AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 6

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
19%
Antonio Conte
2
13%
Massimiliano Allegri
4
25%
Gian Piero Ventura
4
25%
Fatih Terim
2
13%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 sty 2006, 11:59

Włodarze Atletico musieliby mieć jakieś poważne zaburzenia intelektualne gdyby oddali Torresa gdziekolwiek. Dla mnie 'el Nino' jest jak Maldini dla Milanu i Puyol dla Barcy - jego miejsce jest na Vicente Calderon.

Opcji wymiany za Vieriego za dopłatą nawet nie skomentuję :shock: IMHO osoba Bobo nie miałaby wpływu na cenę, mógłby najwyżej być dorzucony gratis :lol: bo jego cena (z punktu widzenia Atletico) wynosi 0 euro. On jest już po prostu słaby i między bajki można włożyć nadzieję na jego lepsza dyspozycję.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 12:04

Nasz najblizszy rywal Parma wypozyczyła z Palermo Matteo Guardalbena i juz w meczu przeciwko nam bedzie stał na bramce.
Mam nadzieje ze nie bedzie chciał sie pokazac z jak najlepszej strony :P
Wydaje mi sie ze to jest lepszy bramkarz anizeli Cristiano Lupatelli ktory powedrował do Palermo.

Takze chyba nici z transferu Barzagliego do nas byc moze w letnim oknie cos sie ruszy bo obaj bramkarze sa wypozyczeni do 30 czerwca 2006 roku .
Cyzby Zamparini nie chciał juz Abbiatiego :think:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 12:16

Janio sama dopłata i gratis Bobo może byś kusząca. Bo nie mówimy to o jakiś współwłasnościach ale o grubych bańkach i wdzięczności... Ale symboli sie nie sprzedaje. Jak to kiedyś ktos powiedział

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Parma wypozyczyła

No własnie ;]

Nie bój nic - bedzie dobrze. Jeszcze z Freyem bedzie serial. Parma i Palermo porostu szukają rozwiązan. A Lupatelli przeciesz nadal jest graczem Violi. Wypożyczeni to czerwca 2006 a kiedy wraca Abbiati ? :roll: :]

Czyli Matteo zagra już w meczu z Milanem (8.01.) na San Siro , szkoda sądziłem że Muszkieter - Aramis - Bucci zagra i Gila mu wpakuje z 3 w plecy :] Kolega kolega ale teaz rywal.

W sumie to on by mógł byc jego ojcem (Bucci) :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 14:58

Kaka_ACM pisze:Kolejne okno transferowe i po raz kolejny powraca temat młodego hiszpana. Z tego co pamiętam to Atletico ma jakieś "długi" względem rossonerich! Po drugie Torres jest bez formy, podobnie jak Bobo! Zobaczymy jak sie sprawa potoczy
Forza Grande Milan
Jeżeli odejdzie Vieri już teraz to napewno ktoś przyjdzie, ale nie wierze że będzie to Torres :( Długi czy nie nie ma szans że Atletico go póści w połowie sezonu a nawet jeżeli to pewnie będą chcieli za niego minimum 25 baniek a nas na to w tej chwili nie stać, lepiej pomyslec o obronie - Roman tez nie odpóści :wink:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 sty 2006, 15:08

Łukasz[ACM] pisze:25 baniek
Ja bym to pomnożył co najmniej razy dwa :P Taniej Atletico nie puści 'el Nino' Czerwony Romek dawał bodajże 60 mln euro i nic nie wskórał...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 15:34

Janiofcb Romek za Gile też dawał dużo większa kase, a napisałem że 25 baniek to minimum :wink: i super znajper Vieri :P Weź pod uwage że Chelsea przepłaca i to strasznie bo oni sie nie muszą się targować i inne kluby zawsze chcą od nich wyciągnąć dużo więcej niz np. od Milanu :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 16:35

janiofcb pisze:Ja bym to pomnożył co najmniej razy dwa. Taniej Atletico nie puści 'el Nino' Czerwony Romek dawał bodajże 60 mln euro i nic nie wskórał...

No właśnie Janio "Czerwony Romek" :wink: nie istnieje taki temat jak El Nino i transfer - tym bardziej teraz ale są w Europie kluby które maja w nosie Czerwonego Romka :] :wink: dobrze o tym wiesz. I nie chodzi mi teraz o "wdzięczność" czy jakikolwiek "dług"

Jak Torres odejdzie kiedyś z Vincente Calderon za kwote 60 milionów euro to za Joaquina trzeba zapłacić klauzule... :twisted:

Nie wiem czy ten post dojdzie do Was bo już próbowałem trzy razy :wink: :lol:

Pozdro
Forza Milan

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 16:50

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz taka opinia na podstawia portalu czy prasy to nie to samo co oczy

Racja, ale nawet mlody_10 nie znalazł o nim kompilacji, więc ciężko jest go zobaczyć:0 A szkoda, pewnie warto.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Fernando Gago

Nie słyszałem, rozwiń temat proszę. Ale szczerze powiedziawszy najbardziej z tych talentów interesuję mnie Aguero. Naprawdę mam nadzieje, że wyrośnie z niego taki zawodnik...conajmniej jak Riquelme :) Oprócz czołówki Serie A to jeszcze Chelsea i Villereal zainteresowani są, więc może

Riquleme :arrow: Inter

Aguero :arrow: Zółta Łódź Podwodna?

Co do Torresa...to jak po jego zakupie(dla mnie dość wątpliwym) wyborażacie sobie atak Rossonerich?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 17:19

bagg pisze:Co do Torresa...to jak po jego zakupie(dla mnie dość wątpliwym) wyborażacie sobie atak Rossonerich?
Nie wyobrażam sobie jego transferu do nas :D Już napewno nie teraz, ale jeżeli marzymy to Milan miał by atak na pare ładnych lat. 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak Torres odejdzie kiedyś z Vincente Calderon za kwote 60 milionów euro to za Joaquina trzeba zapłacić klauzule...
Zaza i tak zostanie na Vincente Calderon, jescze rok napewno. Co do Joaquina to wolał bym na niego wyłożyć te 30mln ( jaką ma klauzele :?: Nie pamiętam dokładnej sumy ale Romkowi by było szkoda :lol: ) bo nasz Seedorf nie wiadomo jak długo u nas pogra :? Joaquin był by idealnym następcą ale też w to nie wierze :( :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 sty 2006, 17:32

Łukasz[ACM] pisze:Co do Joaquina to wolał bym na niego wyłożyć te 30mln
Za duzo kasy masz :roll: Lopera chce za niego podobno 16 mln Funtów.

P.S Po co wam temat "Mercato Rossonerich" skoro o transferach piszecie w temacie głównym :roll:

Pozdro

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 17:47

Ibrahimović pisze:Za duzo kasy masz Lopera chce za niego podobno 16 mln Funtów.
Ja myśle o euro... czyli z 20 baniek wychodzi. Jeżeli Betis zgodził by się na 16mln funtów to już dawo by go tam nie było.
Ibrahimović pisze:P.S Po co wam temat "Mercato Rossonerich" skoro o transferach piszecie w temacie głównym
P.S po co przychodzisz tu pisać tylko i wyłącznie i Joaquinie jeżeli masz temat Betis w Premia Division :?:

Zaza masz jakieś nowe news odnośnie transferu Barzagliego :?:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 sty 2006, 18:13

Łukasz[ACM] pisze:Ja myśle o euro... czyli z 20 baniek wychodzi.

Noo ,niby wychodzi ,tylko ,ze ty pisales o 30 mln. :lol:

Łukasz[ACM] pisze:Jeżeli Betis zgodził by się na 16mln funtów to już dawo by go tam nie było

A skąd wiesz czy ktos pytal o niego w ostatnim czasie :roll:

Łukasz[ACM] pisze:P.S po co przychodzisz tu pisać tylko i wyłącznie i Joaquinie jeżeli masz temat Betis w Premia Division

Napisalem o Joaquinie w kontekscie jego "przejscia" do Milanu wiec dlaczego płaczesz :?:

Łukasz[ACM] pisze:Zaza masz jakieś nowe news odnośnie transferu Barzagliego

Ma :arrow: Nic nowego nie słychac w tej sprawie 8)

3maj sie

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 02 sty 2006, 18:59

jezeli Bobo by odszedl to moim zdaniem nie ma w zimie co myslec ow zmocnieniu bo wszyscy sa zdrowi wsrod napastnikow(oby caly czas), z tego co wiadomo Kaka tez moze zagrac w pierwszej linii co pokazal w canarinhos...a w razie potrzeby jest utalentowany Ardemagni i na niego tez mozna by stawiac chociaz z lawy, ale na razie to tylko plotki wiec nie am co sie "podniecac", bo moim zdnaniem Lysy i tak nie pusci Vieriego zima...

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 19:04

Ibrahimović pisze:Noo ,niby wychodzi ,tylko ,ze ty pisales o 30 mln.
Wiem że pisałem o 30 mln i uważam że za mniejszą kwote nie odejdzie, nie mówie na ile jest wyceniany a to jest różnica.
Ibrahimović pisze:A skąd wiesz czy ktos pytal o niego w ostatnim czasie
Nie wiem czy ostatnio ktoś o niego pytał, krążyły plotki jak zawsze o Chelsea, Real sie interesował i Juve. Ale były za niego większe oferty niż 16mln ( plotki ) ale były :P
Ibrahimović pisze:Napisalem o Joaquinie w kontekscie jego "przejscia" do Milanu wiec dlaczego płaczesz
Ja płacze :?: Hmmm ciekawe, z tego co zauważyłem to Tobie przeszkadza że onim się tu pisze więc to Ty masz jakieś żale :wink:
Ibrahimović pisze:Ma Nic nowego nie słychac w tej sprawie
Pytałem Zazy :P Pewnie jest tym zainteresowany nieco bardziej niż Ty i pewnie coś szperał.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 19:07

Łukasz[ACM] pisze:Wiem że pisałem o 30 mln i uważam że za mniejszą kwote nie odejdzie, nie mówie na ile jest wyceniany a to jest różnica.

On nie jest na tyle wyceniany, za tyle go sprzeda prezes Betisu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”