Opcji wymiany za Vieriego za dopłatą nawet nie skomentuję
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 sty 2006, 11:59
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 12:04
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 12:16
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Parma wypozyczyła
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 14:58
Jeżeli odejdzie Vieri już teraz to napewno ktoś przyjdzie, ale nie wierze że będzie to TorresKaka_ACM pisze:Kolejne okno transferowe i po raz kolejny powraca temat młodego hiszpana. Z tego co pamiętam to Atletico ma jakieś "długi" względem rossonerich! Po drugie Torres jest bez formy, podobnie jak Bobo! Zobaczymy jak sie sprawa potoczy
Forza Grande Milan
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 sty 2006, 15:08
Ja bym to pomnożył co najmniej razy dwaŁukasz[ACM] pisze:25 baniek
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 15:34
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 16:35
janiofcb pisze:Ja bym to pomnożył co najmniej razy dwa. Taniej Atletico nie puści 'el Nino' Czerwony Romek dawał bodajże 60 mln euro i nic nie wskórał...
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 16:50
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz taka opinia na podstawia portalu czy prasy to nie to samo co oczy
*_For_zaza_Milan_* pisze:Fernando Gago
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 17:19
Nie wyobrażam sobie jego transferu do nasbagg pisze:Co do Torresa...to jak po jego zakupie(dla mnie dość wątpliwym) wyborażacie sobie atak Rossonerich?
Zaza i tak zostanie na Vincente Calderon, jescze rok napewno. Co do Joaquina to wolał bym na niego wyłożyć te 30mln ( jaką ma klauzele*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak Torres odejdzie kiedyś z Vincente Calderon za kwote 60 milionów euro to za Joaquina trzeba zapłacić klauzule...
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 sty 2006, 17:32
Za duzo kasy maszŁukasz[ACM] pisze:Co do Joaquina to wolał bym na niego wyłożyć te 30mln
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 17:47
Ja myśle o euro... czyli z 20 baniek wychodzi. Jeżeli Betis zgodził by się na 16mln funtów to już dawo by go tam nie było.Ibrahimović pisze:Za duzo kasy masz Lopera chce za niego podobno 16 mln Funtów.
P.S po co przychodzisz tu pisać tylko i wyłącznie i Joaquinie jeżeli masz temat Betis w Premia DivisionIbrahimović pisze:P.S Po co wam temat "Mercato Rossonerich" skoro o transferach piszecie w temacie głównym
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 sty 2006, 18:13
Łukasz[ACM] pisze:Ja myśle o euro... czyli z 20 baniek wychodzi.
Łukasz[ACM] pisze:Jeżeli Betis zgodził by się na 16mln funtów to już dawo by go tam nie było
Łukasz[ACM] pisze:P.S po co przychodzisz tu pisać tylko i wyłącznie i Joaquinie jeżeli masz temat Betis w Premia Division
Łukasz[ACM] pisze:Zaza masz jakieś nowe news odnośnie transferu Barzagliego
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 sty 2006, 18:59
mariuszmilan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 19:04
Wiem że pisałem o 30 mln i uważam że za mniejszą kwote nie odejdzie, nie mówie na ile jest wyceniany a to jest różnica.Ibrahimović pisze:Noo ,niby wychodzi ,tylko ,ze ty pisales o 30 mln.
Nie wiem czy ostatnio ktoś o niego pytał, krążyły plotki jak zawsze o Chelsea, Real sie interesował i Juve. Ale były za niego większe oferty niż 16mln ( plotki ) ale byłyIbrahimović pisze:A skąd wiesz czy ktos pytal o niego w ostatnim czasie
Ja płaczeIbrahimović pisze:Napisalem o Joaquinie w kontekscie jego "przejscia" do Milanu wiec dlaczego płaczesz
Pytałem ZazyIbrahimović pisze:Ma Nic nowego nie słychac w tej sprawie
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 19:07
Łukasz[ACM] pisze:Wiem że pisałem o 30 mln i uważam że za mniejszą kwote nie odejdzie, nie mówie na ile jest wyceniany a to jest różnica.
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio