycie na najlepszego piłkarze w tym roku wypszedził go tylko Tevez :shock: to tez może mówić dużo.

Trzeci był Cicinho :wink:
bagg pisze:Jeśli Milan wyłoży kase to spodziewałbym się tego transferu.
Po tym co mówi sam Barzagli i dyrekrot Palermo kasa zrobi swoje. Ale nie 20 baniek chyba ich walą. Jednak nie spodziewam sie tego transferu w zimie. Abbiati wróci po sezonie i zaczna temat :wink:

____

Co do kryzysu Real - w każdej chwili mogą zatrybić, to nie jest tam że brak trenera nie ma gry, tam musi znów sie budować drużyna. Troche nie wytrzymali presji Galaktycznych. Przeszły słabsze sezony i zaczeła sie nagonka. A Perez w moim odczuci nie podołał zadaniu :wink: Przeciesz Real to nadal wielka firma. Tylko niestety dla ich fanów nie udało sie pogodzić sukcesów i gry, z sukcesem finansowym.

Wielu uważa że Makelele odszedł i nie ma drużyny - Barca gra jak gra ale zawsze w tym zespole ceniłem bardziej niż Ronaldinho czy Eto`o - Xaviego i Puyola. To oni tworzą drużyna. Real nie ma na dziś takich graczy.

Xavi, Xabi, Pirlo i Makelele to gracze w dzisiejszej piłce którzy są jak gaz bojowy - nie widać, nie słychać a maja wielką siłe rażenia :!: :) - Bobo :wink:

Brawo Niggaz :!: wiesz teraz Dumie Kataloni przybyło fanów, takich fanów którzy nie pamietają chudych lat. :wink: i robią z Real wycieraczke. Ty co prawda 100% Barcelonismo :wink: ale nie zapomniałeś pewnych rzeczy. :wink:
Ostatnio zmieniony 01 sty 2006, 22:40 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sty 2006, 21:32

Łukasz[ACM] pisze:Niggaz ale kryzys jednak jest, nie powiesz mi że Real gra dobrze
No jasne, że nie powiem. Ten temat był już wałkowany wiele razy. Sam również się o tym wypowiadałem więc moje zdanie powinieneś znać.
Łukasz[ACM] pisze:Ile on potrwa nie wiemy i przez myśl mi nie przeszło że to jest koniec Realu
Nie wiemy ile dokładnie potrwa, ale wiemy doskonale, że Real ma wszelkie predyspozycje do tego, aby w miarę szybko się z tym uporać. Oczywiście w miarę szybko jak na taki bądź co bądź duży kryzys. W przypadku kiedy zachodzi konieczność dużych roszad w składzie najważnieszym czynnikiem są pieniądze a tych w Madrycie nie brakuje. Oczywiście nowi zawodnicy to nie wszystko, ale podstawa bez wątpienia. Real niedługo wstanie z kolan. Oczywiście nie będzie od razu tak silny jak do niedawna, ale kryzys zostanie zażegnany.

EOT

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 10:49

Bagg do Ciebie :!: :arrow:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Palacio ? z Boca ? To mamy podobne kierunki celów na letnie okno :wink: Trudno pisać o kim kogo widziało sie może raz czy dwa dla tego narazie chyba nie ma tematu.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz taka opinia na podstawia portalu czy prasy to nie to samo co oczy. Na pewno coś umnie jak pojawiła się sama plota (zainteresowanie ?) ale trudno go opisywać (gre jego)
Mój koleś sie postarał :)

Boca wraca na tron :!:

(...) Trudno wyobraźić sobie mistrzowski atak Boca Juniors bez duetu Matrin Palermo - Rodrigo Palacio. Pierwszy po powrocie z europy odyskał skutecznośc i pewność siebie. Czesto strzelając decydujace bramki. Drugi doskonale uzupełnia Palermo w ataku. Razem stanowili o sile klubu z La Bombonera. (...) Palacio gra cofnietego napastnika (tylko napastnika :!:) w mistrzoskim sezonie Boca okazał sie najlepszym strzelcem drużyny strzelając 10 bramek...

Zapamietaj też gracze który nazywa się - Fernando Gago :wink: ponoć warto, warto by już go czołowe kluby obserwowały.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 11:16

Gattuso w wywiadzie dla Gazzetta dello Sport powidział ze chciałby w Milanie zostac na zawsze :jupi:

"Chcę zostać w Milan na zawsze, moja umowa upływa w 2009 ale rozmawiałem juz z Gallianim i powiedziałem , mu że chcę zakończyć tu kariere w wieku 34 lat "(lub w 2012).

Grazie Rino widac ze prawdziwy Milanista :]

Powiedział rowniez ze Bobo nie czuje sie najlepiej w Milani.
Wydaje sie realne jego odejscie juz w styczniu

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 11:28

Hunter oby dwie informacje muzyka dla moich uszu. :D

Jak Rino mając kontrakt do 2009 roku już mój o jego przedłużeniu jest cool. Rzeźnik z San Siro - na zawsze. Ferguson dostał sygnał :wink: Tylko Milan. Galliani i tak nie musi sie max spieszyć. Ale ciesze się że już takie kroki czynia odnosnie takich graczy.

Druga informacja - (patrz zdjecie)

No Bobo pakuj sie :!: nawet Ci pomoge :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 11:33

Obaj sa przyjaciołmi jezeli juz Rino mowi o tym ze nie czuje sie najlepiej to widocznie tak jest.
Teraz zaczna sie dopiero plotki gdzie odejdzie i kto za niego :P

Ponoc juz dwa razy Rino rozmawiał z Gallianim na temat nowego kontraktu i juz sa czynione pierwsze kroki by przedłuzyc z nim umowe :]

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 02 sty 2006, 11:36

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Druga informacja - (patrz zdjecie)
No Bobo pakuj sie :!: nawet Ci pomoge :lol:
Obrazek
Ciao Vieri - Operacja Torres?!

Kolejne okno transferowe i po raz kolejny powraca temat młodego hiszpana. Z tego co pamiętam to Atletico ma jakieś "długi" względem rossonerich! Po drugie Torres jest bez formy, podobnie jak Bobo! Zobaczymy jak sie sprawa potoczy :wink:
Forza Grande Milan

Nie cytuj zdjęć ;) //maestro

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 11:46

heheh Atletico chce powrotu Bobo :P

Wymiana plus dopłata za mlodego Hiszpana jakos nie chce mi sie w to wierzyc za bardzo :lol:

Bobo chce pojechac na MŚ wiec musi odejsc by reguralnie grac w Milanie napewno nie bedzie grał na tak duzo by wywalczyc sobie miejsce dodac słaba bardzo słaba forme prawie nie mozliwe jest by go Lippi zabrał ale jak wiadomo Lippi jest zakochany w Bobo :P i tak czy siak na niego stawia.

Javi Moreno , Jose Mari :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 11:49

Kaka to będzie chyba juz 4 czy 5 mercato w który El Nino jest widziany w Milanie. Na takie plotki odpowiadam - Cisza prasowa :]

Kaka_ACM pisze:Z tego co pamiętam to Atletico ma jakieś "długi" względem rossonerich!

Tak naprawde to tylko śp. Jesus Gil i łysy wiedza co ustalili. Każda plota na temat długu Atletico wobec Milanu jest ciekawa. Choć by tylko dla tego że klub z Madrytu już tych graczy sprzedał. A najwieksza "gwiazda" Jose Mari kąsa teraz w Villareal.

Ale czy jest jakiś dług czy juz nie to tylko może teorie snuć. Sam zainteresowany kiedyś powiedział coś mądrego ale cisza prasowa :]

To może nie być dług pieniężny a dług wdzięczność :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”