Na papierze bdb transfer. Reprezentant Wenezueli, 26 meczów w Serie A, teraz 35 w Serie B. Ma też 15 meczów w Anzhi Makhachkala

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lut 2022, 17:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 lut 2022, 18:03
W Serie A wyglądał całkiem nieźlecloner pisze:Jhon Chancellor piłkarzem Zagłębia Lubin.
Na papierze bdb transfer. Reprezentant Wenezueli, 26 meczów w Serie A, teraz 35 w Serie B. Ma też 15 meczów w Anzhi Makhachkala
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lut 2022, 19:33
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lut 2022, 20:44
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 lut 2022, 21:38
Zieliński w grudniu mówił, że cele transferowe na zimę Probierz już miał dogadane
Grubo. Kupa dobrych i tanich graczy do wzięcia od zaraz jeśli tylko będą mogli (i chcieli) wyjechać.Komisja ds. Nagłych PZPN przyjęła zmiany w uchwałach zarządu PZPN i zniosła ograniczenia związane z występami ukraińskich zawodników we wszystkich polskich rozgrywkach.
Zawodnicy z Ukrainy nie będą uwzględniani w limicie zawodników spoza Unii Europejskiej, którzy mogą jednocześnie przebywać na boisku podczas spotkania.
Boromir
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 mar 2022, 1:52
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 mar 2022, 11:12
Wiesz co, odpisałbym Ci, ale to jak pisanie do ściany. Ty kompletnie nei zrozumiałeś, żę to nie chodziło o cracovie, Wisła, Legie i inne kluby tylko o tego matoła probierza i jego słowa. Przeczytaj tamtą dyskusję, najlepiej tyle razy ile trzeba, dopóki nie zrozumiesz jej sensu.cloner pisze: ↑01 mar 2022, 1:52Swoją drogą, w Wiśle kolejny obcokrajowiec, Elvis Manu. Teoretycznie dobry grajek, ale... są tam jeszcze Polacy? Czemu nie są sprowadzani młodzi zdolni Polacy?
Coś DDK zamilkł. Aaa, już wiem czemu, w Wiśle gra więcej obcokrajowców niż w Cracovii za Probierza![]()
No sorry panowie, ale życie pokazuje, że jednak miałem rację. Każdy klub, każdy trener po kolei robi to samo, co ten krytykowany trener Probierz.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 mar 2022, 11:15
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 mar 2022, 11:30
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 mar 2022, 11:45
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 mar 2022, 19:12
Spójrz kolego, jak bardzo się mylisz:
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... owy-rekord- Ja się na niego namierzałem już od grudnia. W styczniu rozmowy trwały, w lutym rozmowy trwały, ale bardzo ciężko go było namówić, wyciągnąć stamtąd. Na szczęście udało się. Wczoraj jeszcze o godzinie 20 grał ostatni mecz w Rumunii i strzelił bramkę, a dzisiaj jest już u nas i miejmy nadzieję, że pomoże nam - skomentował trener Jacek Zieliński na konferencji prasowej
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 01 mar 2022, 21:31
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 mar 2022, 22:29
Spójrz kolego, ja sobie tego nie wymyśliłem:
https://sport.wprost.pl/pilka-nozna/eks ... bicow.html– Jest to jakiś problem Cracovii. W tym momencie mamy grupę Polaków, ale bardzo młodych, z których najstarszy jest Filip Piszczek, mający 26 lat. Tak ten zespół jest zbudowany. Nie mam teraz możliwości, aby przeprowadzić nie wiadomo jaką zmianę. Trzeba zakasać rękawy, dogadać się z tymi ludźmi, którzy teraz tu są – wyznał trener.
Czy jest szansa, że wkrótce proporcje narodowościowe w ekipie Pasów zaczną się zmieniać? – Rozmowy transferowe na to okno toczyły się już przed moim przyjściem, Michał przygotowywał układ transferowy. Mam swoje pomysły, nie ukrywam, myślimy nad większym spolszczeniem tej szatni. Plany są, jeszcze realizacja. Zobaczymy, jak to się potoczy – zapowiedział Zieliński. Gdyby rzeczywiście za tymi słowami poszły czyny, kibice byliby wniebowzięci.
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio