Opisz poprzednika - Strona 131

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 02 sty 2006, 19:37

Diamen23
Początkujący, ale bardzo utalentowany sigmaker, który chętnie dzieli się owocami swojej twórczości :D Czesto pomaga w temacie Mp3 poszukiwane... Jest tam jednym z najbardziej pomocnych userów (obok Juva czy nowej "gwiazdy" - Protectora :wink: ) Zna się na kobietach co widać po jego sigu; na muzyce też, chociaż Gorillaz to raczej nie moje klimaty. Jest fanem Interu. I to tyle :)
Pozdro

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 02 sty 2006, 19:50

Void - znany mi głównie z tematu "mp3 poszukiwane" czy "czy coś ci to movie" gdzie bardzo często się udziela... ma sporą wiedzę na temat muzyki i filmów co widać w tych tematach :) Fan Milanu... spokojny user :)

EDIT: tylko nie nabijacz :P moze czasami to tak wygląda... ale jak juz to wole szary user... jeszcze się rozwine ;)
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 20:09 przez meecik_mks, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 02 sty 2006, 20:01

Void - jak dla mnie, jeden z najbardziej tajemniczych na tym forum..nie wiem po prostu kto się kryje za maską tego pana w avatrze...nie kojarze go zbyt dobrze może dlatego, że rzadko mam okazje z nim dyskutować...ale po tych obserwacjach, które udało mi się uczynić, uważam, że poczucia humoru to mu nie brakuje..do tego, często pisze z sensem...fan Milanu..raczej pozytywna postać na forum...
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 02 sty 2006, 20:05

meecik_mks
człowiek z Rudo... Śląsko... fan A. Smisa (po szpakowskiemu), miał ciężkie wejście na forum :roll: ale wydaje sie użytkownikiem dość sympatycznym tyle że z małym doswiadczeniem forumowym :wink:
Ostatnio gdzie bym sie nie pojawił na forum, tam zawszę widuje jego posty, których jakos szczególnie nie zapamietuję, użytkownik na pograniczu nabijacza/szarego usera/a kogos kto sie moze "rozwinąć"

pozdrawiam :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 sty 2006, 20:07

adekk - mimo że ejst z nami od niedawna to już dostał specjalną rangę, fan Barcelony jak i Pomarańczowych, pisze mądrze i nie nabija nie wiem ile ma lat, udziela się praktycznie wszedzie posiada dosć duż wiedze na temat futbolu...pozytywna osoba :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 sty 2006, 20:26

adekk hmmm :roll: Bez watpienia forumowa ekstraklasa. Pisze w stylu, ktory chcialoby sie tu ogladac caly czas, chociaz chwilami odnosze wrazenie jakbym czytal jakis podrecznik, a tego nie lubie :lol: Ma dosc irytujacy ulubiony klub, ale przynajmniej wie co to orange power, wiec nie jest z nim tak do konca zle. Mimo, ze chwilami jego porownania i ironiczne wypowiedzi mnie irytowaly (pewnie dlatego, ze byly glownie skierowane w strone Realu :roll:) jest typem zaslugujacym na slowa uznania. Naprawde.

Tomachos dobry zawodnik. Nie wszyscy to zauwazaja ale jest naprawde inteligentnym facetem. Ma wobec mnie pewien dlug o ktorym nie zapomne :twisted: ale z racji kilkudniowego sylwestra obecnie jestem nieosiagalny pod wzgledem alkoholu i nie zanosi sie zeby sie to zmienilo przed wielkanoca :lol: Jego styl nieodparcie kojarzy mi sie z Piotrkiem, bo tak samo jak on lubi wpasc, skrobnac cos niekoniecznie zwiazanego z tematem, ale zazwyczaj zabawnego.

Toudinho chyba najwiekszy krolewski fanatyk na forum. Szczerze mowiac nie mam pojecia ile ma lat, a jestem ciekawy. Wiedze ma ogromna, szczegolnie w kwestii La Liga i Krolewskiego Realu. Potrafi dostrzec bledy w swoim klubie i nie broni w ciemno i z glupim uporem wszystkiego co zwiazane z Realem. A to na pewno jest zaleta. Jedyne zastrzezenie mozna miec do jego ortografii, bo chwilami strzela takie cuda, ze glowa boli :wink: ale to tu normalnosc, wiec nic sie nie dzieje. Ogolnie - gorna polka.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 sty 2006, 20:36

Krzysztof Jarzyna-szef wszystkich szefów a to cos tłumaczy, okrycie roku :wink: szybko wskoczyl do elity moderatorskiej i spisuje sie an moje oko wysmienicie, fan Blancos :smoke: z tego cow iem to ejst studencikiem :wink: prowadzi kampanie prezydencka delikwenta w avatarku :wink: ogolnie darze go wielkim szacunkiem tak jak i wielu 'normalnych' userów, a jest na tym forum kilku. Ogolnie postac jak najbardziej pozytywna

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 02 sty 2006, 20:43

Krzysztof Jarzyna
Jest moderatorem i musi pelnic role straznika teksasu na forum. Jego dowcipy to mistrzostwo swiata. Nawet WP umie dac w taki sposob ze "ofiara" zamiast martwic sie i klocic, to sie smieje z tego co KJ napisal w uzasadnieniu. :wink: Niedlugo ludzie zaczna prosic go o ostrzezenia, cos w stylu masochizmu :D .Prawdopodnie zgarnie jakas nagrode w Plebiscycie 2005 , co swiadczy, albo o tym ze jest bardzo lubiany albo ze kupil glosy wyborcow 8) Aha i jeszcze wielka tajemnica Krzysztofa, on kocha sie w G.Bushu :D :wink: To by bylo na tyle.
Pozdro

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 02 sty 2006, 21:42

mimek, jest na tym forum juz jakis czas, ale nie widze go zbyt czesto, moze dlatego ze jest kibicem Feyenordu i lubi lige holenderska za ktora ja nie przepadam. Pisze najwiecej w grach forumowych i bukmacherce. Ciezko mi jest powiedziec cokolwiek wiecej o mimku, pozatym ze ma ciekawa nazwe i chyba lubi tatuaze. :P Jest to taki spokojny forumowicz. :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 sty 2006, 21:47

snake-fan Blancos jak i Fernando Alonso :wink: który tez jest fanem Realu, formyly to dos nietypowy sport ale ciakawy, jest z nami juz sporo, czesto [podłaczal sie do dyskusji w Hiszpani, jest to ejdenz kibiców Realu ktory ogląda mecze gdy moze i potrafi wysnuć obiektywna opinie na temat gry pojedynczych jednostek.Spokojna postac, nic nie mam do neigo.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 21:58

Toudinho - Jarzyna mówi, że największy fanatyk Królewskich, komu jak komu, ale Szefowi Wszystkich Szefów trzeba wierzyć 8) Ma w sigu w tej chwili największą nadzieje Realu, czyli Robinho. Dorobił się podpisu co oznacza, że piszę z sensem, albo ma dojścia :]

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2006, 22:02

bagg - młodzian na forum, kibic Starej Damy w sigu ma legende tego kluby czyżby Platini a dlaczego nie nasz Zbychu Boniek co? miał ze mna kilka zwad hahah pare razy go zbluzgałem za co teraz go przepraszam :) lubi sie podlizywać modom to chyba jedyna wada tego zacnego użytkownika. pozdro
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 22:22 przez Loco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8673
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 sty 2006, 22:04

bagg pisze:Dorobił się podpisu co oznacza, że piszę z sensem, albo ma dojścia :]
ja tez sie dorobilem :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 22:04

Loco pisze:a dlaczego nie nasz Zbychu Boniek co?

Bo to Romanista :evil:

Loco pisze:pare razy go zbluzgałem za co teraz go przepraszam

Oczywiście przeprosiny przyjąte. 8)
Loco pisze:lubi sie podlizywać modą
:> tzn.

a w tym roku zieleń ponoć modna? :lol:

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2006, 22:09

Loco napisał:
lubi sie podlizywać modą

tzn.
sam sobie odpowiedz na to pytanie...
a co do tych przeprosin to myślałem że napiszesz że to też twoja winna :lol: mniejsza o to.

cloner - ????? fan Rasiaka toczy wojne z połową forum :P dla mnie wielki znak zapytania kontrowersyjna postać ale chyba sympatyczna.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”