FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 15

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 sty 2006, 20:00

krzychu212 pisze:Dzisiaj o godzinie 20:30 gdzieś w Hiszpanii zagra Zamora z Barceloną w ramach Pucharu Króla. Osobiście liczę na bramki Maxiego i dobrą grę zmienników. Stawiam na 0:2 na stadionie Zamory po bramkach Maxiego i Ezquerro.

tez stawiam na wygraną, ale ..... to dopiero pierwszy mecz w tym roku i na dodatek grają w większosci zmiennicy i nie wiadomo jak sie zaprezentują :!: Jednak uwazam ze bedą chcieli pokazac Ryjkowi ze nalezy im sie szansa na wystepy w La Liga i bedą walczyc na maxa i dlatego wygrmy :D najbardziej licze na Maxiego i Van bomela :wink:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 03 sty 2006, 23:09

1-3 i po zabawie.
Czekamy na kolejnego rywala(mimo rewanżu ale chyba nikt o zdrowym umysle nie mysli ze Zamora wygra na Camp Nou 0-3 lub 2-4).

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2006, 23:14

Wynik zadowalający zwłaszcza, ze przez dluższy czas utrzymywał się remis a przygniatająca przewaga Barcy nie znajdowała potwierdzenia w strzlonych bramkach. Nie mogłem nawet po ludzku spotkania obejrzeć bo coś mnie PPLive zawiódł, ale torrent już się zasysa więc nadrobię szybko :wink: Bramki już widziałem, ale to mało. Dziękuję w szczególności Marquezowi za ładny strzał w okienko z wolnego. Dinho by się nie powstydził. Ważne, że kontynuujemy passę zwycięstw. Nie mniej jednak widać było, że nasze rezerwy mają jakiś kompleks w Copa Del Rey. Już myślałem, ża Zamora dowiezie remis na farta :roll:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2006, 23:16

welcome pisze:mimo rewanżu ale chyba nikt o zdrowym umysle nie mysli ze Zamora wygra na Camp Nou
przy stanie 1-0 dla Zamory po fatalnym błędzie Oleguera różne myśli kłębiły się w mojej głowie :maruda:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 sty 2006, 23:17

barca wygrała 3-1 i raczej juz sobie zapewniła awans do nastepnej rundy :D chociz zaczeło sie sensacyjnie, ale skonczyło sie zgodnie zo czekiwaniami :P teraz czekam na mecz w La Liga i 15 zwyciestwo :wink:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 03 sty 2006, 23:27

Baqu pisze:
welcome pisze:mimo rewanżu ale chyba nikt o zdrowym umysle nie mysli ze Zamora wygra na Camp Nou
przy stanie 1-0 dla Zamory po fatalnym błędzie Oleguera różne myśli kłębiły się w mojej głowie :maruda:
A czy ktos dziś pamieta, ze w finale LM RealMadrid-BayerLeverkusen niejaki Bernd Schnaider mial dwie setki przy 0-0? NIE.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2006, 23:32

welcome pisze:
Baqu pisze:
A czy ktos dziś pamieta, ze w finale LM RealMadrid-BayerLeverkusen niejaki Bernd Schnaider mial dwie setki przy 0-0? NIE.
jak widać "ktoś" pamięta : )

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 03 sty 2006, 23:38

Klasycznie MAXI na ławie. Wytlumaczyc to można tak
a. jest przeraźliwie słaby
b. nie daje dupska Ryjowi
c. jest przeraźliwie słaby

Ale niektórym będzie go szkoda, wiem, wiem.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 sty 2006, 23:40

welcome pisze:A czy ktos dziś pamieta, ze w finale LM RealMadrid-BayerLeverkusen niejaki Bernd Schnaider mial dwie setki przy 0-0? NIE.

tylko co mnie teraz obchodzi jakis finał Bayeru z Realem??? to było jakis czas temu i raczej nilt juz nie wraca do tego meczu :P

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 03 sty 2006, 23:43

luk1208 pisze:
welcome pisze:A czy ktos dziś pamieta, ze w finale LM RealMadrid-BayerLeverkusen niejaki Bernd Schnaider mial dwie setki przy 0-0? NIE.

tylko co mnie teraz obchodzi jakis finał Bayeru z Realem??? to było jakis czas temu i raczej nilt juz nie wraca do tego meczu :P
zgadza sie, ale to jest odpowiedz na "Oleguer...." czytaj zanim zripostujesz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2006, 23:48

welcome pisze:Klasycznie MAXI na ławie. Wytlumaczyc to można tak

Co ciekawe sam Rijkaard chciał go sprowadzić :roll: Nie kumam trochę gościa, ale nic. Widać wyraźnie, że Maxi nie będzie grał. Mi tam go szkoda nie będzie. Henry będzie grał w Barcelonie skoro Larsson odchodzi a Maxi nie gra. Wszystko jasne.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 03 sty 2006, 23:51

Niggaz pisze:

Co ciekawe sam Rijkaard chciał go sprowadzić :roll: Nie kumam trochę gościa, ale nic. Widać wyraźnie, że Maxi nie będzie grał. Mi tam go szkoda nie będzie. Henry będzie grał w Barcelonie skoro Larsson odchodzi a Maxi nie gra. Wszystko jasne.
Watpie. Nie chce mi sie szukac po MD ale Maxi to na 95% pomysl Txikiego.

zimek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zimek » 04 sty 2006, 0:17

barcelona to jest maszyna do strzelania bramek czyli brazylijsko-kamerunska :D

Przestań. Już jednego posta Ci usunąłem. Zaraz się skończy dzień dziecka i będzie gorzej. // Niggaz

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 04 sty 2006, 9:49

Coś miałem takie wewnętrzne przeczucie że będzie cięzej niż w zeszłym roku (kalendarzowym czyli np niż mecz z Realem czy jakiś inny), ale wygramy. Znowu nie grał Maxi. Może ma biedną rodzinę w Argentynie, a Barca robi za Caritas i wypłaca Maxiemu pensję za nic. Nie wiem.Piękny gol Marqueza, a reszty jeszcze nie widziałem więc sie nie wypowiem. Przed rewanżem spokój.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 sty 2006, 12:36

.
a i c :D

Juz na samym poczatku gdy Maxi przeszedl do Barcelony zastanawialem sie po co. Myslalem ze ma potencjal albo ze jest sparalizowany nowym otoczeniem. Miesiace mijaly a jak gral piach tak dalej go gra. Napastnik ktory kosztowal nas oficjalnie 6 baniek zawodzi na calej lini ze trudno w Nim szukac jakis plusow. Z drugiej strony nie rozumiem zzarzadu i trenera, jezeli nie gra to po jaka cholere jest jescze w Barcelonie?? Wiem ze Eto pojedzie PNA i wtedy moze nam sie przydac ale czy wy wierzycie ze Ryjek go wystawi, jak mu nawet szans nie daje w pucharze krola z jakimis leszczami.
W sumie nie mozna miec wszystkiego i jeden kiepski transfer sie przyda aby sztab szkoleniowy nie popadl w samozachwyt

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”