*_For_zaza_Milan_* pisze:Zwiekszyć sprzedaż koszulek ?
W Realu to się najbardziej liczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 15:39
*_For_zaza_Milan_* pisze:Zwiekszyć sprzedaż koszulek ?
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2006, 15:43
Już mi się żygać chce jak czytam takie postyserek408 pisze:W Realu to się najbardziej liczy*_For_zaza_Milan_* pisze:Zwiekszyć sprzedaż koszulek ?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 15:46
Niggaz pisze:Już mi się żygać chce jak czytam takie posty
Visca el koffane stereotypy
HALA jednolinijkowe posty godne dzieciaków
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2006, 15:48
Bo nie kupiłeś koszulki.serek408 pisze:To może Niggaz wytłumaczysz dlaczego Owen nie poradził sobie w Realu mimo , że strzelał Question hę
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 15:49
Niggaz pisze:Bo nie kupiłeś koszulki.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 sty 2006, 15:49
1. Owen to całkiem inny typ napastnika, mniej kreatywny na dzień dzisiejszy.serek408 pisze:Łukasz Owen tez miał taki okres w , którym mógł sie pokazac i to uczynił , ale wrócili Raul i Ronaldo i wszystko powróciło do normy Z Cassano będzie podobnie , a wtedy zamarzy mu sie powrót w progi Grande Calcio
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 03 sty 2006, 15:50
kulekfcb pisze:nie mów hop... Pewne to bedzie za rok czy sie sprawdził czy nie, teraz nie można gdybać bo moze byc zupełnie inaczej
No oczywiście że taka opcja jest możliwa, ale powiedz mi Niggaz czy wierzysz w to?;) Bo ja jakos nie potrafie sobie go wyobrazić zapier*alającego jak osioł aby być w 1 składzie.Niggaz pisze:Cassano wcale nie musi się zachowywać jak amator. Równie dobrze możemy zobaczyć Antka zdeterminowanego do pokazania własnych umiejętności zwłaszcza na tle pozostałych bądź co bądź gwiazd Madrytu.
No fakt masz racje zbytnio się zapędziłem i nie wziołem tej opcji pod uwagęNiggaz pisze:Co on niby może zrobić? Zarząda gry w pierwszym składzie a trener się nie zgodzi? No i co z tego. Nikt się tym nie przejmie. Cassano w Romie i ogólnie we Włoszech był znany. Tutaj nie jest.
Jones
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 03 sty 2006, 16:03
No pewnie że są podobne przeciez te koszulki są produkowane z tego samego materiałuserek408 pisze:koszulka Realu , to tak jak kozulka Juve
Jak mówisz to wiesz.Osobiście nic nie słyszałem o miłości Raula do palenia ale jeśli twierdzisz że sie już,,wypalił''to musisz być o tym poinformowany.Łukasz[ACM] pisze:2. Napewno będzie miał więcej czasu niż Owen na pokazanie się i jeżeli go dobrze przyjmią i na początku się przełamie to mam nadzieje że wygryzie Raula bo on już się wypalił.
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 sty 2006, 16:09
Powiedzcie mi jedno - czy wy sie nie znacie na pilce (w to nie wierze) czy poprostu macie problemy ze zroumieniem niektorych rzeczy?serek408 pisze:*_For_zaza_Milan_* pisze:Zwiekszyć sprzedaż koszulek ?
W Realu to się najbardziej liczy
Boze, uwielbiam takich fachowcow. To powiedz mi co mu zostaje? On ma 23 lata, cala przyszlosc pilkarska przed nim. Jezeli jest az tak glupi, ze mysli, ze przyjdzie do Realu i z urzedu bedzie mu sie nalezec miejsce w pierwszym skladzie, kosztem tak wielkich pilkarzy jak Raul czy Ronaldo, ktorym obecnie do piet nie dorasta pod wzgledem osiagniec i prestizu, to niech wraca do Wloch za rok. Dla niego najwiekszym zlem bylo to, ze przechodzil do Romy jako mlodzian, za gigantyczne pieniadze (25 baniek? Zaza popraw jak zle, Ty znasz wszystkie cyferkiBo ja jakos nie potrafie sobie go wyobrazić zapier*alającego jak osioł aby być w 1 składzie.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 16:24
Krzysztof Jarzyna pisze:Powiedzcie mi jedno - czy wy sie nie znacie na pilce (w to nie wierze) czy poprostu macie problemy ze zroumieniem niektorych rzeczy?
Otworzcie oczy, Real sie osunal, spada coraz wiecej slow krytyki na wszystkich zwiazanych z Realem, od sprzataczek poczynajac a konczac na Perezie. Sam Floro chyba powoli rozumie, ze jest obecnie glownym kandydatem na adresata bialych chusteczek. Real to potezny klub i nie wypada im grac tak jak graja. Rzygac mi sie chce jak widze ciagle teksty o marketingu i interesach. Owszem, przez ostatnie sezony to byl klub nastawiony na zyski, ale teraz jezeli taka gra potrwa dluzej, to nawet taka polityka nie bedzie miala sensu. Bo co beda sprzedawac? Komu? Pomsylcie troche, do tego nie trzeba miec doktoratu z ekonomii zeby zrozumiec.
Poza tym Real ma miliony kibicow, fanatykow, ktorzy tez sa wazni. Nie mowie o dziciakach kupujacych koszulki, tylko o prawdziwych kibicach. Piszecie o tym klubie jakby to byla jakastam druzynka bez tradycji, historii, ktora dostala sponsora i przez kilka sezonow chciala zarobic jak najwiecej. To najwiekszy klub XX wieku ogloszony przez FIFA, to jeden z klubow z najwieksza rzesza kibicow na calym swiecie, to klub z jedna z najwaspanialszych historii, zdobyl 29 razy mistrzostwo Hiszpanii, 9 razy Puchar Europy a wy ciagle piszecie o sprzedazy koszulek. Nie jest to smieszne? Nie mowcie ze tego nie widzicie
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 sty 2006, 16:40
Po pierwsze - Ziziou ostatnio (w meczu z Osasuna) wszedl z lawki. Po drugie - dlaczego gra Raul - a kto ma grac? Soldado gra w Castilli wiec ciezko jest zagrac 2 mecze w 2 dni. A Bestia, Robinho to nie sa typowi napastnicy.KJ to może oświecisz mnie dlaczego w pierwszym składzie gra jeszcze Raul czy Zidane bo Niggaz dał bardzo głupią odpowiedź.
Bo nie wiem czy wiesz, ale oni nie grali na tych samych pozycjach. Raul gra za napastnikiem, nieco cofniety, a Owen o pozycje walczyl z Grubaskiem a ten w zeszlym sezonie gral o niebo lepiej niz teraz.serek408 pisze:A Owen mimo , że się wyróżniał i był w tamtym sezonie zdecydowanie lepszym od Raula , siedział.
A jakie to tematy dostarczal Raul? To ze ma zone? 4 dzieci? Ze mu sie blizniaki urodzily? No faktycznie, tematy na pierwsze stronyserek408 pisze:bo nie dostarczał bulwarówkom tematów
Nie, no co Ty, najwazniejsza jestJeśli "sprzedaż koszulek"nie jest najważniejszym czynnikiem Realu to napewno mieści się w czołowej dwójce
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 sty 2006, 16:41
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2006, 16:59
Dostosowałem poziom do Twojej wypowiedzi a konkretnie doserek408 pisze:bo Niggaz dał bardzo głupią odpowiedź.
Orazserek408 pisze:W Realu to się najbardziej liczy
Szczerze myślałem, że sobie jaja robisz zadając mi to pytanie o Owena. Jeżeli według Ciebie Owen nie grał bo koszulki się nie sprzedawały to ja zacznę kupować koszulki Pavona. Będzie grał bez przerwy. Niech stracę.serek408 pisze:To może Niggaz wytłumaczysz dlaczego Owen nie poradził sobie w Realu mimo , że strzelał Question hę
Chyba jednakserek408 pisze:Jeśli "sprzedaż koszulek"nie jest najważniejszym czynnikiem Realu to napewno mieści się w czołowej dwójce
Dlatego kupili Ramosa, Garcie, Gravesena, Diogo i kilku innych równie stratosferycznych gwiazdorów, których koszulki schodzą tak szybko, że Tajwan płonie praktycznie.serek408 pisze:W Realu to się najbardziej liczy
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 sty 2006, 17:16
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 17:55

Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio