Lost - Zagubieni [serial] - Strona 2

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 30 gru 2005, 17:48

ww pisze:Te liczby to sa chyba wspolrzedne jakiegos waznego miejsca na tej wyspie. Nie wiem jak was ale mnie bardzo zaciekawil ten serial.
Mogliby dolozyc jeszcze 2 odcinki w poniedzialek, to by bylo cos.
No nie co za durzo to nie zdrowo według mnie. Za szybko by się serial skoniczył. Dwa na tydzień wystarczą. Fajnie jak się czeka z niecierpliwością na kolejna części serialu i się rozmysila w duszy co się teraz wydarzy. To chyba bardzo dobrze świadczy o serialu.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 30 gru 2005, 19:57

Serial jak juz pisalem bardzo dobry.
Myslalem ze temat stanol na chwile bo nikt juz tego nie oglada. Ja obejrzalem 24 odcinki pierwszej serii i w USA leci juz druga seria. Ja mialem okazje obejrzec tylko jeden odcinek z drogiej serii, ale w tym tygodniu to odrobie i obejrze kolejne. Jak narazie na stacji ABC puscili 9 odcinkow z 2 serii. :P bleble ble.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 sty 2006, 19:49

serial jest rewelacyjny bezsprzecznie najlepszy jaki kiedykolwiek powstał świetna gra aktorów ... ogólnie za sam pomysł nalezy sie oskar :wink:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 sty 2006, 0:44

Obrazek

Jeśli chcielibyście zobaczyć kim byli byście na wyspie to wypełnijcie ten test

http://quizfarm.com/test.php?q_id=3264

mi wyszło, że jestem Shannon :smoke:

btw dzisiaj nowy odcinek -> nowe emocje : >
Loco pisze:a ogładał ktoś na Polsacie serial "Gotowe na wszystko"?? jak nie to gorąco polecam.
oczywiscie, Desperate Housewives to również bardzo udany serial.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 sty 2006, 18:36

You're Kate
Mi wyszlo ze jestem Kate.
Kiedys robilem inny, podobny quiz i tez mi wyszlo ze Shannon.
Jeśli chcielibyście zobaczyć kim byli byście na wyspie to wypełnijcie ten test
Musze przyznac ze podoba mi sie ten quiz. Moze jest troche zadlugi, ale taki chyba musi byc. Jest po angielsku, ale to akurat nie jest problemem i jak ktos chce zrobic to niech weznie sobie lepiej slownik.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 sty 2006, 20:32

haha ja jestem hurley :D

Hurley 69%

8)

spoko ziomal nieeee

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 sty 2006, 21:15

mi wyszło ze jestem Charlie :wink: wiec dosyc barwna postac swoja droga fajny ten quiz :wink:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 sty 2006, 21:51

dzisiejsze 2 odcinki genialne, a muza w tym filmie to arcydzielo. Ciekawe jak to wszystko dalej sie potoczy. Ciulowizna ze trzeba czekac tydzien :x

ps.Podobno w stanach leci juz druga serja. :idea: Prawda to?

hurley 88% tylko nie mam takiej masy
Ostatnio zmieniony 05 sty 2006, 22:09 przez Gomez, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 sty 2006, 22:02

Gomez pisze:ps.Podobno w stanach leci juz druga serja. Prawda to?

Nom leci leci...

A co do dzisiejszych odcinków.... masakra po prostu, były świetne ! Ciekawi mnie co się stało z Lockiem... (2 odcinek ani słowa o nim...) a wogóle to dzis przedstawiali historie dwóch świetnych postaci ! doktorek jest zaje.....yyy :) Szacunek dla Boma (nie wiem jak sie pisze), ciekawe co z tym radiem... wogóle motyw z tymi nogami Locka :shock: było cooool...

Długo by pisać i pisać....

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 06 sty 2006, 0:23

Gomez pisze:dzisiejsze 2 odcinki genialne, a muza w tym filmie to arcydzielo. Ciekawe jak to wszystko dalej sie potoczy.
zgadzam się.

szkoda, że nie dokończono akcji z samochodem i Lockiem, pewnie wtedy po tej akcji z nerką chciał się zabić, gdyz zostal pospolicie wykozystany juz nie wiem czy przez swojego prawdziwego ojca czy nie.
ostatni odcinek mi sie podobal w szczegolnosci, gdyz dosadnie pokazywal przemijanie jakie toczy sie na wyspie - kiedy jedna osoba umiera a nowa sie rodzi, oraz to ze w krytycznych sytuacjach nawet najgorsi wrogowie lacza sie aby pomoc czy to sobie czy innym ( akcja z okularami czy tez rozmowa chińskiego małżenstwa ).
sam zastanawialem się, czy lekarzysko utnie mu tą noge ze wzgledu na to nawiazanie do jego zycia - nigdy sie nie poddaje, u kazdego na tej wyspie dokonuje sie przemiana, myslalem ze u niego rowniez zajdzie... na szczęscie Boom przemówił...
nie moge sie doczekać pojedynku ( chyba wiecie o co chodzi ) w kolejnym odcinku
wracajac jeszcze do liczb imho LOCK zle zrobil ze zostawil odkopywanie i dostawanie sie do "sezamu" tylko przez niego i Booma, gdyz jak bylo pokazane 3 odcinki temu te liczby laczy wiele osob, i mozliwe ze tylko dzieki wszystkim zagadka się rozwiąze...

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 06 sty 2006, 10:11

Baqu pisze:sam zastanawialem się, czy lekarzysko utnie mu tą noge ze wzgledu na to nawiazanie do jego zycia - nigdy sie nie poddaje, u kazdego na tej wyspie dokonuje sie przemiana, myslalem ze u niego rowniez zajdzie... na szczęscie Boom przemówił...

To była akcja łohoho... ale naszczęście obyło się bez tego... a co sądzicie o tej Chince ? ma dziewczyna łeb nie ma co...(ta kolczatka) a wogóle ta akcja z oddawaniem krwi... heh

P.S coś mało ludzi tu pisze... dziwne... :?

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 06 sty 2006, 11:40

ja mam już 9 odcinków 2 serii:)Spoko są

Źą, niech Ci pomoże 21 dni wolnego... To jest Twoja życiowa szansa... :? // K.J.

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 06 sty 2006, 13:53

wczoraj ogladalem ten serial poraz pierwszy bo kolezanka mnie namowila i naprawde godny uwagi :) tylko ze za duzo nie kumam bo to moj pierwszy raz i bede musial ogladnac pewnie jeszcze z 2-3 zeby zalapac dokladnie o co chodzi :D

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 06 sty 2006, 14:54

Żeby złapać o co chodzi, to sobie ściągnij z mula wszystkie po koleji ;)
Co do wczorajszych odcinków, to oczywiście genialne, z Lockiem wątek wspaniały, szkoda Boona, ale dramaturgia była świetna...co się stało z Lockiem to jest zagadka....światło w tej kopule..coś się musiał stać..ściągam własnie 21 odcinek więc sie dowiem ;P
Genialny serial, z każdym odcinkiem jeszcze lepszy...2 tygodnie jeszcze będzie w TVP, a potem czekać na 2 sezon...tylko ile trzeba będzie czekać :/ ?[/quote]

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 06 sty 2006, 15:07

skoro zostaly tylko 2 odcinki to juz chyba nie bede ogladac :? chyba ze w nowy sezon to bedzie kontynuacja :roll: a sciagac to nie sie nie chce za bardzo i tak pewnie beda w wakacje jeszcze raz puszczac czy cos bo zawsze wtedy powtarzaja wszystko :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”