FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 14

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 02 sty 2006, 11:04

mam takie male pytanie offtopickowe:

ile dokladnie lat ma Giovani dos Santos? ja słyszałem 2 wersje

urodził się w 1990 bądź bodajze w maju 1989.

ma ktoś jakieś dokładne dane? ;)

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 02 sty 2006, 11:37

nie jestem pewien ale ma on jest bodajrze rocznik 89.

Czarnal perla
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarnal perla » 02 sty 2006, 11:43

Witam wszystkich barcelonistow i mam pytanie jako ze kibicujemy temu samemu klubowi domyslam sie ze mieliscie do czynienia ze strona blaugrana.pl, od pewnego czasu strona ta nie dziala czy ktos wie jaka jest przyczyna? jakies chwilowe problemy czy poprostu strona przestala istniec?

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 sty 2006, 12:02

Dołączam się do pytania Czarnej perły. Jeżeli ktoś coś wie niech da znać.

PS.Czarnal perla mógłbyś się postarać przynajmniej poprawnie swój nick wpisać przy rejestracji. To takie minimum wymagań :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sty 2006, 12:08

Również uważam, że Eto'o ma pełne prawo do tego, aby wyjechać na PNA. Szkoda będzie tych opuszczonych spotkań, ale reprezentowanie własnego kraju to jednak powinien być priorytet. Mecz, które ewentualnie opuści będą raczej proste. Damy radę bez niego. Ważne, aby wrócił cały i zdrowy na Atletico. Nie chcę nawet cytować fragmentów tego co napisał janiofcb. Bez przesady. Ta wersja pesymistyczna to jawne przegięcie :naughty: Zastanawiam się czy Ci posta nie edytować :smile2: :wink: Sami zapewne będzie chciał pomóc Kamerunowi zmazać plamę jaką było nie zakwalifikowanie się do Mundialu. Bardziej mi szkoda nie tyle wyników Barcelony pod jego nieobecność bo te będą dobre, ale tego, że Eto'o nie będzie mógł powiększyć swojego dorobku bramkowego.

Odnośnie BO to na pewno nie jest koniec stronki. To po prostu niemożliwe. Zapewne są jakieś problemy z serwerem, ale nie mam jeszcze dokładniejszych informacji. W sumie to postaram się dowiedzieć. Bienias na pewno coś wie, ale ostatnio chyba rzadziej bywa na forum. Jak tylko czegoś się dowiem to poinformuję o tym w tym temacie.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 sty 2006, 12:17

Niggaz to z Essienem to tak w ramach uszczypliwego żartu było :twisted: , ale wersja poważna z kontuzją w roli głównej jest jak najbardziej realna i może zaistnieć...

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 sty 2006, 13:01

Roomeczek pisze:mam takie male pytanie offtopickowe:

ile dokladnie lat ma Giovani dos Santos? ja słyszałem 2 wersje

urodził się w 1990 bądź bodajze w maju 1989.

ma ktoś jakieś dokładne dane? ;)
Giovanni Dos Santos Ramírez - urodzony 11 maja 1989 w Monterrey

i tak na przyszłość Roomeczek chociaż imie byś wpisał poprawnie ;)

co do BO to wyjebalylyly ich z servera : >

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 sty 2006, 13:17

Nie bojcie sie, BO nie zawiesilo swojej dzialalnosci. Wystapily pewne problemy z serwerem(jakas bardzo droga czesc sie przepalila) a czlowiek ktory mozna tak powiedziec jest za to odpowiedzialny zachorowal(Pozdro chlopaku :) ) Mysle ze do konca tygodnia wszystko wroci do normy

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 02 sty 2006, 14:38

Giowanni dos santos urodzil sie 5.8.1989 z tego co wiem i z tego co podaja w fm 2006 a jeszcze nie spotkalem sie z pomylka w tej grze ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 02 sty 2006, 15:57

Baqu pisze:

hehe dzieki za info.. a co do Giovanniego to sie tak wlasnie zastanawialem przed napisaniem tego posta czy napisac przez 2 n :P

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 02 sty 2006, 15:58

Baqu pisze:

hehe dzieki za info.. a co do Giovanniego to sie tak wlasnie zastanawialem przed napisaniem tego posta czy napisac przez 2 n :P

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 sty 2006, 17:01

Dzisiaj o godzinie 20:30 gdzieś w Hiszpanii zagra Zamora z Barceloną w ramach Pucharu Króla. Osobiście liczę na bramki Maxiego i dobrą grę zmienników. Stawiam na 0:2 na stadionie Zamory po bramkach Maxiego i Ezquerro.

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 03 sty 2006, 17:16

Co do dzisiejszego mecz to nawet drugim składem powinnismy swobodnie wygrać. Mam nadzieje, że w koncu Maxi i Ezguerro zagrają dobry mecz i pokażą na co ich stać. Puchar Króla(przynajmniej początkowe jego fazy) to powinien być turniej gdzie Rijkard powinien dawać wiecej szans graczą 2 składu, i tak prawdopodobniej będzie. A ja po cichu licze, że dzisiaj rozbłyśnie również gwiazda jakiegos zawodnika z Barcy B(Rijkard powołał 3:Rodri, Cristian i Jordi Gómez), a nóż okarze sie nam drugi Messi albo Iniesta ;)
Jak juz sie bawimy w proroków to stawiam na 0-3: Maxi, Ezquerro, Christian ;)
Ostatnio zmieniony 03 sty 2006, 19:49 przez Jones, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jakko Tallus
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jakko Tallus » 03 sty 2006, 19:46

Jones pisze:Co do dzisiejszego mecz to nawet drugim składem powinnismy swobodnie wygrać. Mam nadzieje, że w koncu Maxi i Ezguerro zagrają dobry mecz i pokarzą na co ich stać. Puchar Króla(przynajmniej początkowe jego fazy) to powinien być turniej gdzie Rijkard powinien dawać wiecej szans graczą 2 składu, i tak prawdopodobniej będzie. A ja po cichu licze, że dzisiaj rozbłyśnie również gwiazda jakiegos zawodnika z Barcy B(Rijkard powołał 3:Rodri, Cristian i Jordi Gómez), a nóż okarze sie nam drugi Messi albo Iniesta Wink
Jak juz sie bawimy w proroków to stawiam na 0-3: Maxi, Ezquerro, Christian Wink

Z cyklu prof. Miodek prawi:
Słowo "pokarzą" pisze się w sytuacji gdy ktos kogos karze, czyli stosuje wobec niego karę. (kara --> karać --> karzę)
Słowo "pokażą" pisze się w sytuacji gdy chcesz zwrocic czyjas uwage na jakis fakt. Chodzi o "pokazanie" wzrokowe". Etymologia wyrazu pokazac: pokazac --> pokaż --> pokażę).

Biorac pod uwage sens Twej wypowiedzi jednoznacznie stwierdzam ze popelniles karygodny blad w pisowni, z faktu ktorego prof. Miodek bylby niepocieszony. :wink: :wink: :wink:
To bylo tak w kwestii formalnej.

Wracając do tematu: Co do grania drugim składem, to w zeszlym roku tak samo grajac z Gramenet tez mielismy wygrac, a sam wiesz jak bylo... Wiec w spekulacjach na temat wystawiania drugiego skladu bylbym nad wyraz ostrozny.

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 03 sty 2006, 19:53

Upsss co za błąd - ale wstyd :oops: :lol: Za szybko pisze i to dlatego ;)

A co do tego meczu to oczywiste jest, że nie możemy lekceważyć przeciwnika, lecz nasza drużyna tym się różni od tej z zeszłego sezonu - że teraz mamy klasowych zmienników, którzy będą "gryźli trawe”, aby się pokazać jak najlepiej np. Maxi, Ezquerro. I dlatego o wynik to ja akurat spokojny jestem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”