AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 7

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
19%
Antonio Conte
2
13%
Massimiliano Allegri
4
25%
Gian Piero Ventura
4
25%
Fatih Terim
2
13%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 19:14

bagg pisze:Nie słyszałem, rozwiń temat proszę.
Narazie tematu nie ma wiesz jak jest. Ale młody rozgrywający Boca zrobił furore w Argentynie to nowa nadzieje Boca. Podobnie jak Palacio. Gago podobnie jak Palacio, był kluczowym zawodnimiem tego mistrzoskiego sezonu. Bedzie o nim głosnio. Może nowy Roman :wink: Ma oczy do okoła głowy i gra z taka gracją że tylko sie go chwali :]

Ibrahimović pisze:P.S Po co wam temat "Mercato Rossonerich" skoro o transferach piszecie w temacie głównym

To temat do transferów dokonanych i "plotek" potwierdzonych :]

Ibrahimović Ty jesteś moją sekretarka ?? hehe nie widziałem :lol:

Łukasz[ACM] z Barzaglim jak z Gilardino od lutego może zakłady przymować :] Nie ma sensu cały czas ciągnąć tematu :) Przeciesz jak to w mercato jeszcze sie 7 razy zmieni temat.

Zbieram podpisy w do listu otwartego do łysego - NIE dla Zebiny :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 19:14

bagg pisze:On nie jest na tyle wyceniany, za tyle go sprzeda prezes Betisu.
Wiem że nie jest na tyle wyceniany :!: :D pisze to poraz kolejny, ale uważam że za mniej niż 30 baniek Betis go nie póści bo napewno każdy o niego się będzie starał i to by było tyle odemnie na ten temat.

Wypowiedź Cafu:

"Nie czuję, że dotarłem do końca mojej europejskiej kariery. Wciąż mam pragnienie dobrej gry. Myślę, że to będzie dobry sezon zakończony Mistrzostwami Świata. Milan był zawsze bardzo otwarty do mnie, dlatego pragnę dalszej gry w tej koszulce. Jeśli Milan mnie zechce na kolejny rok to podpiszę kontrakt."

To mnie cieszy :wink: mimo wieku cały czas na niego licze, ile razy wrzucał piłke na głowe Szewie :twisted: Oby tylko pozbył sie kontuzji i do końca był gotowy do gry.

:arrow: Zaza mój podpis.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 02 sty 2006, 19:31

Cafu...hmmm...no nie byloby nic bardziej nielogicznego niz przedluzanie obecnosci Mediolanskiej Frakcji Emerytow i Rencistow w obronie Milanu wiec sadze ze chocby nie wiem jak silne byloby
pragnienie dobrej gry
to nie ma raczej opcji innej jak zastapienie Cafu mlodszym,bardziej perspektywicznym obronca..

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 sty 2006, 19:45

Zaza no ja mam nadzieje że Władze Milanu nie zrobią głupiego błędu kupując Zebine wiadomo chłopak jest ciągle kontuzjowany i niegra w Juve czemu się wogule nie dziwiem bo jest poprostu słaby i tyle.A jeśli chodzi o barzaghliego to licze bardzo na ten transfer choć obawiam się że na niego trzeba bedzie wyłożyć z 15 mln euro.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 19:52

gilardino11 pisze:dziwiem bo jest poprostu słaby i tyle.

A ja się 'dziwiem'. Zebina nie jest słaby, jest dobry. może zasłaby na Milan, ale na pewno nie jest słaby. w poprzednim sezonie grał b. dobrze.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 19:59

RzuR Ty lepiej policz latka obronie Juve. I rezerwowemu z siga :lol: jak na rezerwego nawet 40 dobra :] Forza Pendolino

Nic dodać - Gila

aaa
bagg pisze:A ja się 'dziwiem'. Zebina nie jest słaby, jest dobry. może zasłaby na Milan, ale na pewno nie jest słaby. w poprzednim sezonie grał b. dobrze.

No wiesz nie powiesz mi że zrobił by kariere w każdym czołowym klubie w europie ? wiadome było że gra w Juve tylko dla tego że był pupilem Capello i razem uciekali. I on nic nie pokazywał to koledzy a konkretnie Canna I Gianluca pokazywali za niego :] Ile razy w Romie on został ośmieczony - (nawet przez Fabio :roll:)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 sty 2006, 20:00

bagg pisze:
gilardino11 pisze:dziwiem bo jest poprostu słaby i tyle.

A ja się 'dziwiem'. Zebina nie jest słaby, jest dobry. może zasłaby na Milan, ale na pewno nie jest słaby. w poprzednim sezonie grał b. dobrze.
no a poprzedni sezon to obecny?? Nie, więc po co te pieprzenie, był dobry był, ale teraz jest za słaby i wszystko. Babtista też był dobry w tamtym sezonie, a teraz co ??

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 sty 2006, 20:03

sorki za błąd Baggty zawsze coś znajdziesz :wink:
niewiem dla mnie on jest naprawde taki sobie.A jak sie robi transfery na pozycje na której klub ma duże problemy powinien to być dobry zawodnik do pierwszego składu.Po drugie Zebina boryka sie z kontuzjami.Ja mam nadzieje tylko że Milan zrezygnuje, a zainteresuje sie zawodnikiem którego można pozyskać za darmo mowa tu oczywiście o De Jongu

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 20:05

*_For_zaza_Milan_* pisze:No wiesz nie powiesz mi że zrobił by kariere w każdym czołowym klubie w europie ?

Nie, ale po prostu bronię go, ponieważ nie uważam go za słabego. Jest on dla mnie solindym obrońcą.

kulekfcb pisze:no a poprzedni sezon to obecny?? Nie, więc po co te pieprzenie, był dobry był, ale teraz jest za słaby i wszystko. Babtista też był dobry w tamtym sezonie, a teraz co ??

Prawdopodobnie gdyby nie kontuzja to grałby w tej chwili w 1. składzie Juve :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 sty 2006, 20:06

*_For_zaza_Milan_* pisze:Zbieram podpisy w do listu otwartego do łysego - NIE dla Zebiny
Gdzie ten list :roll: Podpisze bo mi szkoda Zebiny ,po co ma chłopak sie marnowac :?

Łukasz[ACM] pisze:Pewnie jest tym zainteresowany nieco bardziej niż Ty i pewnie coś szperał.

Nie śadze ,ze jest bardziej zainteresowany.
Łukasz[ACM] pisze: Zaza mój podpis.

A to co :roll: Lizanie tyłka :?:

kulekfcb pisze:no a poprzedni sezon to obecny?? Nie, więc po co te pieprzenie, był dobry był, ale teraz jest za słaby i wszystko. Babtista też był dobry w tamtym sezonie, a teraz co ??

Co ty gadasz wogule :?: Jakbys byl kontuzjowany przez pare miesiacy i dalej to tez bys byl słaby.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 02 sty 2006, 20:09

gilardino11 pisze:niewiem dla mnie on jest naprawde taki sobie

No właśnie jest taki sobie i wsumie mnie to dziwiło, że sporo grał w tamtym sezonie... i to nienajgorzej całkiem... ale jak to ktoś napisał ten sezon to nie tamten...

No ale jak dla mnie to tematu Zebiny nie ma i to tylko dla picu ktoś zapodał... już niedługo pewnie zobaczymy kogoś z wysokiej póły a nie Jonatana... A Zaza tu ma rację... narazie się przyda luz bo to dopiero lecą pierwsze procenty mercato :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 sty 2006, 20:09

Ibrahimović pisze:Co ty gadasz wogule Jakbys byl kontuzjowany przez pare miesiacy i dalej to tez bys byl słaby.
nie wiem nie byłem w takiej sytuacji, a wszechwiedzący Ibrahimovic wszystko wie jak zwykle...

bagg pisze:ulekfcb napisał:
no a poprzedni sezon to obecny?? Nie, więc po co te pieprzenie, był dobry był, ale teraz jest za słaby i wszystko. Babtista też był dobry w tamtym sezonie, a teraz co ??

Prawdopodobnie gdyby nie kontuzja to grałby w tej chwili w 1. składzie Juve

Prawdopodobnie tego nei wiemy :]

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 sty 2006, 20:10

*_For_zaza_Milan_* pisze:wiadome było że gra w Juve tylko dla tego że był pupilem Capello i razem uciekali.

Gowno prawda. Nie wiesz nie pisz. Zebina, to jeden z zawodnikow ktory nie ucieszyl sie z tego z Capello bedzie trenerem Juventusu, on podpisal kontrakt z Juventusem, jeszcze wtedy gdy bylo nie mal pewne ze Deschamp zostanie trenerem Juve. Tak sie nie stalo.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ile razy w Romie on został ośmieczony

Jasne ze to byla ciamajda, ale pamietaj ze w Romie gral na srodku, ale na prawej obronie w Juventusie gral bardzo dobrze. Bo niby dlaczego Milan i Liverpool sie zastanawia nad jego kupnem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 20:13

Ibrahimović musisz podać numer tel. i ja Ci wyśle formularz listu :lol: o.k ?
kulekfcb pisze:a wszechwiedzący Ibrahimovic wszystko wie jak zwykle...

:lol: dobre Kulek :lol: szkoda że o meczach mało zawsze pisze :wink: i o graczach na podstawie gazet :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 sty 2006, 20:17

kulekfcb pisze:Ibrahimovic wszystko wie jak zwykle...
Dokładnie.

Lakier pisze:ale na prawej obronie w Juventusie gral bardzo dobrze.

Wkoncu uczył sie od samego Thurama 8) Pozniej mu dziekował i powiedzial ,ze wiele mu zawdziecza :twisted: Ostatni sezon dla Zebiny był naprawde udany.

Lakier pisze:Bo niby dlaczego Milan i Liverpool sie zastanawia nad jego kupnem.

No własnie :wink: ,ale co ty Lakier wiesz :?: Przeciez zaza powiedział ,ze Zebina jest słaby i ,ze do Milanu nie trafi to to napewno prawda :!: ( :lol: )
dobre Kulek szkoda że o meczach mało zawsze pisze i o graczach na podstawie gazet
Nie rob z siebie wariata wiekszego niz jestes.
to można być wiekszym od ciebie?
Raczej nie mam 260 cm wzrostu ,Tyle masz...
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 20:25 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”