Gdzie będzie grał Jerzy Dudek? - Strona 13

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 18 gru 2005, 14:55

Już wiemy że Jerzy raczej nie przejdzie do Benfici.L'pool wylosował właśnie ją w LM i nie sądze żeby Benitez go tam puścil.Polski bramkarz poprosil trenera o wypożeczenie go na 0,5 roku do innego klubu.Widać że chlopak stara się,chce jechać na mistrzostwa,ale czy to wystarczy :?:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 16:21

Nic na siłe... sadze, ze Benitez wrescie zmadrzeje i nie bedzie trzymal Jurka i nie zaprzepasci mu wyjazdu na MS do czego wlasnie doprowadza ! Ma w zapleczu Carsona, ew.tego tormana co ostatnio go sciagneli to chyba mu wystarczy... moze nie sa tacy dobrzy jak Jurek ale Reina poki co tez jest bardzo pewny... wiec zmian chyba nie bedzie...

Pawson
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawson » 25 gru 2005, 16:30

w Benfice albo Werderze to najbardziej dla mnie prawdopodobne...moze w gre wejdzie jakis slabszy klub z angli ...[/img]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 16:48

Pawson pisze:w Benfice albo Werderze to najbardziej dla mnie prawdopodobne...moze w gre wejdzie jakis slabszy klub z angli ...[/img]
Ja bym go widzial w Werderze... tam obecnie broni Reinke (Wisse ma chyba kontuzje ??) Werder teraz dobrze sobie radzi w LM, w lidze nie gorzej... :)

Benfica - na pewno mniejsza rywalizacja o miejsce w skladzie... co z jednej strony jest dobre dla niego a z drugiej nie :) ale przynajmniej by mogl sie odgryzsc Benitezowi :D (cieszylbym sie jakby byl karny i Jurek by zatanczyl i wylapal karnego :D ale bym szydzil w LFC :) pozdro

Awatar użytkownika
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 27 gru 2005, 22:21

meecik_mks pisze:
Pawson pisze:w Benfice albo Werderze to najbardziej dla mnie prawdopodobne...moze w gre wejdzie jakis slabszy klub z angli ...[/img]
Ja bym go widzial w Werderze... tam obecnie broni Reinke (Wisse ma chyba kontuzje ??) Werder teraz dobrze sobie radzi w LM, w lidze nie gorzej... :)

Benfica - na pewno mniejsza rywalizacja o miejsce w skladzie... co z jednej strony jest dobre dla niego a z drugiej nie :) ale przynajmniej by mogl sie odgryzsc Benitezowi :D (cieszylbym sie jakby byl karny i Jurek by zatanczyl i wylapal karnego :D ale bym szydzil w LFC :) pozdro
Czy ja wiem czy mniejsza :?: Kto broni teraz w benfice :?: Moreira :?: Dobrze bronił z ManU.No,ale wracam do Polaka.Gdyby go nawet wypozyczyli to myśle że zagwarantowali by sobie klauzulą że nie może grać na wyp. przeciwko Liverpoolowi.Uważam że Werder będzie lepszą opcją i tam też pokaże klase :wink:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 27 gru 2005, 22:30

Ja bym go widzial w Werderze... tam obecnie broni Reinke (Wisse ma chyba kontuzje ??) Werder teraz dobrze sobie radzi w LM, w lidze nie gorzej...
Uważam że Werder będzie lepszą opcją i tam też pokaże klase
Wg Mnie szanse aby Dudek zagrał w Werderze są bliskie zeru.
Reinke broni dosyć przyzwoicie, a i niedługo powróci Tim Wiese ( młody, utalentowany - bardzo perspektywiczny zawodnik ).
Wiec myśle iż Werder do końca sezonu pozostanie w bramce przy Reinke, a pózniej zapewne Jego miejsce zajmie Wiese. Wiec nie sadze iż Werder sypnie gotówką na jakiegokolwiek goalkeepera.

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 gru 2005, 11:58

Kaka_ACM pisze:Wg Mnie szanse aby Dudek zagrał w Werderze są bliskie zeru.
Reinke broni dosyć przyzwoicie, a i niedługo powróci Tim Wiese ( młody, utalentowany - bardzo perspektywiczny zawodnik ).
Wiec myśle iż Werder do końca sezonu pozostanie w bramce przy Reinke, a pózniej zapewne Jego miejsce zajmie Wiese. Wiec nie sadze iż Werder sypnie gotówką na jakiegokolwiek goalkeepera.

Reinke broni tak sobie... i sądzę, że Dudek by tam pasował... Bo jest lepszy od Reinke, a jak wróci Wiese po kontuzji, to kto wie czy nie bedzie z nim tak jak z Dudkiem w chwili obecnej...

Mam nadzieję, że Jurek trafi do Bundesligi (może Bayer ?) Butt broni czasami wręcz fatalnie... kto wie... :)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 31 gru 2005, 12:01

meecik_mks pisze:czasami wręcz fatalnie...

Dudek tez. Ale wygral w pojedynke lige mistrzow i jest wielki.

Dudek w bl :? kaszana, juz wolalbym zeby poszedl do izraela, nie lubie ogolnie bundes ligi a sam Dudzio mi tam nie pasuje. Lepiej zeby wybral sie do hiszpani, wloch badz portugali.

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 gru 2005, 12:14

Smithu pisze:meecik_mks napisał:
czasami wręcz fatalnie...

Dudek tez. Ale wygral w pojedynke lige mistrzow i jest wielki.

Dudek w bl kaszana, juz wolalbym zeby poszedl do izraela, nie lubie ogolnie bundes ligi a sam Dudzio mi tam nie pasuje. Lepiej zeby wybral sie do hiszpani, wloch badz portugali.

No właśnie Dudek ma na koncie świetny występ w finale LM, i dlatego sądzę. że jak nie Werder, Bayer to i tak kłopotów z zanelezieniem klubu to on nie będzie miał na pewno... Niech tylko Benitez wreście sie zdecyduje !!

P.S Ja wole Bundeslige i tam go widze... :) ew. Portugalia...

Adrian Firek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 02 sty 2006, 14:31

Jak narazie nie widać aby Dudkiem był zainteresowany poważnie jakis klub dlatego też to są tylko plotki!! A co do Werderu o którym tak głosno to powiem że byłby to dobry klub który do dnia dzisiejszego gra w lidze mistrzów więc Dudek mógłby jeszcze zagrać w tych elitarnych rozgrywkać :twisted: Jedno jest pewne jak Jurek nie znajdzie klubu to być może nie pojedzie na MŚ2006 8) Takie jest moje zdanie :!:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 02 sty 2006, 14:42

Adrian Firek pisze:Jedno jest pewne jak Jurek nie znajdzie klubu to być może nie pojedzie na MŚ2006 Takie jest moje zdanie
no a czego się spodziewać... że pojedzie za zasługi... chociaż słyszałem, że jeśli by Janas nie powołał Dudka na mundial... to Bąk jako kapitan ma z nim porozmawiać, że Jurek jednak powinien jechać na mundial... ale zobaczymy niech Jurek znajdzie klub i nie będzie gadania, że pojedzie za zasługi...

Adrian Firek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 02 sty 2006, 14:45

Jeszcze możemy się zdziwić kto wie czy dudek bez klubu nie pojedzie na mundial!! Za to że ma ogranie w duzych imprezach :lol:

Awatar użytkownika
Javier
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 02 sty 2006, 17:39

Adrian Firek pisze:Jeszcze możemy się zdziwić kto wie czy dudek bez klubu nie pojedzie na mundial!! Za to że ma ogranie w duzych imprezach :lol:
tylko ze teraz mamy juz 3 naprawdę świetnych bramkarzy:
Artur Boruc-super gra w celticu,w tej chwili najlepszy polski golkiper
Wojtek Kowalewski-wybrany najlepszym zawodnikiem Spartaku Moskwa z ktorym wywalczyl 2-gie miejsce w lidzie
i...
Tomasz Kuszczak- jego trener w WBA sam przyznal ze teraz jest bramkarzem numer 1 w klubie nawet jesli Kirkland wróci po kontuzji. W Anglii Tomek broni naprawdę znakomicie co moze pokazać np. niedawny mecz z Liverpoolem.

Dudek bedzie mial ciezko ale moze wreszcie Benitez sie zlamie i pozwoli odejsc Dudkowi np. do Werderu czy Benfiki :D

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2006, 19:33

Na chwilę obecną sytuacja jest jasna, Dudek nie ma szans na grę w kadrze i wątpię aby Janas odważył się go powołać na MŚ jeśli ten nie znajdzie klubu. Boruc zdecydowany numer jeden świetna forma, a drugi bramkarz bez dwóch zdań Kuszczak a za nim Kowalewski. Dla Dudka nie ma miejsca w kadrze i nie pomoże w tej sytuacji nawet Bąk chyba, że wezmą sobie Dudka do towarzystwa nie jako zawodnika :lol: Dusza towarzystwa :twisted: Szkoda, bo Dudek dla Liverpoolu zrobił dużo, a tak go teraz potraktowali :? Ach zawsze te układy i układziki na lini trener-piłkarz, ale tak wszędzie jest, niestety :?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 sty 2006, 19:51

Zgadzam się z tobą Bobohawk
W tej chwili dla mnie Jurek jest poza kadrą.Przecież na mistrzostwa niepojedzie za zasługi tak niemoże być.Są zastępcy i na całe szczescie nie musimy się przejmować tym że niegra i jest bez formy bo mamy trójke naprawde dobrych bramkarzy.A Janas powiedział że jak ktoś niegra to niema co liczyć na mistrzostwa świata

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”